2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tami tamina illa 2 kati diye bi sey yokki, minimum yuzde 60 artsa yeter. Gonluni ferah tut.

Merhaba kızlar,
32 yaşındayım, 2. Denemem. 6 Aralıkta 5aa dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Sımsıkı tutunsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım test günün ne zaman var mı bir belirtin
Test sonucum 5.98 10. Günüm bugün
Daha önce test yaptırmış mıydın canım 5 üzeri pozitif bakılıyor sonuçta 2 gün sonraki artış çok önemli
kızlar transfer tarihim 28 aralıkk, günceller misiniz listede ? :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Yok yaptırmadım hiç yarın gidicem doktorumla görüşmeye tekrar test vericem bakalım belki geç tutunmuştur

Yok yaptırmadım hiç yarın gidicem doktorumla görüşmeye tekrar test vericem bakalım belki geç tutunmuştur
Olsun Allah büyük bakalım dediğin gibi geç tutunmada olmuş olabilir ama cnm yarın degilmiydi test günün ikimizde 6 aralıkta yaptirmistik bnm test gunum yarın mesela

Olsun Allah büyük bakalım dediğin gibi geç tutunmada olmuş olabilir ama cnm yarın degilmiydi test günün ikimizde 6 aralıkta yaptirmistik bnm test gunum yarın mesela
Evet yarın canım eşim test getirmiş işten gelince ben de tabi ki yaptım hemen ama bişey çıkmadı kan verdim işte 5.98 çıktı

Aa demek mi tutunmaya başlamış neden uzuluyosun geç tutunuyodur. Kaçıncı gün embriyosu. Hiçbi şey hissettin mi. 2 gün sonra bi daha tedt yaptirirsin mutlu ol❤
Yaaaa ay inşallah ya 5. Embriyosu Yani bu kadar gün sonra 5 çıkması üzüyor insanı ne bilim

Evet yarın canım eşim test getirmiş işten gelince ben de tabi ki yaptım hemen ama bişey çıkmadı kan verdim işte 5.98 çıktı
Canım benim moralini bozmak istemem ama yazın yaptırdığım tedavi de 9.gün 5.71di 12.gun 0 landı umudunu kırmak için yazmıyorum ama her ihtimale kendini hazırlaman icin yazıyorum rabbim yüzünü guldursun inşallah cok yormadan aratmadam nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun lütfen mesajımı yalnış anlama canım çoküzüldüm rabbimgönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…