2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız
İnşallah güzel haberler alırsın öyle bir artar gider ki hepimiz seviniriz dualarım seninle

inşallah

Ozaman bende simdi gidersem gorurum dimi? Yaa cok tatlisin Allah tamamina erdirsin insallah. Heyecan yaptim simdi Pazartesini beklemesemmi acaba.
Valla görürsün yani drlar gec randevu vermeyi seviyirlarbizimki sabırsız olduğumu bildiği içinsanırım normal de de zaten geçen hafta cuma ya randevu vermişti işte kanama başlayınca trangerin 11.gunu gittik 1 tanr gördük 3 gun hastanede kaldıktan sonra 2.yi gördük şimdi gitsen cok rahat görünür baksana bizim dr kalp atışını duyacağıni umut ediyo 5+4te

Allah razı olsun canım hepimiz için böyle olsun inşallah
Ya simdu aklıma geldi de diğer topikte 11.gun 13 çıkmıştı bi bayanın 2 katına artıp durdu en son dr kese icib çağırmıştı inşallah seninde öyle olur umut hep var rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Yarın anlarız durumu yazarım yine Dünyanın sonu değil çok şükür dondurulmuş beni bekleyen daha 9 tane yavrum var içlerinden biri illa ki anne ben geldim dicek

Yarın anlarız durumu yazarım yine Dünyanın sonu değil çok şükür dondurulmuş beni bekleyen daha 9 tane yavrum var içlerinden biri illa ki anne ben geldim dicek
Yaaa ne güzel mesaj böyle 9 tane maşallah cok iyi inşallah rabbim can versin dondurulmuş olunca bayağı rahat oluyor sonrası benim hic donmuş kalmadı bu denehede 2 tane donmuşum kaldı eger negatif çıkarsa üzülürdüm ama donmysum kalmasa daha çok üzülürdüm böyle pozitif olma na cok sevindim rabbim tezzamanda sevindirsin inşallah canım benim

Benide ekler misiniz yaş 24 1.deneme 15 aralık opu transfer daha belli degil
Merhaba tabi ki eklerim aaa bugün opu olacaksınız o zaman inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Yok canım bana her hangi birşey söylenmedi cuma konrtolüm var benim de bakalım ne yapılacak ya da istenecekse belli olur o zaman
Merhaba kızlar,
32 yaşındayım, 2. Denemem. 6 Aralıkta 5aa dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Merhaba hoşgeldiniz embriyo kaçıncı gün acaba
Test sonucum 5.98 10. Günüm bugün
Üzülme lütfen 1 günin daha var hastaneye gittiğinde inşallah değerin süpriz bşr şekil de artmış olsur inşallah inşallah inşallah
kızlar transfer tarihim 28 aralıkk, günceller misiniz listede ? :)
Hayırlı olsun inşallah
Olsun Allah büyük bakalım dediğin gibi geç tutunmada olmuş olabilir ama cnm yarın degilmiydi test günün ikimizde 6 aralıkta yaptirmistik bnm test gunum yarın mesela

Allah'ım sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin yolnuz sonuna kadar güzel geçsin sağlıcakla sana gelsin inşallah
Kızlarrrr bugun transferimin 9. günü idrar testi yaptım sizce gebelik ihtimali var mı
Test yaptın mı canım resim Çek bakalım

Günaydın kızlar. Bugün benim de morale ihtiyacım var biraz ya havadan mıdır ilaçlardan mi enerji düşüklüğü var kontrole gitmeden önce eşimle kavga ettik hiç yok yere . İstediğim sadece biraz anlayış bu dönem zor geçiyor keşke daha fazla anlayabilseler bizi. Sizde durumlar nasıl ne edelim bu eşleri ?
Sonra doktora gittim benim transfer sanırım adetin 24. Günü olacak 27 Aralık haftası daha çok var doğal siklus olduğu için normal zamanın biraz sonrasına yapıyorlarmış. Doğal yapıcaz bu ay diyince ben sandım ki az ilaç kullanıcaz ama yine yükledi ilaçları Dün klomen bitti. Bugün doktorum prednol (kortizon), monodoks (antibiyotik ), coraspin ve mide koruyucuya başlattı. Kortizonu hap olarak alacak olmak beni biraz korkuttu tuzsuz beslenmeye geçmek gerekiyor sanırım. Rahim kalınlığım 8.1 mm olmuş cuma yine kontrole çağırdı. Nar suyuna ve avokado yemeye devam ediyorum şimdilik bende durumlar böyle sizler n’aptınız ?

Test sonucum 5.98 10. Günüm bugün
Canim benim çok haklısın canını sıkmakta ama hiç modunu düşürme çünkü benim bir arkadasimin arkadaşı kan sonucunda 3 küsur gördüğü halde bile hissediyorum ben hamileyim diye diye değeri yükselmiş ve kız kucağına aldı bebeğini dualarım seninle inşallah kat kat artacak değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…