2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ama erken çatlamaması ve onların toplaması lazım ya ondan düşündüm bbir an. Hemşireleri aradım erken çatlama ihtimali yok biz ilacın saatini ona göre programlıyoruz dediler.
Yani dayanılmıcak müthiş bir ağrım yok ama normal yumurtlama zamanımdan daha belirgin. Ben yine de aradım sorun olmaz dediler belki çatlatma ipnedinin etkisinden dolayı hissediyorumdur

Ben de sadece bi kutu gonalf ve beş adet gonapeptyl var.. tekrar lazım olacak mı bilmiyorum ama olmazsa ihtiyacı olana veririm diye dolapta bekletiyorum.
Benimde hep duruyor dolabımda
Hayırlısı inşallah faydasını görelim de inşallah

Zaten adet değil kalite ve sonuç önemli ama yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ne zor... Yaşın genç ama illa bir sonuç alacaksın. Allah rahmet eylesin kayıpların için. Minnoşların sana koşa koşa geldiği günler bizleri de anmayı unutma :)

Yumurta çatlatma iğnesindeydim o zaman.. bu sancılar güzel günlere gebe öyle düşünün hemencecik geçer ağrınız

Bu kontrol için 6 günğm geçti yaa yengem test aldı geldi annemlere ki bana test yapacak belki şimdi olmuştur diye efsunn210102
Kıyamam ya ama nasıl heeycanlı oluyor insan dimi bir tarafın kesin yoktur diyor ama diğer tarafın acba mı diyor ...
Rabbim bizlerede yaşatsın gerçekten yaptığımız işlemler kolay değil stresi pskolojisi hiç kolay değil rabbimde sevdiği kuluna dert verirmiş.

Kişiden kişiye değişir ağrı tabi ama aynen genelde böyle oluyor demek ki benim de akşam 10 daydı çatlatma iğnesi ve gerçekten felaket ağrı hissetmiştim yumurta da baya toplanmıştı hatta anesteziden uyandıktan sonra ağrın olabilir çünkü yumurtan fazlaydı dediler muhtemelen senin de fazla fazla yumurta oluştuysa olabilir ağrı

Canım estrofem coraspirin folikasit zaten kullanıyordum bugün ki kontrol de prednol akşam tok , monodoks antibiyotik bu zaten sabah akşam tok , progestan iğne buna yarın başlıyorum her gün 12 de 2 ampul , climira forte bant verdi 48 saatte bir değiştirilecek. Allahım bu kadar uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

Ben de almak istiyorum internetten ama daha önce hiç kullanmadım acaba hangi marka testleri alacaksınız kaç tane lazım olur, ay heyecanlandım düşününce..
ben bundan almıştım 2 ay önce 50 TL'ydi şimdi iki katı olmuş ama uyguna bulursanız bundan alın. baya doğru çıkıyor. Ben transferin 6.günü yaptım silik çizgiyle belli etti hemen kendini.

O zaman Perşembe evde bir bayram havası var haberlerini bekliyoruz kuzumm

Ahhh kuzum keşke yumurta fazlalığından olsa. Hemşire de yumurtanız fazlaysa olabilir dedi. Ama ultrasonlarda istenen büyüklükte sadece 3 yumurta folikülü saydılar normal yumurtlama dönemimden daha belirgin ve fazla ağrım olduğuna göre acaba sayı daha yükselebilir mi ki ay keşke olsa öyle bir ihtimal yaaaa

Bu ilaçlara sen neden başlamadın canısı Iron Butterfly

Ben de size sorayım öyleyse nedir bu rahme çizik atma, son zamanlarda duymaya başladım
Rahme kamerayla girerek lazerle 3-4 yerine çizikler darbeler atılıyor bu şekilde o oluşan yaralar iyileşirken embriyonun oralara yapışıp daha rahat tutunmasını sağlıyor ,doktorum bu şekilde bilgi vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…