- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.921
Ben biraz hastayım boğazım ağrıyor.pazar günü 3.gun transfer i oldum. Yatak döşek yatıyorumKızlar diğer aralık topiğinden gözüme çarptı nasılsınız
@Demiripek
Maydonozhanim
@leyladanvazgecme
@karyelimmm
@mira9693
@Selinilya
M Minikbirmucizemeselesi
@CevikKiz
transferleriniz oldu sanırım
Canım daha transfer olmadımTest günün ne zaman canım sımsıkı tutunsun bebeğin sana
Bana da bugün taktım ya cumartesi günü taktığın saatten sonra değiştireceksin dediBana 48 saatte değiştireceksin dedi 4 gün daha zor tabi tutması
Kalp atışı icin doktorlar genelde7. Hafta itibariyle çagiriyor.oğlumda 7 haftalik gitmistik yine de ultrasonla duyulmadı.vajinal baktı ve öyle duyduk.Canım minnoşlari gördük perşembe 5+4 oluyor dr gel kalp atışına bakarız dedi cok erken gibi ama bilmiyorum vardır dr un bi bildiği inşallah görürüz kalp atışını
Valla bilmiyorum canım bende oyle biliyorum da eltim 7 haftalık 12 gun önce lekelenme den gityi o gun kalp atışını da duymuş bakalım artık duymazsakda sikintı değil bi dahakine bakarız demişti drKalp atışı icin doktorlar genelde7. Hafta itibariyle çagiriyor.oğlumda 7 haftalik gitmistik yine de ultrasonla duyulmadı.vajinal baktı ve öyle duyduk.
İnşallah canım hepimizin hakkında en güzeli olsun inşallahCanım daha transfer olmadımadet tarihim o ama hepimizinki sımsıkı tutunsun inş
Allah nasip etsin bize de cnm keselerini görmeyi bebişlerimizinCanım benim 10.gun 1000 di 11.gun kanama başladı hastaneye gittim muhtemelen 1500 lerdeydi bi kese gördük ama kanama etrafindaydu hastaneye yatis yapıldı 13.gun dr bi daha betaya baktı 3600dü akşam ultrason a girdim kanama yoktu ve iki keseyi de rahatlıkla görebildi
Ayy amin cnm umarım çifttir tabi sağlıklı olsun da çift tek farketmez. Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsinYa sanki değer baya artmış gibi sanki ikiz gibi
Uzanıp yatın ayaklarınızın altına yastık koyun inşallah bişey olmaz . Sabah a devam ederse direk gidin hastaneye .fitil serum ne gerekiyorsa yaptrinKızlar benim pembe lekelenmem başladı. Merkezimle görüştüm. Progestan iğne vurdur dediler. Yaptırdım az önce ama sanki kanamaya dönüyor gibi.
Öncesini tamemen okuyamadım. Kaçıncı gününüz bugün. Benim de kahverengi lekelenme oldu bütün gün. Doktoru aradım normal olduğunu beklememi söyledi.Kızlar benim pembe lekelenmem başladı. Merkezimle görüştüm. Progestan iğne vurdur dediler. Yaptırdım az önce ama sanki kanamaya dönüyor gibi.
10 gündür lekelenme oluyor canım kanamaya dönünce yatis verildi 5 gun hastanede yattım taburcu olduğum gun akşam devam etti dr kanamata dönmedikce korkma dedi eltimin de 10 gündür lekelenmesi oluyor ona da kendi dr u kanamaya dönmedikce korkma demis kanamaya dönerse hastaneye git cnm geçmiş olsunKızlar benim pembe lekelenmem başladı. Merkezimle görüştüm. Progestan iğne vurdur dediler. Yaptırdım az önce ama sanki kanamaya dönüyor gibi.
Çok geçmiş olsun. Ne kadarlık hamilesiniz. Inşallah bir an önce geçer kanamaniz. Harika bi hamilelik geçirip sağlıkla bebeğinizle kavuşun inşallah10 gündür lekelenme oluyor canım kanamaya dönünce yatis verildi 5 gun hastanede yattım taburcu olduğum gun akşam devam etti dr kanamata dönmedikce korkma dedi eltimin de 10 gündür lekelenmesi oluyor ona da kendi dr u kanamaya dönmedikce korkma demis kanamaya dönerse hastaneye git cnm geçmiş olsun
10 gündür lekelenme oluyor canım kanamaya dönünce yatis verildi 5 gun hastanede yattım taburcu olduğum gun akşam devam etti dr kanamata dönmedikce korkma dedi eltimin de 10 gündür lekelenmesi oluyor ona da kendi dr u kanamaya dönmedikce korkma demis kanamaya dönerse hastaneye git cnm geçmiş olsun
Belki yerleşme kanamasıdırKızlar benim bugün 7.günüm ve tüm gün kahverengi akıntı oldu. Doktora sordum stres yapmayın kahverengi akıntı sorun değil ilaçlara aynen devam edin dedi. Benim umudum yok ama yine de her şey Allahtan son 3 gün daha beklemeye devam ediyorum. Bu şekilde olup da pozitif olan yoktur sanırım
Acaba bu yerlesme kanamasindan sonra ne zaman pozitif çıkar. Ben dün test yaptırdım 0 çıktı o yüzden adet başlangıcı diye düşündüm. Hatta doktora söyledim ilaçları bırakayım mı diye. Bana kızdı 6.gün zaten çıkmaz bi daha 10.güne kadar test yapmayın dediBelki yerleşme kanamasıdırBenimde bugün 7. Günüm bendede renksiz akıntı oldu regli mi oldum acaba diye baktım hep yarın sabah idrar testi yapıcam
Daha 5+2 ama transferin8.gununden beri lekelenme oluyor allah razı olsun güzel dileklerin icin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun. Ne kadarlık hamilesiniz. Inşallah bir an önce geçer kanamaniz. Harika bi hamilelik geçirip sağlıkla bebeğinizle kavuşun inşallah
Canim aynı gün transfer olmuşuz seninleMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz hamiş gireriz yeni yılabende dün oldum geldim transferimi. . Kimler hangi ilaçları kullanıyor acaba ben natural siklus ile denedim bu sefer. Kullandığım ilaclar
Folik asit
Progestan kapsül günde üç defa ikişer adet
Ecopirin
Oksapar
Proluton Depot 4 günde 1
Climera bant haftada 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?