2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Onlar hiçbir zaman yüzlerce ilacı iğneyi bizim gibi kullanmayacaklari icin malesef bizi hiçbir zaman tam anlamıyla anlayamayacaklar canim sanırım havalarin kasvetinden bende de durumlar aynı dün gece aşırı baş agrisiyla uyudum ve uyandığımdan beri hala aynı ilaclarina gelince bence yine çok fazla değil bu ikisi mecburi vermesi gerekenler enfeksiyon bağışıklık için rahim kalınlığında çok güzel artmış maşallah gelsin bebiktolar

Bende eşimle değil de evle sıkıntı yaşıyorum cuma kontrol günü yaaa evi temizleyip bırakmak istiyorum öyle ama elim kolum kalkmıyo napıcam ben

Bende eşimle değil de evle sıkıntı yaşıyorum cuma kontrol günü yaaa evi temizleyip bırakmak istiyorum öyle ama elim kolum kalkmıyo napıcam ben
Ay ben de ya transfere kadar söyle ağır işleri bitireyim diyorum daha perdeleri yıkama planlarım vardı ama hiç halim isteğim yok ne olacak bu halimiz . Gerçi dün yağmurlu havada cam sildim

Ay ben de ya transfere kadar söyle ağır işleri bitireyim diyorum daha perdeleri yıkama planlarım vardı ama hiç halim isteğim yok ne olacak bu halimiz . Gerçi dün yağmurlu havada cam sildim
Al benden de o kadar ev bana bakıyor ben eve bakıyorum resmen Allah'tan 2 hafta önce büyük dip bucak yaptım şimdi sil süpür yapıcam eriniyorum üşeniyorum resmen yaaaa hava dan hep belkide giriş katta oturuyorum bir de daha karanlık oluyor ev akşammış gibi aynı hava zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…