- 14 Şubat 2021
- 8.455
- 23.017
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.881
Öyle valla Rabbim duyguyu bizede tattırsın inşallahKıyamam ya ama nasıl heeycanlı oluyor insan dimi bir tarafın kesin yoktur diyor ama diğer tarafın acba mı diyor ...
Rabbim bizlerede yaşatsın gerçekten yaptığımız işlemler kolay değil stresi pskolojisi hiç kolay değil rabbimde sevdiği kuluna dert verirmiş.
Benim herkes haberdar durumdan sürekli soruluyor kimse sormaz dedim ama dedim ya hepsi benden meraklı çıktı eşim tarafı da kendi aile tarfım daBiz de kimse bilmiyor..sadece eşim ve ben.. çevreden bilse herkes strese sokar beni
Ben kesin oldu 10gün falan annemlerde kalıcam hatta hemen transfer sonrası annemlere bırakacak eşimBu doğru transferden sonra kimseye haber vermicem bende evime gelip yatıcam tv izlicem
Hacamat mantığı gibiRahme kamerayla girerek lazerle 3-4 yerine çizikler darbeler atılıyor bu şekilde o oluşan yaralar iyileşirken embriyonun oralara yapışıp daha rahat tutunmasını sağlıyor ,doktorum bu şekilde bilgi vermisti
Anenmde çok gel gel diyor ama yok ya sanırım gitmicem evim sessiz sakinÖyle valla Rabbim duyguyu bizede tattırsın inşallah
Benim herkes haberdar durumdan sürekli soruluyor kimse sormaz dedim ama dedim ya hepsi benden meraklı çıktı eşim tarafı da kendi aile tarfım da
Ben kesin oldu 10gün falan annemlerde kalıcam hatta hemen transfer sonrası annemlere bırakacak eşim
Bana da cuma verecekler sanırım şuanlık bi ilaç düzenim yok estrofem dışındaBu ilaçlara sen neden başlamadın canısıIron Butterfly
Bende ilk iki transferimde kendimi epey kaptirmistim doktorumda çok fazla umutlu konusmustu ama maalesef olmadı umarım bu sefer olur umudumu kaybetmemeye çalışıyorumUmudumuzu kaybetmeyin ama kendinizi çokta kaptırmayın ben ilk iki denemede çok kaptırmışım çok psikolojim bozulmuştu . Kaçıncı gününüzdesiniz
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımBana da cuma verecekler sanırım şuanlık bi ilaç düzenim yok estrofem dışında
Hiç belli olmaz.. bana da doktor istenen büyüklükte değil demişti.. ama yumurta toplama günü hepsi gelişmişti ve 11 tane toplandı düşünün.. siz kendinizi strese sokmayın yeter.. stres çok etkiliyor..hem bir tane bile olsa seninle olsun yeterAhhh kuzum keşke yumurta fazlalığından olsa. Hemşire de yumurtanız fazlaysa olabilir dedi. Ama ultrasonlarda istenen büyüklükte sadece 3 yumurta folikülü saydılarnormal yumurtlama dönemimden daha belirgin ve fazla ağrım olduğuna göre acaba sayı daha yükselebilir mi ki ay keşke olsa öyle bir ihtimal yaaaa
Canim stres yapma çatlamaz akıntı gayet normal benim catlatma iğnesi yapmadan da oluyor du daha o zamanlar epey hemde birsey olmadı da sende de olmaz. Kafana takma sen normal de her ay 1 yumurta oluyor akıntı oluyor bu tedavi de bir sürü hormon alıyoruz haliyle yumurta sayısı fazla olduğu için akıntı olmasi gayet normal stres yapmaki yumurtaların kalitesi etkilenmesin canimAyy nasıl yani benm zaten az yumurta folikülüm var şu an çatlıyorolabilir miiii
Kaç tanesi döllendi peki ?Hiç belli olmaz.. bana da doktor istenen büyüklükte değil demişti.. ama yumurta toplama günü hepsi gelişmişti ve 11 tane toplandı düşünün.. siz kendinizi strese sokmayın yeter.. stres çok etkiliyor..hem bir tane bile olsa seninle olsun yeter
Evet aynenHacamat mantığı gibi
Ya bana kalsa bende evimde kalmak istiyorum eşim çalışıyor ya tek bırakmak istemiyorum onu oda bende evde olsam seni göndermem ama şimdi önemli süreç sürekli aklım sende kalacak dedi akşamları iş çıkışı gelir görürüm seni içim rahat eder o kadar heba ettik kendimizi sonumuz güzel olsun diye çabalarımız deyince nasıl istekli olduğunu daha çok anladım ilk defa bu kadar yansıttı bana duygusunu ben hep tek gitti. Hastaneye eşimin gelme yanımda olsa şansı olmadı çokAnenmde çok gel gel diyor ama yok ya sanırım gitmicem evim sessiz sakin
dinlenirim 5 gün rapor alıcam zaten sessiz sakin geçiririm.
