2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Rabbim hepimize "annelik" duygusunu doya doya yaşatsın inşallah.... İnşallah geçip giden zamanımızı onlara sımsıkı sarılarak anlatır güler geçeriz
Poposuna vura vura anlatırım ben zalım çocuk niye beklettin sen bu kadar diye

Poposuna vura vura anlatırım ben zalım çocuk niye beklettin sen bu kadar diye
Ben yeğenlerimi döverek mıncırarak seviyorum herkes beni bekliyor hele senin olsun sen görürsün diye şimdiden napıcam bilmiyorum kendim kıyamam sanırım
Hayır değil ama 21 arralıkta kontrolüm var doktor 23 gibi olur aksilik olmazsa dedi ama tabi netleşmedi daha..
Hayırlısı Allah'tan inşallah neden bu kadar ilaç kullanımı oluyor bende tam anlamış değilim ama vardır elbet onların da bir bildiği

Yaaaa Allahım inşallah göstersin bizlere bu günleri sanırım hepimiz bi önce nerdeydin Sen bunca zamandır diye bi kızacaz Allahım kurban olurum yaaa
Öyle valla hemde %100 biz yabancılar gibi canım cicim olamıyoruz konu her ne olursa olsun

ELHAMDÜLİLLAH

Şimdi muayeneden geldim kızlar ilaç eklemeleri yapıldı
Iron Butterfly transfer tarihim 20si canım ekleme yapabilirsin senin de aynı tarihteydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Ayyyyy sıra bana da geliyor o zaman yaaa 16 sı muayene benimde acaba kaçına verecek
ya bize opudan sonra progestan birkaç ileaç verilmişti taze transfer olacak diye kullandım 2 gün acaba o ilaçları kullanıcaz mı tekrardan yoksa onların da işi bitti mi *

Ben de anlamadım ama gidince soracağım neden altı tane kullanıyorum sorun mu var diye mrk ettim hayır bu ilaç midemi o kadar ağrıtıyor ki anlatamam.. iğneleri kullanırken bile böyle rahatsız olmadım..

Benlmde çok ilacım kaldı dolapta duruyor hala hemşire hamilelik olursa bize getirirsiniz hayrınıza ihtiyacı olanlara veririz yok sizden sıkıntı olursa yeniden para vermek yerine kullanırsınız dursun demişti

İkigözüm her zamanımız aynı oldu inşallah transfer zamanımız da aynı olur galatayı çok bekletmek olmaz

Benlmde çok ilacım kaldı dolapta duruyor hala hemşire hamilelik olursa bize getirirsiniz hayrınıza ihtiyacı olanlara veririz yok sizden sıkıntı olursa yeniden para vermek yerine kullanırsınız dursun demişti
Ben de sadece bi kutu gonalf ve beş adet gonapeptyl var.. tekrar lazım olacak mı bilmiyorum ama olmazsa ihtiyacı olana veririm diye dolapta bekletiyorum.

Prpgestan lazım o kesin ama diğerlerini ben de bilmiyorum

Cnm bu ilacı ben de ayni sekilde kullandım.sabah ögle aksam 8 er saat arayla 1 er tane kullanmami söylediler.tok karnina.ikinci kontrole gittigimde ikiye düşürdüler.sabah aksam 1 er tane.transfer sonrası ve sonuc pozitif cikmasina rağmen halen devam ediyorum.belli bir süre daha devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…