2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar benim pembe lekelenmem başladı. Merkezimle görüştüm. Progestan iğne vurdur dediler. Yaptırdım az önce ama sanki kanamaya dönüyor gibi.
Canim prolotun depot mu oluyor adi bide bugün kaçıncı günün transfer sonrasi ben başı takip edemedim inşallah lekelenmen durmuştur

Daha 5+2 ama transferin8.gununden beri lekelenme oluyor allah razı olsun güzel dileklerin icin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
Benim de bugün 7.günüm ve tüm gün kahverengi akıntı oldu. Siz öncesinde hiç test yapmış mıydınız. Ben şey düşünüyorum ya şimdi bebegin biraz heyecan yaptırıyo anne bak nasıl yerlesiyorum ama diye sen de doğunca yanaklarını sıkar intikamını alırsın ❤

Benim bugün 9.günüm meraktan test yaptım ve çıkmadı yarın kan testi yapıcam muhtemelen olmadı en azından bi silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Evet canim 5.gun idrar testi yapmıştım pozitif çıktı 6.6.gun kan verdim kanda da çıktı şükür darisi senin başına hepinizin başına inşallah bi doğsun hayırlısı ile totosunu ısircam valla

Benim bugün 9.günüm meraktan test yaptım ve çıkmadı yarın kan testi yapıcam muhtemelen olmadı en azından bi silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
Eltim oğluna hamile kaldığında 9.gun idrar testinde negatif gördü ertesi gün kanda pozitif idi kandaki sonucu almadan yelkenleri suya indirmiyiruz rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Ben de şu an inşallah test bozuktur modundayım bakalım Rabbim ne nasip edecekse sağlıkla hayırla doğru zamanda nasip etsin

Çok sağol canım. Artış iyiydi ama değer gününe göre biraz azdı. O yüzden endişelendim biraz. Hayırlısı artık. Ben elimden geleni yaptım. Gerisi Allah’ ın takdiri.

Canim prolotun depot mu oluyor adi bide bugün kaçıncı günün transfer sonrasi ben başı takip edemedim inşallah lekelenmen durmuştur
Progestan 50 mg yazmış bana onu vurdurdum canım. 10. Günüm bugün. 7. Gün 12, 9. Gün 36 çıkmıştı kanda. Ama 4 gündür inanılmaz migren atakları yaşıyorum. Pembe sızıntı şeklinde devam ediyor henüz kanamaya dönmedi. Yarın tekrar test yaptırıcam.

10. Günüm bugün. 7. Gün 12, 9. Gün 36 çıkmıştı değerim. Doktor yarın bir daha test istedi.
Ay Allahın izniyle katlanarak artsın sımsıkı tutunsun annesi❤ sen güzel düşün güzel olsun her şey. Yarın da bize haber ver. Ben dün kan testi yaptırdım 0 çıktı. 6.günümdü. daha da çıkmaz heralde. Ama yine de ilaçları bırakmadım. Her şey Allahtan biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Ama bence senin bebiş yarın güzelce büyümüş olcak

Ayy çok teşekkür ederim. İçim açıldı mesajını okuyunca. İnşallah dediğin gibi olur. Sen de umudunu kaybetme. Daha çok erken inşallah değerin artacaktır. Ben inanıyorum.

Kizlar merhaba adet sökturucu kullanirken adet olan oldu mu? Kullanmaya devam mi ettiniz biraktiniz mi? Cok ilginc bir durum. 2 gün ictim basladi

Gunaydın bu surecde Allah yardımcımız olsun transfer gunumuz aynı 20sıne banada gun verdiler cuma covit testi istediler ve bu beni cok dusunduruyor dikkat ediyorum ama ınsallah negatif cıkarsa pazartesi embriyolarım cozulecek durumlarına gore saglıklı cozunurlerse gun icın de saat verecekler sizden istedilerm ı covid testi.. Bırde bu kullandığımız ılaclar nedeni ile afedersin beyaz akıntı olurmu bıkac gundur var bende sormak istedim... Acaba herıhtımal saglık ocagında idrar testi yaptırsam mı onlem amaclı... Hayırlı sonuc lar alalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…