2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ne ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
İğneden ben de çok korkuyordum.
Her gün 1 adet iğne olacağım 20sine kadar.Dün 1. yi oldum ve beklediğimden daha rahat geçti. İğneden çok korkuyordum ve araştırma yaparken yabancı bir videoya denk gelmiştim, ben de uyguladım ve faydasını gördüm. O yüzden belki sizin de işinize yarar diye paylaşıyorum:

1-Öncelikle ilaç yağ bazlı olduğu için soğuk olmamalı yoksa kaslarda daha çok ağrı yapar. Ben birkaç dk göğsümde ısıttım.
2- Kalçadan iğne olmadan buz torbası ile bölgeyi soğuttum. İğnenin daha az acıtmasını sağladı soğuk.Hemşire iğneyi hazırlarken bikaç dk soğuttum.
3-Yüzüstü uzandım, kalçamın üst kaslarına hemşire tarafından çok yavaş ilaç enjekte edildi.
4-Hemen iğneden sonra yanımızda getirdiğimiz sıcak su torbasını kalçama koyup eşim o bölgeye hafif masaj yaptı torbayla. Sonra eve gelince de 15dk kadar uzanıp sıcak su torbasıyla hafif masaj yaptık ki ilaç çabuk dağılsın diye.
İnanın çok faydadını gördüm. Öyle dayanılmayacak bir şey hiç değil. Herkese şimdiden geçmiş olsun.

Heyecanla bekliyorum birazda ağırlarım var benim regl de bitmedi bakalım ne diyecek

Hangi hastane bunu söyleyen :) esas anne rahim sıcaklıgını cok fazla lab ortamında elde edemedikleri icin 3. gun eöbriyolarını da transfer ediyolar dışarıda 5. gunu zor görecek embriyolar anne rahminde gelişsin diye tam tersini söyleyen bir doktor ve ekiple ilk defa karşılaşıyorm

Heyecanla bekliyorum birazda ağırlarım var benim regl de bitmedi bakalım ne diyecek
Ne zaman canım kontrolün kaçıncı günün bugün
Burda 5. gün embriyosu tutmazken 3. gün 2. gün embriyosu tutunuyor bende anne rahminin lab. göre daha iyi olduğunu biliyorum

Koç Üni hastanesinde tedavi görüyorum. Ben eğer tedaviye ihtiyaç duyarsak doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum zaten. amhında çok sorunlu br seviyede değil dediler. 1 tane olgunlaştı zorla onca ilaçla. Demekki kritik seviyedeymiş. Eşimin sperm sonuçlarında düşük değerler vardı diğer doktorlar subfertil dedi. Burdaki doktor normale çok yakın, sebep olmaz inferteliteye dedi. embiryolog aradı eşinizin spermler de sıkıntılıydı dedi. Ama doktorun çok olumlu yorumları olduğu için tercih etmiştik ve de çok pozitif bir doktor. Sonuç ne olur bilmem ama pek ümidim yok açıkçası o tek embriyodan da. Ona şu an embriyo demeye dilim varmıyor yarın ne olacağını allah bilir İlaçları kullanıyorum ama süreç sonlanmış gibi hazırlıyorum kendimi. Çok duyuyoruz onca başarı hikayesi ama o başarı hikayelerine güvenip kendimi heyecanlandıramıcam şu an.

Eşinizin sperm deger tahlilleri var mı özelden bana gonderseniz yanlış anlamazsanız bir de amh 0.94 te tek 1 yumurta olması o aya özgüdür benm amh 0.51 ilk opuda 10 gozuktu 6 sı dolu cıktı bence doktor değiştirmenizi tavsiye ederim benm eşimin hız ve morfoloji sorunu var hız düşük morfoloj 1 di ama sperm sayısı 15 milyon üstü 18 milyon civarı benm gittiğim hastane yıkamadan sonra ml'de 15 milyon ve altını subfertil kabul ediyordu morfoloji kötü olmasına ragmen hız da düşük olmasına rağmen imsi yöntemi denediler normal ivf yerine direk yumurtaya enjekte edildi işin icine girince daha cok anlıyosn yontemleri ve neler yapılması gerektiğini inan 0.94 amhtan 1 yumurta 2 yumurta normalde olmaz zaten az önce bu grupta okudum arkadaşın biri 0.01 amh 6 yumurta mı ne toplanmş benm amh düşmeden önce 0.97 ydi tüpbebeğe yonlendirmediler bile su durumda eşinizde sperm varsa eger sizde de tüplerde sorun ya da kist yoksa tek sorun düşük amh ise suan icin tüp beebk zorunda oldugunuzu bile sanmam yaşınızı bilmiyrum ama bir tek doktorla kalmayın birde fazla doktora gidip görüşme yapmakta fayda var ivf merkezi olan hastaneler ön görüşmeleri ücretsiz yapıyorlar deneyebilirsiniz.ha ama Allah bu ya belki de bu 5. gune gelecek transfer sonrası tutacak ve gerek kalmaayacak belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…