- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.027
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.441
Bugünmüydü test gününKızlar bnm negatif oldu.inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsun
İğneden ben de çok korkuyordum.Ne ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Her gün 1 adet iğne olacağım 20sine kadar.Dün 1. yi oldum ve beklediğimden daha rahat geçti. İğneden çok korkuyordum ve araştırma yaparken yabancı bir videoya denk gelmiştim, ben de uyguladım ve faydasını gördüm. O yüzden belki sizin de işinize yarar diye paylaşıyorum:Yok canım 20 sinde inşallah transferim
20si transferlerimiz çoğalıyor iğneyle aran nasıl canım ben bugün 2.yi yaptırdım saat kaçta yaptırıyorsun iğneyi
Biliyorlardır da Türkiye de cinsiyet seçilmesi yasak ya bilgi vermezler bize kesin
Sende yarın başlarsın büyük ihtimal canım bacaklarım sırtım hatta kollarım bile ağrıyor
Heyecanla bekliyorum birazda ağırlarım var benim regl de bitmedi bakalım ne diyecekValla bende keyif yapmayı düşünüyorum yarın da çalışıp izne ayırıyorum kendimi hafta sonu da temizliğimi filan halledip transferden sonra keyif yapma vakti sürekli dinleneceğim tv izlerim oyun oynarım kuruyemişlerimi de ayarladım tabak elimde yatarım oh mis bide güzel sonuç alırsak bizden keyiflisi olmaz vallaha
Hepimiz de fena şeyler yaptığına göre göründüğü gibi küçük masum değil demek ki ya hepimizi çarpıyor
Sabah bende çok karamsar uyandım ama sonra düzeldim iyiyim şimdi senin neyin var tatlım neye taktın kafanı. Şurda transferimize 3 gün kaldı üzme tatlı canını
Yat dinlen tabi ki canım üzme kendini de bebeğini de o çok güçlü sıkıca tutundu sana
Kızlar bnm negatif oldu.inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsun
Bende coraspitin kullandım ama progestan da vermişti ilk transferimdeAh canım hadi bakalım miniklerinin kalp atışını duyacaksın inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum ben onu vermez o zaman bana dr
hayırlısı olsun, demek ki doğru zaman diilmiş. Pes etmek yok, inşallah birdahakine olacakhayırlısı olsun canım çok üzüldüm
Hangi hastane bunu söyleyen :) esas anne rahim sıcaklıgını cok fazla lab ortamında elde edemedikleri icin 3. gun eöbriyolarını da transfer ediyolar dışarıda 5. gunu zor görecek embriyolar anne rahminde gelişsin diye tam tersini söyleyen bir doktor ve ekiple ilk defa karşılaşıyormDiyorki embriyo eğer labda 5. Güne gidemezse bu anne rahminde de gidemice anlamına geliyor. Biz embriyoya anne rahminden daha iyi bakıyoruz diyor. Israr edersek ve doktor da onaylarsa 3. Günde transfer ederlermiş ama tavsiye etmiyoruz şansınızı düşürür dedi. Ne derlerse uyuyoruz mecbur napalım
İkisini de kullanıyorum canım şuan arkadaş başka bir iğneden bahsetti de oda kan sulandırıcıymışBende coraspitin kullandım ama progestan da vermişti ilk transferimde
Ah canım benim çok üzüldüm donmuş embriyon var mı yeniden mi başlayacaksınKızlar bnm negatif oldu.inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsun
Ben yarın başlıyorum iğneye canımMerhaba, benim de 20sinde transferim olacak. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Dün ilk Progestan iğnemi oldum. Sizin de iğneler başladı mı?
