2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhabar, 4. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi, 10. Gün HCG değerim 316 geldi, 12. Gün ise 552 geldi, artışım iyimi lütfen yardımcı olun?.. doktorum artışın güzel dedi ama tam 2 katı olmamış diye endişeleniyorumm

Canım perşembe güzel haberlerini bekliyoruzİki minnoşunu da görürsün inşKalp atışları duyulur mu acaba?kaç haftalık oluyorsun?

Bende ilk iki transferimde kendimi epey kaptirmistim doktorumda çok fazla umutlu konusmustu ama maalesef olmadı umarım bu sefer olur umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ben şuan transfer olmadım henüz adetle baslayacagiz
Şimdiden hayırlı olsun rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bugün kontörüm vardı her şey güzel ilerliyormuş climara forte yazdı cuma günü tekrar kontrolüm var bu bandı kullanan var mı aranızda çok sıkıntı ya bir öncekinde yine kullandım ama sürekli kalkıyor

Ahhhh şu günler düşüncesi öldürecek beni benim 3.cü gün donduruldu 5.ci güne gitiseydik daha mı kaliteli olurdu yaaa çözemedim ben bunu
Evet 5. Günü daha iyi embriyo olarak ama kalite olrak pgt ye gitmeden bilemeyiz benim üçüncü günü embriyosu tutmamıştı ama tutan bir sürü arkadaşım var sizin de tutar insallah

Yaa bende 4.de adet olmuştum ama benim döngüm 30 günde bir oluyor belki seninkinden sonraya verir arka arkaya alırız bebislerimizi önce karnımıza sonra ömür boyu kalbimize inşallah

Ayyy kıyamam yaaa Rabbim mutluluk göz yaşları döksün hepimizden

Merhaba benim de bugün ki kontrolümde yazdı yapıştırdı hemşire ilk defa kullanacağım kalkıyor demişsiniz ama şu an için bir yorum yapamıyorum malesef 3 saattir kullanıyorum daha

Ben önceki transferimde kullanmıştım evet kalkıyor ameliyat bandı alıp etrafından yapıştırmıştım o şekilde kalkma olmadı

Merhaba benim de bugün ki kontrolümde yazdı yapıştırdı hemşire ilk defa kullanacağım kalkıyor demişsiniz ama şu an için bir yorum yapamıyorum malesef 3 saattir kullanıyorum daha
Ben ilk transferimde de kullandım hemşire sadece yapıştırılacak olan yeri gösterdi bana 4. Günde değiştireceksin dedi ama 4 gün mümkün değil bende kalmadı

Yaa bende 4.de adet olmuştum ama benim döngüm 30 günde bir oluyor belki seninkinden sonraya verir arka arkaya alırız bebislerimizi önce karnımıza sonra ömür boyu kalbimize inşallah
Ben de 5 aralıkta oldum kızlar demek hep arka arkaya olucak teansferler

O zaman Perşembe evde bir bayram havası var haberlerini bekliyoruz kuzumm
Ayyy allah razı olsun kuzum inşallah rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Canım perşembe güzel haberlerini bekliyoruzİki minnoşunu da görürsün inşKalp atışları duyulur mu acaba?kaç haftalık oluyorsun?
Canım minnoşlari gördük perşembe 5+4 oluyor dr gel kalp atışına bakarız dedi cok erken gibi ama bilmiyorum vardır dr un bi bildiği inşallah görürüz kalp atışını
Siz neden 6 tane kullanıyordunuz acaba? Herkes bir iki üç tane kullanıyor.. bir sebebi var mı acaba mrk ettim de
Canım ilkbaşladığımda sabsabah akşamdi sonra 3e ondan sonra 4e enson transferdem 1 hafta once 6ya çıkardı öyle devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…