- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.861
İnterntten al mutlaka hemen geliyor zatenYok daha almadım cuma ne denecek ona göre doldururum evi testle
Ama erken çatlamaması ve onların toplaması lazım ya ondan düşündüm bbir an. Hemşireleri aradım erken çatlama ihtimali yok biz ilacın saatini ona göre programlıyoruz dediler.Bebeğim zaten çatlasın diye yaptın ya iğneyiçatladığı için bu ağrılar hiç kafana takma çok normal çünkü muhtemelen fazla fazla oluşmuş ki ağrı yapmış kazasız belasız sen de atlat inşallah toplama işlemini
Yani dayanılmıcak müthiş bir ağrım yok ama normal yumurtlama zamanımdan daha belirgin. Ben yine de aradım sorun olmaz dedilerKendiliğinden çatlamaması için iğne vermişlerdi bana..adını şuanda hatırlamıyorum ama kasık ve bel ağrısı müthiş bi şekilde bende de olmuştu.normaldir diye düşünüyorum ama dayanamayacağım bi ağrı olursa ihmal etme bence doktorunu bir ara.
Benimde hep duruyor dolabımdaBen de sadece bi kutu gonalf ve beş adet gonapeptyl var.. tekrar lazım olacak mı bilmiyorum ama olmazsa ihtiyacı olana veririm diye dolapta bekletiyorum.
Hayırlısı inşallah faydasını görelim de inşallahCnm bu ilacı ben de ayni sekilde kullandım.sabah ögle aksam 8 er saat arayla 1 er tane kullanmami söylediler.tok karnina.ikinci kontrole gittigimde ikiye düşürdüler.sabah aksam 1 er tane.transfer sonrası ve sonuc pozitif cikmasina rağmen halen devam ediyorum.belli bir süre daha devam
Transfer sonrası bana kimse bişey bırakmaz herkes pusuda bekler gibi bekliyorİnterntten al mutlaka hemen geliyor zaten
Ben de almak istiyorum internetten ama daha önce hiç kullanmadım acaba hangi marka testleri alacaksınız kaç tane lazım olur, ay heyecanlandım düşününce..İnterntten al mutlaka hemen geliyor zaten
Zaten adet değil kalite ve sonuç önemli ama yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ne zor... Yaşın genç ama illa bir sonuç alacaksın. Allah rahmet eylesin kayıpların için. Minnoşların sana koşa koşa geldiği günler bizleri de anmayı unutma :)Evet maalesef bende hüsran yaşadım aslında böyle demem gerek ama kendimce çok üzüldüm çok düşündüm nasıl neden falan diye sonra doktorumla konuştum bana 20 de olsa 1 işlem olacak 1 de olsa dedi ve 20 yumrtanın hepside dört dörtlük değil di ben sadece benim işime yarayacak olanları aldım 6 tanesi iyi geldi 2 denedik olmadı 2 de ertesi gün denedik olmadı son 2 ise istenen kıvama geldi ve dondurduk dedi 2 de bişey dedim emeklerim hiç olsaydı ya diye düşündüm çünkü özelde değilim ben devlette tedavi görüyorum 22 yaşında başladım tedaviye yaştan kaybettim randevu kaybettim süreç kaybettim derken 25 oldum hemen onay çıktı korona atlattım nene mi kaybettim yeğenimi kaybettim şimdi umudum olan embriyolara sarıldım inşallah onlarda bana sarılır hepimiz inşallah bir gün anne oluruz
Yumurta çatlatma iğnesindeydim o zaman.. bu sancılar güzel günlere gebe öyle düşünün hemencecik geçer ağrınızAma erken çatlamaması ve onların toplaması lazım ya ondan düşündüm bbir an. Hemşireleri aradım erken çatlama ihtimali yok biz ilacın saatini ona göre programlıyoruz dediler.
Yani dayanılmıcak müthiş bir ağrım yok ama normal yumurtlama zamanımdan daha belirgin. Ben yine de aradım sorun olmaz dedilerbelki çatlatma ipnedinin etkisinden dolayı hissediyorumdur
Kıyamam ya ama nasıl heeycanlı oluyor insan dimi bir tarafın kesin yoktur diyor ama diğer tarafın acba mı diyor ...Bu kontrol için 6 günğm geçti yaa yengem test aldı geldi annemlere ki bana test yapacak belki şimdi olmuştur diyeefsunn210102
Biz de kimse bilmiyor..sadece eşim ve ben.. çevreden bilse herkes strese sokar beniTransfer sonrası bana kimse bişey bırakmaz herkes pusuda bekler gibi bekliyor
Ben yeğenlerimi döverek mıncırarak seviyorum herkes beni bekliyor hele senin olsun sen görürsün diye şimdiden napıcam bilmiyorum kendim kıyamam sanırım
Hayırlısı Allah'tan inşallah neden bu kadar ilaç kullanımı oluyor bende tam anlamış değilim ama vardır elbet onların da bir bildiği
Ben yeğenlerimi döverek mıncırarak seviyorum herkes beni bekliyor hele senin olsun sen görürsün diye şimdiden napıcam bilmiyorum kendim kıyamam sanırım
Hayırlısı Allah'tan inşallah neden bu kadar ilaç kullanımı oluyor bende tam anlamış değilim ama vardır elbet onların da bir bildiği
Ama erken çatlamaması ve onların toplaması lazım ya ondan düşündüm bbir an. Hemşireleri aradım erken çatlama ihtimali yok biz ilacın saatini ona göre programlıyoruz dediler.
