2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaaa ay inşallah ya 5. Embriyosu Yani bu kadar gün sonra 5 çıkması üzüyor insanı ne bilim
Benim de 5.gün embriyosu. 6.gün kan testi yaptırdım 0 çıktı ama hala bekliyorum heveslenmesen ama umutla. Senin durumun benden daha iyi. Tutunmaya başlamış demek ki başarabilir herkes 100 200 le öğrenecek diye bi şey yok. 5 olsun bizim olsun

Kizlar 1 saatdir rahimde durmayan bi kalp atisi sanki, gup gup rahatsiz ediyor artik. Sizde oluyormu? Internette adet oncesi belirtisi diye okudum rahim kasiliyormus guya, cok korktum
Her şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyor her bi seyde olumsuz düşünme olumsuzu çağırma rahim de değişimler oluyor rahim büyüyor eee bisey yapmasınmı

Dogru Nebileyim, pazartesi doktora gidicem. Insallah keseyi gorurum O zaman inanicam

Kizlar 1 saatdir rahimde durmayan bi kalp atisi sanki, gup gup rahatsiz ediyor artik. Sizde oluyormu? Internette adet oncesi belirtisi diye okudum rahim kasiliyormus guya, cok korktum
Her şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyor her bi seyde olumsuz düşünme olumsuzu çağırma rahim de değişimler oluyor rahim büyüyor eee bisey yapmasınmı
Dogru Nebileyim, pazartesi doktora gidicem. Insallah keseyi gorurum O zaman inanicam
Hadi hayırlısı inşallah canım inşallah görürsün ama bu defa da kalbini duymadan inanmayacam dersin netse doğmasına cok var o zaman inanirsıninşallah pazartesi günü güzel haberler verirsin cnm

Tup bebek son adet tarihine gore degil de, transfer gununun 2 hafta oncesinden gebeliyi hesaplanir diye yaziyor internette. Eger benim ader gunune gore hesaplarsak bugun 5+1, transfere gore hesaplarsak bugun 4+3 gunumdeyim. Sizce hangisi dogru?

Evet ya, insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Tup bebek son adet tarihine gore degil de, transfer gununun 2 hafta oncesinden gebeliyi hesaplanir diye yaziyor internette. Eger benim ader gunune gore hesaplarsak bugun 5+1, transfere gore hesaplarsak bugun 4+3 gunumdeyim. Sizce hangisi dogru?
Son adet tarihin ne zaman di ki senin sanırım benim son adet tarihi 6 kasım 26 kasım da transfer tarihim 5+3 üm yani senle ayni mıyız kafam karıştı

Internette tup bebek gebelik hesaplama var orda dene bakalım ne diycek blastokist transferine göre hesapla

Yok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız

Yaaa, sen keseyi gordunmu peki?
Evet canim gördüm geçen hafta çarşamba gördüm cumartesi yinegördüm bizimkiler erkenciler kanama başladı anneleri onları görsün istediler heralyarın yinekontrolum var dr belki kalplerini duyarız demişti daha cok erken ama bakalım artık vardır bi bildiği

Yok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız
Canım benim inanki moralini bozmak icin yazmadım dualarım seeninle canım eger 0lanırsa da rabbim can sağlığı versin önemli olan sensin sen pes etmezsen inan gelecek bir gun rabbim yüzünü guldursun inşallah rabbim tezzamanda seninde güzel haberleriji almayı nasip etsin inşallah

Canim benim, insallah kat kat katlanirda uzulmezsin ama elde degil anliyorum. Benimde gecen sefer 51 cikmisti, havalara ucmustuk, sonra 30a indi. Yani cok cikip dusmesinden boyle az olmasi daha iyi nebileyim en azindan hazirlikli olursun. Bosuna sevinmezsin benim gibi. Zaten birgun olucak, Allah yar ve yardimcimiz olsun

Amin

Ozaman bende simdi gidersem gorurum dimi? Yaa cok tatlisin Allah tamamina erdirsin insallah. Heyecan yaptim simdi Pazartesini beklemesemmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…