- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.821
Hadi hayırlısı olsun canım almışsın gününü. Adetin kaçıncı günündu bugün ? Bakalim bana ne zaman verecek çok heyecanlandım yarın kontrolüm varELHAMDÜLİLLAH
Şimdi muayeneden geldim kızlar ilaç eklemeleri yapıldı
Iron Butterfly transfer tarihim 20si canım ekleme yapabilirsin senin de aynı tarihteydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Evet maalesef bende hüsran yaşadım aslında böyle demem gerek ama kendimce çok üzüldüm çok düşündüm nasıl neden falan diye sonra doktorumla konuştum bana 20 de olsa 1 işlem olacak 1 de olsa dedi ve 20 yumrtanın hepside dört dörtlük değil di ben sadece benim işime yarayacak olanları aldım 6 tanesi iyi geldi 2 denedik olmadı 2 de ertesi gün denedik olmadı son 2 ise istenen kıvama geldi ve dondurduk dedi 2 de bişey dedim emeklerim hiç olsaydı ya diye düşündüm çünkü özelde değilim ben devlette tedavi görüyorum 22 yaşında başladım tedaviye yaştan kaybettim randevu kaybettim süreç kaybettim derken 25 oldum hemen onay çıktı korona atlattım nene mi kaybettim yeğenimi kaybettim şimdi umudum olan embriyolara sarıldım inşallah onlarda bana sarılır hepimiz inşallah bir gün anne oluruzKlomen sadece bir uyarıcı evet. Ben merional vuruluyorum şu an. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
20 yumurta görünüp nasıl 6 tane toplayabildiler?2 embriyo oh mis. Transfer oldun mu peki?
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun zamandan sonra ilk defa umut doluyum ve kaderimi sevmeye karar verdim. Kendimle yüzleşip kabullenmeye durumumu sevmeye.
Kendime acıyarak birşey elde edemiyorum çünkü.
Ben şuanda kullanıyorum.. ilk beş gün günde iki tane, ikinci beş gün günde dört tane, sonra da dört gün günde altı tane kullanacağım..Kızlar şimdi bu ilaçtan kullanan var ya aramızda nasıl kullanıyorsunuz ben sabah öğle akşam 1er tane kullanıyorum Dr ne kadar süre kullanın dedi size yada siz ne kadar kullandınız hamiş anneler cuma benim de transfer öncesi kontrolüm olacak nasipse inşallah rahim istenilen kalınlığa gelir bende alırım minişimi yoruldum çok bu süreçte yıprandım da şükür deyip köşeme çekilmek istiyorum Allah'ım nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallahHadi hayırlısı olsun canım almışsın gününü. Adetin kaçıncı günündu bugün ? Bakalim bana ne zaman verecek çok heyecanlandım yarın kontrolüm var
Canım ben de sabah öğle akşam kullanıyorum birer tane bugün doktor ben bırak diyesiye devam edeceksin dedi estrofeme büyük ihtimal transferden sonrada devam edilecek ilacın bittiyse yeni paketi almayı ihmal etme dediKızlar şimdi bu ilaçtan kullanan var ya aramızda nasıl kullanıyorsunuz ben sabah öğle akşam 1er tane kullanıyorum Dr ne kadar süre kullanın dedi size yada siz ne kadar kullandınız hamiş anneler cuma benim de transfer öncesi kontrolüm olacak nasipse inşallah rahim istenilen kalınlığa gelir bende alırım minişimi yoruldum çok bu süreçte yıprandım da şükür deyip köşeme çekilmek istiyorum Allah'ım nasip etsin inşallah
9mm olmuş canım şu an da çok iyi dedi pazartesi transfer var inşallah kanımı aldı değerlere bakacakRahim kalınlığına ne dedii hadi bakalım heyecanlandım ya
Canım bugün adetin 13. günü transfer pazartesi 19. güne denk geliyorHadi hayırlısı olsun canım almışsın gününü. Adetin kaçıncı günündu bugün ? Bakalim bana ne zaman verecek çok heyecanlandım yarın kontrolüm var