Ben sigara kullanmıyorum annem kullanıyor koksuu beni kötü ediyor evimde alışmışım koku yok gittiğim yerde sigara içilince kötü oluyorum.
6 tanesi 5. Güne ulaştı dondurulduKaç tanesi döllendi peki ?
Ahhhh şu günler düşüncesi öldürecek beni benim 3.cü gün donduruldu 5.ci güne gitiseydik daha mı kaliteli olurdu yaaa çözemedim ben bunu6 tanesi 5. Güne ulaştı dondurulduinş sizin de istediğiniz gibi olur. İyi düşünün iyi olsun.. evrene pozitif enerji gönderin pozitifler size geri dönsün
Hem de nasıl agrı oluyor ilaçları verilen şekilde uyguladıysanız sorun yok yumurta fazlalığı ile ilgili olabilir yazmışlar doğrudur ama azsa bile sürpriz olabiliyor o gün ben 15le gittim 18toplandı ak kara belli olacaktır yarın siz içinizi ferah tutun güzel haberler insallahKızlar size bir sorum var. Ben dün gece 22.00'de çatlatma iğnesini vurdum. Yarın sabah opu var. Belirgin şekilde kasık ve bel ağrım var. Normal mi sizler de yaşadınız mı? Yumurtacıklarım kendi kendine çatlamaz di mi
Ya ne diyorsunuuuuzzzHem de nasıl agrı oluyor ilaçları verilen şekilde uyguladıysanız sorun yok yumurta fazlalığı ile ilgili olabilir yazmışlar doğrudur ama azsa bile sürpriz olabiliyor o gün ben 15le gittim 18toplandı ak kara belli olacaktır yarın siz içinizi ferah tutun güzel haberler insallah
İnanın hangisi iyi ben de bilmiyorumAhhhh şu günler düşüncesi öldürecek beni benim 3.cü gün donduruldu 5.ci güne gitiseydik daha mı kaliteli olurdu yaaa çözemedim ben bunu
Ayyyy hadi inşallahYa ne diyorsunuuuuzzzbenim 3 büyük 1 küçük folikül saydılar. Ağrım zaten dayanılmaz değil ama normal yumurtlama dönemime göre bayağı fazla hissediyorum. Yani adet olmuşum da ilk günü gibi bir ağrı. Belki benden de 5-6 çıkacaktır
Öyle de bilmedim yaaa sürekli beynimin içinde durup duruyor takılıyor aklımaİnanın hangisi iyi ben de bilmiyorumaçıkcası sorgulamak da istemiyorum.. biraz da nasip bu işler.. kimisi 3. Gün embriyosu orta kalite tutuyor.. kimisi 5. Gün iyi kalite embriyo tutmuyor.. tamamen şans, nasip, kısmet ne derseniz işte sağlıklı sıhhatli olsun da hepimizin bebişi 3. Gün, 5. Gün hiç farketmez..doktorum da böyle diyor zaten önemli olan tek şey tedavide sonuç eve sağlıklı bebek götürdünüz mü götürmediniz mi buna bakın gerisini doktorunuza bırakın diyor.. zateb sizin yerinize en iyisini isteyip yapmaya çalışıyoruz diyor
Belki de daha faza çıkacak ümitli olun yeterYa ne diyorsunuuuuzzzbenim 3 büyük 1 küçük folikül saydılar. Ağrım zaten dayanılmaz değil ama normal yumurtlama dönemime göre bayağı fazla hissediyorum. Yani adet olmuşum da ilk günü gibi bir ağrı. Belki benden de 5-6 çıkacaktır
Yok yok hiç takılmayın bence buna..anne olabilme ihtimalinizi düşünerek anın tadını çıkarınÖyle de bilmedim yaaa sürekli beynimin içinde durup duruyor takılıyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?