- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.981
Benim de 5.gün embriyosu. 6.gün kan testi yaptırdım 0 çıktı ama hala bekliyorum heveslenmesen ama umutla. Senin durumun benden daha iyi. Tutunmaya başlamış demek ki başarabilirYaaaa ay inşallah ya 5. EmbriyosuYani bu kadar gün sonra 5 çıkması üzüyor insanı ne bilim
Her şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyorKizlar 1 saatdir rahimde durmayan bi kalp atisi sanki, gup gup rahatsiz ediyor artik. Sizde oluyormu? Internette adet oncesi belirtisi diye okudum rahim kasiliyormus guya, cok korktum
DogruHer şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyorher bi seyde olumsuz düşünme olumsuzu çağırma rahim de değişimler oluyor rahim büyüyor eee bisey yapmasınmı
Umudunu kaybetme bak 5.98 aralık dahilinde belki geç tutundu inşallah artacaktır güzel haberlerini alalım inşallah
Her şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyorKizlar 1 saatdir rahimde durmayan bi kalp atisi sanki, gup gup rahatsiz ediyor artik. Sizde oluyormu? Internette adet oncesi belirtisi diye okudum rahim kasiliyormus guya, cok korktum
Hadi hayırlısı inşallah canım inşallah görürsün ama bu defa da kalbini duymadan inanmayacam dersinDogruNebileyim, pazartesi doktora gidicem. Insallah keseyi gorurum O zaman inanicam
Evet ya, insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizHer şeyi internetten okuyup bakarsan hamileliği kendine zehit edeceksin sen sanki kendini çok dinliyorsun bana mi öyle geliyorher bi seyde olumsuz düşünme olumsuzu çağırma rahim de değişimler oluyor rahim büyüyor eee bisey yapmasınmı
Hadi hayırlısı inşallah canım inşallah görürsün ama bu defa da kalbini duymadan inanmayacam dersinnetse doğmasına cok var o zaman inanirsın inşallah pazartesi günü güzel haberler verirsin cnm
Son adet tarihin ne zaman di ki senin sanırım benim son adet tarihi 6 kasım 26 kasım da transfer tarihim 5+3 üm yani senle ayni mıyız kafam karıştıTup bebek son adet tarihine gore degil de, transfer gununun 2 hafta oncesinden gebeliyi hesaplanir diye yaziyor internette. Eger benim ader gunune gore hesaplarsak bugun 5+1, transfere gore hesaplarsak bugun 4+3 gunumdeyim. Sizce hangisi dogru?
10 kasim adet oldum, 29 kasim transfer oldum.Son adet tarihin ne zaman di ki senin sanırım benim son adet tarihi 6 kasım 26 kasım da transfer tarihim 5+3 üm yani senle ayni mıyız kafam karıştı
Internette tup bebek gebelik hesaplama var orda dene bakalım ne diycek blastokist transferine göre hesaplaTup bebek son adet tarihine gore degil de, transfer gununun 2 hafta oncesinden gebeliyi hesaplanir diye yaziyor internette. Eger benim ader gunune gore hesaplarsak bugun 5+1, transfere gore hesaplarsak bugun 4+3 gunumdeyim. Sizce hangisi dogru?
Canım 7 kasımmis son adet tarihi şimdi baktım aramızda 3 gun var 5+0 olman lazım senin10 kasim adet oldum, 29 kasim transfer oldum.
5 hafta 0 gun yaziyor. Dogrumu bu?Internette tup bebek gebelik hesaplama var orda dene bakalım ne diycek blastokist transferine göre hesapla
Canım 7 kasımmis son adet tarihi şimdi baktım aramızda 3 gun var 5+0 olman lazım senin
Yok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarızCanım benim moralini bozmak istemem ama yazın yaptırdığım tedavi de 9.gün 5.71di 12.gun 0 landı umudunu kırmak için yazmıyorum ama her ihtimale kendini hazırlaman icin yazıyorum rabbim yüzünü guldursun inşallah cok yormadan aratmadam nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun lütfen mesajımı yalnış anlama canım çoküzüldüm rabbimgönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin
Evet canim gördüm geçen hafta çarşamba gördüm cumartesi yinegördümYaaa, sen keseyi gordunmu peki?
Canım benim inanki moralini bozmak icin yazmadım dualarım seeninle canım eger 0lanırsa da rabbim can sağlığı versin önemli olan sensin sen pes etmezsen inan gelecek bir gun rabbim yüzünü guldursun inşallah rabbim tezzamanda seninde güzel haberleriji almayı nasip etsin inşallahYok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız
Canim benim, insallah kat kat katlanirda uzulmezsin ama elde degil anliyorum. Benimde gecen sefer 51 cikmisti, havalara ucmustuk, sonra 30a indi. Yani cok cikip dusmesinden boyle az olmasi daha iyi nebileyim en azindan hazirlikli olursun. Bosuna sevinmezsin benim gibi. Zaten birgun olucak, Allah yar ve yardimcimiz olsunYok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız
AminCanım benim inanki moralini bozmak icin yazmadım dualarım seeninle canım eger 0lanırsa da rabbim can sağlığı versin önemli olan sensin sen pes etmezsen inan gelecek bir gun rabbim yüzünü guldursun inşallah rabbim tezzamanda seninde güzel haberleriji almayı nasip etsin inşallah
Ozaman bende simdi gidersem gorurum dimi? Yaa cok tatlisinEvet canim gördüm geçen hafta çarşamba gördüm cumartesi yinegördümbizimkiler erkenciler kanama başladı anneleri onları görsün istediler heral yarın yinekontrolum var dr belki kalplerini duyarız demişti daha cok erken ama bakalım artık vardır bi bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?