2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

ELHAMDÜLİLLAH

Şimdi muayeneden geldim kızlar ilaç eklemeleri yapıldı
Iron Butterfly transfer tarihim 20si canım ekleme yapabilirsin senin de aynı tarihteydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Hadi hayırlısı olsun canım almışsın gününü. Adetin kaçıncı günündu bugün ? Bakalim bana ne zaman verecek çok heyecanlandım yarın kontrolüm var

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır..
Güneş onu yakıp kavurur..
O da tanrı’ya yakarır, keşke güneş olsaydım diye..
“Ol” der tanrı, güneş oluverir..
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz..
Bulut olmak ister. “Ol” der tanrı, bulut olur..
Rüzgâr alır götürür bulutu, rüzgârın oyuncağı olur..
Rüzgâr olmak ister bu kez.. Ona da “Ol” der tanrı..
Rüzgâr her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur..
Her şey karşısında eğilir..
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar..
Ordan eser burdan eser, kaya bana mısın demez!
Bildiniz, tanrı kaya olmasına da izin verir..
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı..

Bir sabah sırtında bir acı ile uyanır..
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır..
“Amor Fati – Nietzsche”

Evet maalesef bende hüsran yaşadım aslında böyle demem gerek ama kendimce çok üzüldüm çok düşündüm nasıl neden falan diye sonra doktorumla konuştum bana 20 de olsa 1 işlem olacak 1 de olsa dedi ve 20 yumrtanın hepside dört dörtlük değil di ben sadece benim işime yarayacak olanları aldım 6 tanesi iyi geldi 2 denedik olmadı 2 de ertesi gün denedik olmadı son 2 ise istenen kıvama geldi ve dondurduk dedi 2 de bişey dedim emeklerim hiç olsaydı ya diye düşündüm çünkü özelde değilim ben devlette tedavi görüyorum 22 yaşında başladım tedaviye yaştan kaybettim randevu kaybettim süreç kaybettim derken 25 oldum hemen onay çıktı korona atlattım nene mi kaybettim yeğenimi kaybettim şimdi umudum olan embriyolara sarıldım inşallah onlarda bana sarılır hepimiz inşallah bir gün anne oluruz

Ben şuanda kullanıyorum.. ilk beş gün günde iki tane, ikinci beş gün günde dört tane, sonra da dört gün günde altı tane kullanacağım..

Kızlar size bir sorum var. Ben dün gece 22.00'de çatlatma iğnesini vurdum. Yarın sabah opu var. Belirgin şekilde kasık ve bel ağrım var. Normal mi sizler de yaşadınız mı? Yumurtacıklarım kendi kendine çatlamaz di mi

Hadi hayırlısı olsun canım almışsın gününü. Adetin kaçıncı günündu bugün ? Bakalim bana ne zaman verecek çok heyecanlandım yarın kontrolüm var
Allah razı olsun inşallah

5 Aralık Pazar eder oldum
6 Aralık pazartesi hastaneye gittim alttan kontrol edildim ve estrofem verildi kullanmaya başladım
9 Aralık perşembe adetim bitti cuma kontrole gittim rahim için iyi tekrardan ilaç kullanmaya
devam et denildi şimdi
17 Aralık cuma yi bekliyorum son kontrol için eğer mevlam kaza bela vermez nasip ederse
20 Aralık pazartesi de transferim olacak doktor demesine göre

Canım ben de sabah öğle akşam kullanıyorum birer tane bugün doktor ben bırak diyesiye devam edeceksin dedi estrofeme büyük ihtimal transferden sonrada devam edilecek ilacın bittiyse yeni paketi almayı ihmal etme dedi
Rahim kalınlığına ne dedii hadi bakalım heyecanlandım ya
9mm olmuş canım şu an da çok iyi dedi pazartesi transfer var inşallah kanımı aldı değerlere bakacak
Canım bugün adetin 13. günü transfer pazartesi 19. güne denk geliyor

Evet bende yaşamıştım doktor bana biz her ne kadar ilaç versekte size kimi yumurtalar kendiğilinden de çatlayabiliyor demişti hatta benim çok akıntım olmuştu o gün özellikel doktora bunu sormuştum oda yazdıklarımı demişti bana

Ayy nasıl yani benm zaten az yumurta folikülüm var şu an çatlıyorolabilir miiii

Anammmmmmm cuma yine delik deşik olucam desene bende

Bebeğim zaten çatlasın diye yaptın ya iğneyi çatladığı için bu ağrılar hiç kafana takma çok normal çünkü muhtemelen fazla fazla oluşmuş ki ağrı yapmış kazasız belasız sen de atlat inşallah toplama işlemini

Kendiliğinden çatlamaması için iğne vermişlerdi bana..adını şuanda hatırlamıyorum ama kasık ve bel ağrısı müthiş bi şekilde bende de olmuştu.normaldir diye düşünüyorum ama dayanamayacağım bi ağrı olursa ihmal etme bence doktorunu bir ara.

Hadi inşallah kazasız belasız canım hayırla sağlıkla olsun inşallah Allahım çok amin burada hepimizin pozitiflerini görelim

Hadi inşallah kazasız belasız canım hayırla sağlıkla olsun inşallah Allahım çok amin burada hepimizin pozitiflerini görelim
Rabbim hepimize "annelik" duygusunu doya doya yaşatsın inşallah.... İnşallah geçip giden zamanımızı onlara sımsıkı sarılarak anlatır güler geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…