- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.001
İnşallah güzel haberler alırsın öyle bir artar gider ki hepimiz seviniriz dualarım seninleYok canım anlıyorum seni ben zaten her türlüsüne hazırlıklıyım napalım hakkımızda hayırlısı Rabbim güç kuvvet versin hayırlı zaman bu zaman değilmiş der yolumuza bakarız
Benim de 5.gün embriyosu. 6.gün kan testi yaptırdım 0 çıktı ama hala bekliyorum heveslenmesen ama umutla. Senin durumun benden daha iyi. Tutunmaya başlamış demek ki başarabilirherkes 100 200 le öğrenecek diye bi şey yok. 5 olsun bizim olsun ❤
Allah razı olsun canım hepimiz için böyle olsun inşallahİnşallah güzel haberler alırsın öyle bir artar gider ki hepimiz seviniriz dualarım seninle
Valla görürsün yani drlar gec randevu vermeyi seviyirlarOzaman bende simdi gidersem gorurum dimi? Yaa cok tatlisinAllah tamamina erdirsin insallah. Heyecan yaptim simdi Pazartesini beklemesemmi acaba.
Ya simdu aklıma geldi de diğer topikte 11.gun 13 çıkmıştı bi bayanın 2 katına artıp durdu en son dr kese icib çağırmıştı inşallah seninde öyle olurAllah razı olsun canım hepimiz için böyle olsun inşallah
Yarın anlarız durumu yazarım yineYa simdu aklıma geldi de diğer topikte 11.gun 13 çıkmıştı bi bayanın 2 katına artıp durdu en son dr kese icib çağırmıştı inşallah seninde öyle olurumut hep var rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Yaaa ne güzel mesaj böyleYarın anlarız durumu yazarım yineDünyanın sonu değil çok şükür dondurulmuş beni bekleyen daha 9 tane yavrum var içlerinden biri illa ki anne ben geldim dicek
Foto var mı bakalım çıktı miKızlarrrr bugun transferimin 9. günü idrar testi yaptım sizce gebelik ihtimali var mı
Kızlarrrr bugun transferimin 9. günü idrar testi yaptım sizce gebelik ihtimali var mı
Merhaba tabi ki eklerim aaa bugün opu olacaksınız o zaman inşallah güzel haberlerle gelirsinizBenide ekler misiniz yaş 24 1.deneme 15 aralık opu transfer daha belli degil
Yok canım bana her hangi birşey söylenmedi cuma konrtolüm var benim de bakalım ne yapılacak ya da istenecekse belli olur o zamanGunaydın bu surecde Allah yardımcımız olsun transfer gunumuz aynı 20sıne banada gun verdiler cuma covit testi istediler ve bu beni cok dusunduruyor dikkat ediyorum ama ınsallahnegatif cıkarsa pazartesi embriyolarım cozulecek durumlarına gore saglıklı cozunurlerse gun icın de saat verecekler sizden istedilerm ı covid testi.. Bırde bu kullandığımız ılaclar nedeni ile afedersin beyaz akıntı olurmu bıkac gundur var bende sormak istedim... Acaba herıhtımal saglık ocagında idrar testi yaptırsam mı onlem amaclı... Hayırlı sonuc lar alalım insallah
Merhaba hoşgeldiniz embriyo kaçıncı gün acabaMerhaba kızlar,
32 yaşındayım, 2. Denemem. 6 Aralıkta 5aa dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Üzülme lütfen 1 günin daha var hastaneye gittiğinde inşallah değerin süpriz bşr şekil de artmış olsur inşallah inşallah inşallahTest sonucum 5.9810. Günüm bugün
Hayırlı olsun inşallahkızlar transfer tarihim 28 aralıkk, günceller misiniz listede ? :)
Olsun Allah büyük bakalım dediğin gibi geç tutunmada olmuş olabilir ama cnm yarın degilmiydi test günün ikimizde 6 aralıkta yaptirmistik bnm test gunum yarın mesela
Allah'ım sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin yolnuz sonuna kadar güzel geçsin sağlıcakla sana gelsin inşallahkızlar şükür ıkı kat artıs olmus dün test yaptım yarın asıl merkezde kan verıcez bakalım artıs devam edıcek mı
tabı bıraz deger düşük ama önemli olan devamı gelıcek mı hayırlısı artık bakalım
Test yaptın mı canım resim Çek bakalımKızlarrrr bugun transferimin 9. günü idrar testi yaptım sizce gebelik ihtimali var mı
Ohh maşallah ne güzelde çıkmış annesi
Hayirli olsun gebesin canim cok sevindim
Tebrikleeeer
Gızzzzzzzz bariz ben burdayım diyor yaaa
Olmaz olur mu ben burdayım annecim diyor baksana
Canim benim çok haklısın canını sıkmakta ama hiç modunu düşürme çünkü benim bir arkadasimin arkadaşı kan sonucunda 3 küsur gördüğü halde bile hissediyorum ben hamileyim diye diye değeri yükselmiş ve kız kucağına aldı bebeğiniTest sonucum 5.9810. Günüm bugün
Çok silik ama çıkmış diyorsun ayy inşallah kan testinde de göreyimOhh maşallah ne güzelde çıkmış annesitebrik ederim canım benim kaç embriyo transfer edilmişti
inşallah canım öyledir çok silik emin olamadım sizlerede sormak istedim o yüzdenHayirli olsun gebesin canim cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?