- 21 Temmuz 2014
- 1.444
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.461
Kızlar bu ilaçlar transferden sonra da mi devam ediyor?Bana sabah 2 akşam 2 devam ettiriyor ama ilacın prospektusu biraz canımı sıktı sormak istedim
evet bende kullandım devam ediyor doktor bana teste kadar devam et sonrasına bakarız dediKızlar bu ilaçlar transferden sonra da mi devam ediyor?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. İkiz gibi duruyor sonuç ama hayırlısıkızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Yoooo vermedim benŞey transfer olacak arkadaşlar bi sirum daha var son kontrole gittiniz ya kan testi verdiniz mi bide estrofem içip mi gittiniz
Maşalah gözün aydınkızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Hadi bakalım hayırlısı, iğneyle ilgili yukarıda yazdığım şeyleri uygula sen de. Ben çok faydasını gördümBen yarın başlıyorum iğneye canım
Off ciddi misiniz yaKızlar bu ilaçlar transferden sonra da mi devam ediyor?
Yarın bende aç gideyim o zaman teşekkür ederim canısıYoooo vermedim ben
verdim de tsh için verdim yüksekti benim
ilaç içmeden gittim direk
aç gittim kan tahtili yapacağımı biliyordum tsh için
Allah gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda muradınız olsun çok teşekkür ederim. Benim 2.transferimdi bende amh 0,40lardaydı 31 yaşımdayız, eşimde de varikosel vardı ama onun değer artışını benim amh sebebiyle bekleyemedik. İlkinde sıcak transfer oldu zaten o ilk transfer cidden yorucu sürekli hastanedesin falan ister istemez stres oluyosun.Maşalah gözün aydın
transferden sonra neler yaptın paylaşır mısın bizimle?
Amiin canım cümlemize hadi hayırlısı bakalım 20 si büyük gün.Allah gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda muradınız olsun çok teşekkür ederim. Benim 2.transferimdi bende amh 0,40lardaydı 31 yaşımdayız, eşimde de varikosel vardı ama onun değer artışını benim amh sebebiyle bekleyemedik. İlkinde sıcak transfer oldu zaten o ilk transfer cidden yorucu sürekli hastanedesin falan ister istemez stres oluyosun.
Benim drum yeme içme gibi şeyler demedi sadece 2 gün evde kal dedi sonra dışarı çıkarsın dedi, günlük 1 saat falan yürürüm normalde bu sürede 30 dk falan yaptım yürüyüşü. Protein ağırlıklı beslendim, sürekli et yemedimde balık et kara mercimek falan yemeye çalıştım. Kabız olmayayım diye kabak yemeği yedim. Evden çalışıyorum pc başında arada altımda ağrı oluyordu onun için uzandım biraz, akşamları erken uyudum. Sigara kullanıyodum onu baya azaltım 4 5 tane içiyodum yarım yarım içtim.
Bu arada en önemli şey şu bence bunu herkes diyor günde bir avokado yiyin hatta mümkünse en baştan başlarken yiyin işe yarıyor diyorlar.
Transferden sonra yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evde yarım saatlik bi yoldu eve gelince 1 saat falan uyudum dinlendim ev hayatına geri döndüm. Bizim doktorun tek tembihlediği şey yemek içmek önemli değil bu yaşa kadar yemişsin etmişsin stres yapmayın yeterli başka bişeye gerek yok diyordu,en önemlisi o gerçekten stres olmayın kendinizi rahat bırakın ve dinlenin <3
Benım 20 Aralık pazartesi gunu transferım cuma gunu benden covıt istediler suan tel dusundugum kortugum bu test ınsallah negatif cıkar yoluma devam ederim ondan sonrası pazartesi embriyoların cozulme sını beklıyecegız ınsallah saglıklı olursa arayıp saat vereceklerBenim ki daha belli değil herşey net yarın belli olacak inşallah kovit testi istediler mi sizden
Selam Kızlar ben pcoluyum. Yumurta toplamam gerçekleşti. Doktorum kesinlikle taze embriyoya karşıydı. Ohss riski varmış. Dondurulmuş dedi geçti. Opu adetimi oldum. 19-20 gün sonra gel kontrol dedi. Ayın 29-30u gibi gidicem. İlk tüp bebek tedavisi denemem. Bundan sonra ne olacak hiçbir fikrim yok çünkü adım adım anlatıyorlar.@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Insallah güzel haberler alırsın canim mutlu çıkarsın hastaneden bizim de dualarımız seninle
Bana göre HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNbana kalsa kimse gitsin istemem hatta daha kaynastırıcı çözümler arıyorum aklıma ne gelirse sormak istiyorum şimdi transfer olunca daha çok sorum olacak hatta netten bilgiler edinip paylaşmak ta isterim düşüncem çokta nasip
Ayyyyy hadi bakalım inşallah şimdi kalp atışını duyacaksın demi geçen kese görmek için gitmiştin inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ah canım hadi bakalım miniklerinin kalp atışını duyacaksın inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum ben onu vermez o zaman bana dr
Kızlar cok teşekkür ederim hepinize haberler iyi cok şükür herşey yolunda kalp atışı başlamış ama cok küçük oldukları için dibletmedi haftaya dinletecek rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHadi bakalım canım minnoşlardan güzel haberler gelsin
Bana de öyle yaptılar uzun detay değil de o an ne söylemeleri gerekse onu söylediler 20si için gün verdi ama sana sanki net gibi gelmemişti ondan bugün biraz daha kafam karıştı ya 20sinde net transfer yapmazlarsa diyeSelam Kızlar ben pcoluyum. Yumurta toplamam gerçekleşti. Doktorum kesinlikle taze embriyoya karşıydı. Ohss riski varmış. Dondurulmuş dedi geçti. Opu adetimi oldum. 19-20 gün sonra gel kontrol dedi. Ayın 29-30u gibi gidicem. İlk tüp bebek tedavisi denemem. Bundan sonra ne olacak hiçbir fikrim yok çünkü adım adım anlatıyorlar.
Genelde haftadan haftaya gidiyorum ben neden öyle size kiSizde hergün hastaneye gidip geliyor musunuz ? Hergün kan testi yapıyorlar mi?
Bana doktor transfer demedi. Kontrol dedi sadece. Sanırım dondurulmuş embriyo transferinde opo adetinin üzerine, bir de normal yolla adet olmak gerekiyor. Ama transfer adet zamanı mı yoksa bitince mi onu bilmiyorum. İlaç felan kullanmış herkes transfer öncesi. Süreci bilen arkadaşlar anlatırsa çok memnun kalırım.Bana de öyle yaptılar uzun detay değil de o an ne söylemeleri gerekse onu söylediler 20si için gün verdi ama sana sanki net gibi gelmemişti ondan bugün biraz daha kafam karıştı ya 20sinde net transfer yapmazlarsa diyedeğerle iyi sonuç da iyi demişti yarın son kontrol Allah'ım korktuğum şeyi yaşatmaz inşallah bana
Bilmiyorum ki ben yumurta oluşması için iğneye başladım. Her sabah 8 ile 9 arası kontrol ve kan verme oldu. Yumurta toplama işlemi öncesinden iki gün öncesine kadar. Zaten cumartesi yumurta toplama vardı. Cıma gelme dediler. Perşembe çatlama iğnemi vuruldum. Cumartesi yumurta toplama yapıldı.Genelde haftadan haftaya gidiyorum ben neden öyle size ki
3 tane daha var ama ikisini üst uste yapinca biraz ara vereyim Di yorumAh canım benim çok üzüldüm donmuş embriyon var mı yeniden mi başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?