Evet bende yaşamıştım doktor bana biz her ne kadar ilaç versekte size kimi yumurtalar kendiğilinden de çatlayabiliyor demişti hatta benim çok akıntım olmuştu o gün özellikel doktora bunu sormuştum oda yazdıklarımı demişti banaKızlar size bir sorum var. Ben dün gece 22.00'de çatlatma iğnesini vurdum. Yarın sabah opu var. Belirgin şekilde kasık ve bel ağrım var. Normal mi sizler de yaşadınız mı? Yumurtacıklarım kendi kendine çatlamaz di mi
Evet oldu çok şükür 6 arayıktaKızlar diğer aralık topiğinden gözüme çarptı nasılsınız
@Demiripek
@Maydonozhanim
@leyladanvazgecme
@karyelimmm
@mira9693
@Selinilya
@Minikbirmucizemeselesi
CevikKiz
transferleriniz oldu sanırım
Ayy nasıl yani benm zaten az yumurta folikülüm var şu an çatlıyorolabilir miiiiEvet bende yaşamıştım doktor bana biz her ne kadar ilaç versekte size kimi yumurtalar kendiğilinden de çatlayabiliyor demişti hatta benim çok akıntım olmuştu o gün özellikel doktora bunu sormuştum oda yazdıklarımı demişti bana
Anammmmmmm cuma yine delik deşik olucam desene bendeCanım ben de sabah öğle akşam kullanıyorum birer tane bugün doktor ben bırak diyesiye devam edeceksin dedi estrofeme büyük ihtimal transferden sonrada devam edilecek ilacın bittiyse yeni paketi almayı ihmal etme dedi
9mm olmuş canım şu an da çok iyi dedi pazartesi transfer var inşallah kanımı aldı değerlere bakacak
Canım bugün adetin 13. günü transfer pazartesi 19. güne denk geliyor
Hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun inşallahEvet oldu çok şükür 6 arayıkta
Bebeğim zaten çatlasın diye yaptın ya iğneyiKızlar size bir sorum var. Ben dün gece 22.00'de çatlatma iğnesini vurdum. Yarın sabah opu var. Belirgin şekilde kasık ve bel ağrım var. Normal mi sizler de yaşadınız mı? Yumurtacıklarım kendi kendine çatlamaz di mi
Kendiliğinden çatlamaması için iğne vermişlerdi bana..adını şuanda hatırlamıyorum ama kasık ve bel ağrısı müthiş bi şekilde bende de olmuştu.normaldir diye düşünüyorum ama dayanamayacağım bi ağrı olursa ihmal etme bence doktorunu bir ara.Kızlar size bir sorum var. Ben dün gece 22.00'de çatlatma iğnesini vurdum. Yarın sabah opu var. Belirgin şekilde kasık ve bel ağrım var. Normal mi sizler de yaşadınız mı? Yumurtacıklarım kendi kendine çatlamaz di mi
Amiiiiinnnnnn hepimizin inşallahHayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah
Hadi inşallah kazasız belasız canım hayırla sağlıkla olsun inşallah Allahım çok amin burada hepimizin pozitiflerini görelimAllah razı olsun inşallah
5 Aralık Pazar eder oldum
6 Aralık pazartesi hastaneye gittim alttan kontrol edildim ve estrofem verildi kullanmaya başladım
9 Aralık perşembe adetim bitti cuma kontrole gittim rahim için iyi tekrardan ilaç kullanmaya
devam et denildi şimdi
17 Aralık cuma yi bekliyorum son kontrol için eğer mevlam kaza bela vermez nasip ederse
20 Aralık pazartesi de transferim olacak doktor demesine göre
Rabbim hepimize "annelik" duygusunu doya doya yaşatsın inşallah.... İnşallah geçip giden zamanımızı onlara sımsıkı sarılarak anlatır güler geçerizHadi inşallah kazasız belasız canım hayırla sağlıkla olsun inşallah Allahım çok amin burada hepimizin pozitiflerini görelim
Ben günlük 3 adet kullanıyorum sonradan çoğalır mı bilmiyorumArkadaşlar yorumları okuyunca farkettim herkes bir iki tane kullanıyor bu estrofemden.. benim gibi günde altı tane kullanan var mı acaba?
Ben de günde iki taneyle başladım, sonra dört oldu, şimdi altı oluyor.. tedirgin oldun bi andaBen günlük 3 adet kullanıyorum sonradan çoğalır mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?