2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. İkiz gibi duruyor sonuç ama hayırlısı

Şey transfer olacak arkadaşlar bi sirum daha var son kontrole gittiniz ya kan testi verdiniz mi bide estrofem içip mi gittiniz
Yoooo vermedim ben
verdim de tsh için verdim yüksekti benim
ilaç içmeden gittim direk
aç gittim kan tahtili yapacağımı biliyordum tsh için

Maşalah gözün aydın
transferden sonra neler yaptın paylaşır mısın bizimle?

Kızlar bu ilaçlar transferden sonra da mi devam ediyor?
Off ciddi misiniz ya ben de toplama oldu ilaçlardan kurtuldum diye seviniyordum. Benim ilk denemem. Çok tecrübesizim de. Hergün hastaneye git gel, akşam iğne vurul sabah vurul, her gün kan testi ver çok yorulmuştum. Hakkimızda hayırlısı olsun.

Maşalah gözün aydın
transferden sonra neler yaptın paylaşır mısın bizimle?
Allah gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda muradınız olsun çok teşekkür ederim. Benim 2.transferimdi bende amh 0,40lardaydı 31 yaşımdayız, eşimde de varikosel vardı ama onun değer artışını benim amh sebebiyle bekleyemedik. İlkinde sıcak transfer oldu zaten o ilk transfer cidden yorucu sürekli hastanedesin falan ister istemez stres oluyosun.
Benim drum yeme içme gibi şeyler demedi sadece 2 gün evde kal dedi sonra dışarı çıkarsın dedi, günlük 1 saat falan yürürüm normalde bu sürede 30 dk falan yaptım yürüyüşü. Protein ağırlıklı beslendim, sürekli et yemedimde balık et kara mercimek falan yemeye çalıştım. Kabız olmayayım diye kabak yemeği yedim. Evden çalışıyorum pc başında arada altımda ağrı oluyordu onun için uzandım biraz, akşamları erken uyudum. Sigara kullanıyodum onu baya azaltım 4 5 tane içiyodum yarım yarım içtim.
Bu arada en önemli şey şu bence bunu herkes diyor günde bir avokado yiyin hatta mümkünse en baştan başlarken yiyin işe yarıyor diyorlar.

Transferden sonra yarım saat hastanede yattım sonra eve geldim evde yarım saatlik bi yoldu eve gelince 1 saat falan uyudum dinlendim ev hayatına geri döndüm. Bizim doktorun tek tembihlediği şey yemek içmek önemli değil bu yaşa kadar yemişsin etmişsin stres yapmayın yeterli başka bişeye gerek yok diyordu,en önemlisi o gerçekten stres olmayın kendinizi rahat bırakın ve dinlenin <3

Amiin canım cümlemize hadi hayırlısı bakalım 20 si büyük gün.

Benim ki daha belli değil herşey net yarın belli olacak inşallah kovit testi istediler mi sizden
Benım 20 Aralık pazartesi gunu transferım cuma gunu benden covıt istediler suan tel dusundugum kortugum bu test ınsallah negatif cıkar yoluma devam ederim ondan sonrası pazartesi embriyoların cozulme sını beklıyecegız ınsallah saglıklı olursa arayıp saat verecekler

Selam Kızlar ben pcoluyum. Yumurta toplamam gerçekleşti. Doktorum kesinlikle taze embriyoya karşıydı. Ohss riski varmış. Dondurulmuş dedi geçti. Opu adetimi oldum. 19-20 gün sonra gel kontrol dedi. Ayın 29-30u gibi gidicem. İlk tüp bebek tedavisi denemem. Bundan sonra ne olacak hiçbir fikrim yok çünkü adım adım anlatıyorlar.

Insallah güzel haberler alırsın canim mutlu çıkarsın hastaneden bizim de dualarımız seninle

Ah canım hadi bakalım miniklerinin kalp atışını duyacaksın inşallah güzel haberlerle gel inşallah

Kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum ben onu vermez o zaman bana dr

Hadi bakalım canım minnoşlardan güzel haberler gelsin
Kızlar cok teşekkür ederim hepinize haberler iyi cok şükür herşey yolunda kalp atışı başlamış ama cok küçük oldukları için dibletmedi haftaya dinletecek rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah dualarım hepimizle sizibde böyle haberlerinizi almaj nasip olur inşallah

Bana de öyle yaptılar uzun detay değil de o an ne söylemeleri gerekse onu söylediler 20si için gün verdi ama sana sanki net gibi gelmemişti ondan bugün biraz daha kafam karıştı ya 20sinde net transfer yapmazlarsa diye değerle iyi sonuç da iyi demişti yarın son kontrol Allah'ım korktuğum şeyi yaşatmaz inşallah bana

Bana doktor transfer demedi. Kontrol dedi sadece. Sanırım dondurulmuş embriyo transferinde opo adetinin üzerine, bir de normal yolla adet olmak gerekiyor. Ama transfer adet zamanı mı yoksa bitince mi onu bilmiyorum. İlaç felan kullanmış herkes transfer öncesi. Süreci bilen arkadaşlar anlatırsa çok memnun kalırım.

Genelde haftadan haftaya gidiyorum ben neden öyle size ki
Bilmiyorum ki ben yumurta oluşması için iğneye başladım. Her sabah 8 ile 9 arası kontrol ve kan verme oldu. Yumurta toplama işlemi öncesinden iki gün öncesine kadar. Zaten cumartesi yumurta toplama vardı. Cıma gelme dediler. Perşembe çatlama iğnemi vuruldum. Cumartesi yumurta toplama yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…