2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Öyle valla Rabbim duyguyu bizede tattırsın inşallah
Biz de kimse bilmiyor..sadece eşim ve ben.. çevreden bilse herkes strese sokar beni
Benim herkes haberdar durumdan sürekli soruluyor kimse sormaz dedim ama dedim ya hepsi benden meraklı çıktı eşim tarafı da kendi aile tarfım da
Bu doğru transferden sonra kimseye haber vermicem bende evime gelip yatıcam tv izlicem
Ben kesin oldu 10gün falan annemlerde kalıcam hatta hemen transfer sonrası annemlere bırakacak eşim

Anenmde çok gel gel diyor ama yok ya sanırım gitmicem evim sessiz sakin
dinlenirim 5 gün rapor alıcam zaten sessiz sakin geçiririm.
Ben sigara kullanmıyorum annem kullanıyor koksuu beni kötü ediyor evimde alışmışım koku yok gittiğim yerde sigara içilince kötü oluyorum.

Umudumuzu kaybetmeyin ama kendinizi çokta kaptırmayın ben ilk iki denemede çok kaptırmışım çok psikolojim bozulmuştu . Kaçıncı gününüzdesiniz
Bende ilk iki transferimde kendimi epey kaptirmistim doktorumda çok fazla umutlu konusmustu ama maalesef olmadı umarım bu sefer olur umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ben şuan transfer olmadım henüz adetle baslayacagiz

Hiç belli olmaz.. bana da doktor istenen büyüklükte değil demişti.. ama yumurta toplama günü hepsi gelişmişti ve 11 tane toplandı düşünün.. siz kendinizi strese sokmayın yeter.. stres çok etkiliyor..hem bir tane bile olsa seninle olsun yeter

Ayy nasıl yani benm zaten az yumurta folikülüm var şu an çatlıyorolabilir miiii
Canim stres yapma çatlamaz akıntı gayet normal benim catlatma iğnesi yapmadan da oluyor du daha o zamanlar epey hemde birsey olmadı da sende de olmaz. Kafana takma sen normal de her ay 1 yumurta oluyor akıntı oluyor bu tedavi de bir sürü hormon alıyoruz haliyle yumurta sayısı fazla olduğu için akıntı olmasi gayet normal stres yapmaki yumurtaların kalitesi etkilenmesin canim

Kaç tanesi döllendi peki ?

Ya bana kalsa bende evimde kalmak istiyorum eşim çalışıyor ya tek bırakmak istemiyorum onu oda bende evde olsam seni göndermem ama şimdi önemli süreç sürekli aklım sende kalacak dedi akşamları iş çıkışı gelir görürüm seni içim rahat eder o kadar heba ettik kendimizi sonumuz güzel olsun diye çabalarımız deyince nasıl istekli olduğunu daha çok anladım ilk defa bu kadar yansıttı bana duygusunu ben hep tek gitti. Hastaneye eşimin gelme yanımda olsa şansı olmadı çok o konuşurken duyguyla gözlerim doldu bende ondan tamam dedim

6 tanesi 5. Güne ulaştı dondurulduinş sizin de istediğiniz gibi olur. İyi düşünün iyi olsun.. evrene pozitif enerji gönderin pozitifler size geri dönsün
Ahhhh şu günler düşüncesi öldürecek beni benim 3.cü gün donduruldu 5.ci güne gitiseydik daha mı kaliteli olurdu yaaa çözemedim ben bunu

Hem de nasıl agrı oluyor ilaçları verilen şekilde uyguladıysanız sorun yok yumurta fazlalığı ile ilgili olabilir yazmışlar doğrudur ama azsa bile sürpriz olabiliyor o gün ben 15le gittim 18toplandı ak kara belli olacaktır yarın siz içinizi ferah tutun güzel haberler insallah

Ya ne diyorsunuuuuzzz benim 3 büyük 1 küçük folikül saydılar. Ağrım zaten dayanılmaz değil ama normal yumurtlama dönemime göre bayağı fazla hissediyorum. Yani adet olmuşum da ilk günü gibi bir ağrı. Belki benden de 5-6 çıkacaktır

Ahhhh şu günler düşüncesi öldürecek beni benim 3.cü gün donduruldu 5.ci güne gitiseydik daha mı kaliteli olurdu yaaa çözemedim ben bunu
İnanın hangisi iyi ben de bilmiyorum açıkcası sorgulamak da istemiyorum.. biraz da nasip bu işler.. kimisi 3. Gün embriyosu orta kalite tutuyor.. kimisi 5. Gün iyi kalite embriyo tutmuyor.. tamamen şans, nasip, kısmet ne derseniz işte sağlıklı sıhhatli olsun da hepimizin bebişi 3. Gün, 5. Gün hiç farketmez..doktorum da böyle diyor zaten önemli olan tek şey tedavide sonuç eve sağlıklı bebek götürdünüz mü götürmediniz mi buna bakın gerisini doktorunuza bırakın diyor.. zateb sizin yerinize en iyisini isteyip yapmaya çalışıyoruz diyor

Ayyyy hadi inşallah

Öyle de bilmedim yaaa sürekli beynimin içinde durup duruyor takılıyor aklıma

Belki de daha faza çıkacak ümitli olun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…