Yani dayanılmıcak müthiş bir ağrım yok ama normal yumurtlama zamanımdan daha belirgin. Ben yine de aradım sorun olmaz dedilerbelki çatlatma ipnedinin etkisinden dolayı hissediyorumdur t
Kişiden kişiye değişir ağrı tabi ama aynen genelde böyle oluyor demek ki benim de akşam 10 daydı çatlatma iğnesi ve gerçekten felaket ağrı hissetmiştim yumurta da baya toplanmıştı hatta anesteziden uyandıktan sonra ağrın olabilir çünkü yumurtan fazlaydı dediler muhtemelen senin de fazla fazla yumurta oluştuysa olabilir ağrıAma erken çatlamaması ve onların toplaması lazım ya ondan düşündüm bbir an. Hemşireleri aradım erken çatlama ihtimali yok biz ilacın saatini ona göre programlıyoruz dediler.
Yani dayanılmıcak müthiş bir ağrım yok ama normal yumurtlama zamanımdan daha belirgin. Ben yine de aradım sorun olmaz dedilerbelki çatlatma ipnedinin etkisinden dolayı hissediyorumdur
Canım estrofem coraspirin folikasit zaten kullanıyordum bugün ki kontrol de prednol akşam tok , monodoks antibiyotik bu zaten sabah akşam tok , progestan iğne buna yarın başlıyorum her gün 12 de 2 ampul , climira forte bant verdi 48 saatte bir değiştirilecek. Allahım bu kadar uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşallahAyyyyy sıra bana da geliyor o zaman yaaa 16 sı muayene benimde acaba kaçına verecek
ya bize opudan sonra progestan birkaç ileaç verilmişti taze transfer olacak diye kullandım 2 gün acaba o ilaçları kullanıcaz mı tekrardan yoksa onların da işi bitti mi *
ben bundan almıştım 2 ay önce 50 TL'ydi şimdi iki katı olmuş ama uyguna bulursanız bundan alın. baya doğru çıkıyor. Ben transferin 6.günü yaptım silik çizgiyle belli etti hemen kendini.Ben de almak istiyorum internetten ama daha önce hiç kullanmadım acaba hangi marka testleri alacaksınız kaç tane lazım olur, ay heyecanlandım düşününce..
Bu doğru transferden sonra kimseye haber vermicem bende evime gelip yatıcam tv izlicemBiz de kimse bilmiyor..sadece eşim ve ben.. çevreden bilse herkes strese sokar beni
O zaman Perşembe evde bir bayram havası varÇok şükür kuzum cok teşekkür ederim daha iyiyim şükür perşembe kontrol var inşallah o gün kalplerini diyarsam azcık rahatlarimrabbim hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim dualarım hrpimizle
Tşkler, alayım ben de hazır dursunben bundan almıştım 2 ay önce 50 TL'ydi şimdi iki katı olmuş ama uyguna bulursanız bundan alın. baya doğru çıkıyor. Ben transferin 6.günü yaptım silik çizgiyle belli etti hemen kendini.
Prodoctor Erken Gebelik Testi 12 Adet - Fiyatı, Yorumları
Prodoctor Erken Gebelik Testi 12 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ahhh kuzum keşke yumurta fazlalığından olsa. Hemşire de yumurtanız fazlaysa olabilir dedi. Ama ultrasonlarda istenen büyüklükte sadece 3 yumurta folikülü saydılarKişiden kişiye değişir ağrı tabi ama aynen genelde böyle oluyor demek ki benim de akşam 10 daydı çatlatma iğnesi ve gerçekten felaket ağrı hissetmiştim yumurta da baya toplanmıştı hatta anesteziden uyandıktan sonra ağrın olabilir çünkü yumurtan fazlaydı dediler muhtemelen senin de fazla fazla yumurta oluştuysa olabilir ağrı
Ya sanki değer baya artmış gibi sanki ikiz gibiÇok sağol cnmmEvet cnm çiftti sence ikisi de tutunmuş mudur ?
Bu ilaçlara sen neden başlamadın canısıCanım estrofem coraspirin folikasit zaten kullanıyordum bugün ki kontrol de prednol akşam tok , monodoks antibiyotik bu zaten sabah akşam tok , progestan iğne buna yarın başlıyorum her gün 12 de 2 ampul , climira forte bant verdi 48 saatte bir değiştirilecek. Allahım bu kadar uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
Rahme kamerayla girerek lazerle 3-4 yerine çizikler darbeler atılıyor bu şekilde o oluşan yaralar iyileşirken embriyonun oralara yapışıp daha rahat tutunmasını sağlıyor ,doktorum bu şekilde bilgi vermistiBen de size sorayım öyleysenedir bu rahme çizik atma, son zamanlarda duymaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?