Şu kalçanı komple kaldıramadığın kalçanı çekemediğin Popişini hissetmediğin iğne var ya hani progestan yağlı kolonya işle ovala demiştik heh işte o iğneNe ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Ne guzel masallahSelam kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum bugun kontrol var inşallah güzel haberler alırım dualarım hepimizle
Ne zaman canım kontrolün kaçıncı günün bugünHeyecanla bekliyorum birazda ağırlarım var benim regl de bitmedi bakalım ne diyecek
Burda 5. gün embriyosu tutmazken 3. gün 2. gün embriyosu tutunuyor bende anne rahminin lab. göre daha iyi olduğunu biliyorumHangi hastane bunu söyleyen :) esas anne rahim sıcaklıgını cok fazla lab ortamında elde edemedikleri icin 3. gun eöbriyolarını da transfer ediyolar dışarıda 5. gunu zor görecek embriyolar anne rahminde gelişsin diye tam tersini söyleyen bir doktor ve ekiple ilk defa karşılaşıyorm
Koç Üni hastanesinde tedavi görüyorum. Ben eğer tedaviye ihtiyaç duyarsak doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum zaten. amhında çok sorunlu br seviyede değil dediler. 1 tane olgunlaştı zorla onca ilaçla. Demekki kritik seviyedeymiş. Eşimin sperm sonuçlarında düşük değerler vardı diğer doktorlar subfertil dedi. Burdaki doktor normale çok yakın, sebep olmaz inferteliteye dedi. embiryolog aradı eşinizin spermler de sıkıntılıydı dedi. Ama doktorun çok olumlu yorumları olduğu için tercih etmiştik ve de çok pozitif bir doktor. Sonuç ne olur bilmem ama pek ümidim yok açıkçası o tek embriyodan da. Ona şu an embriyo demeye dilim varmıyor yarın ne olacağını allah bilirHangi hastane bunu söyleyen :) esas anne rahim sıcaklıgını cok fazla lab ortamında elde edemedikleri icin 3. gun eöbriyolarını da transfer ediyolar dışarıda 5. gunu zor görecek embriyolar anne rahminde gelişsin diye tam tersini söyleyen bir doktor ve ekiple ilk defa karşılaşıyorm
Lekelenme oldu ama devamı gelmedi. Ilaca devam et dediler. Tesekkur ederimBen olmadım ama doktorum kullanırken olabilirsin demişti. Eğer olursan ilacı bırak ve 2. ya da 3. adet günün gel demişti.
Ben içip gittim canim evet tahlil yaptım transfer günü de yapmıştımŞey transfer olacak arkadaşlar bi sirum daha var son kontrole gittiniz ya kan testi verdiniz mi bide estrofem içip mi gittiniz
Teşekkür ederim bilgi içinBen içip gittim canim evet tahlil yaptım transfer günü de yapmıştım
Eşinizin sperm deger tahlilleri var mı özelden bana gonderseniz yanlış anlamazsanız bir de amh 0.94 te tek 1 yumurta olması o aya özgüdür benm amh 0.51 ilk opuda 10 gozuktu 6 sı dolu cıktı bence doktor değiştirmenizi tavsiye ederim benm eşimin hız ve morfoloji sorunu var hız düşük morfoloj 1 di ama sperm sayısı 15 milyon üstü 18 milyon civarı benm gittiğim hastane yıkamadan sonra ml'de 15 milyon ve altını subfertil kabul ediyordu morfoloji kötü olmasına ragmen hız da düşük olmasına rağmen imsi yöntemi denediler normal ivf yerine direk yumurtaya enjekte edildi işin icine girince daha cok anlıyosn yontemleri ve neler yapılması gerektiğini inan 0.94 amhtan 1 yumurta 2 yumurta normalde olmaz zaten az önce bu grupta okudum arkadaşın biri 0.01 amh 6 yumurta mı ne toplanmş benm amh düşmeden önce 0.97 ydi tüpbebeğe yonlendirmediler bile su durumda eşinizde sperm varsa eger sizde de tüplerde sorun ya da kist yoksa tek sorun düşük amh ise suan icin tüp beebk zorunda oldugunuzu bile sanmam yaşınızı bilmiyrum ama bir tek doktorla kalmayın birde fazla doktora gidip görüşme yapmakta fayda var ivf merkezi olan hastaneler ön görüşmeleri ücretsiz yapıyorlar deneyebilirsiniz.ha ama Allah bu ya belki de bu 5. gune gelecek transfer sonrası tutacak ve gerek kalmaayacak belki deKoç Üni hastanesinde tedavi görüyorum. Ben eğer tedaviye ihtiyaç duyarsak doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum zaten. amhında çok sorunlu br seviyede değil dediler. 1 tane olgunlaştı zorla onca ilaçla. Demekki kritik seviyedeymiş. Eşimin sperm sonuçlarında düşük değerler vardı diğer doktorlar subfertil dedi. Burdaki doktor normale çok yakın, sebep olmaz inferteliteye dedi. embiryolog aradı eşinizin spermler de sıkıntılıydı dedi. Ama doktorun çok olumlu yorumları olduğu için tercih etmiştik ve de çok pozitif bir doktor. Sonuç ne olur bilmem ama pek ümidim yok açıkçası o tek embriyodan da. Ona şu an embriyo demeye dilim varmıyor yarın ne olacağını allah bilirİlaçları kullanıyorum ama süreç sonlanmış gibi hazırlıyorum kendimi. Çok duyuyoruz onca başarı hikayesi ama o başarı hikayelerine güvenip kendimi heyecanlandıramıcam şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?