- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.481
Evet canımSizde hergün hastaneye gidip geliyor musunuz ? Hergün kan testi yapıyorlar mi?
SüperEvet canım
Evet çoğu kişide kalp atışı duyulana kadar yada hamileliğin ilk birkaç haftasına kadar kullanılıyormus. Bende transfer oldum bugün 8.günum ve gunde 4 tane estrofem içiyorum.Kızlar bu ilaçlar transferden sonra da mi devam ediyor?
doktor hala dönmedi zaman geçmiyorkızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Tebrikler canım değerin çok iyi çıkmış bence çift gibikızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı da bizlere olsun inşallahkızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Gözün aydın canım inşallah bizlerde veririz bu güzel haberiKızlar cok teşekkür ederim hepinize haberler iyi cok şükür herşey yolunda kalp atışı başlamış ama cok küçük oldukları için dibletmedi haftaya dinletecek rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahdualarım hepimizle sizibde böyle haberlerinizi almaj nasip olur inşallah
Benimde en sevmediğim aşama bu transfer öncesi nevrim dönüyor ilaçlardan hatta transfer hazırlığında yumurta toplamaya göre çok daha fazla ilaç kullanılıyor diyebilirimOff ciddi misiniz yaben de toplama oldu ilaçlardan kurtuldum diye seviniyordum. Benim ilk denemem. Çok tecrübesizim de. Hergün hastaneye git gel, akşam iğne vurul sabah vurul, her gün kan testi ver çok yorulmuştum. Hakkimızda hayırlısı olsun.
Benimde en sevmediğim aşama bu transfer öncesi nevrim dönüyor ilaçlardan hatta transfer hazırlığında yumurta toplamaya göre çok daha fazla ilaç kullanılıyor diyebilirim
Transfer öncesi ve transfer sonrası sürekli hormon ilacı yani. Çok teşekkür ederim ikinize de.Evet çoğu kişide kalp atışı duyulana kadar yada hamileliğin ilk birkaç haftasına kadar kullanılıyormus. Bende transfer oldum bugün 8.günum ve gunde 4 tane estrofem içiyorum.
Bugün şidetli ağrından dolayı kendi doktorumun verdiği günü bekleyemedim bulunduğum hastahanenin doktoruna gittim devlet ben 5+3 diye biliyordum 4+2 dedi göbekten baktı ben dış gebelikten şüphelendim çok şiddetli agrım oldu çünkü meğersem dış gebelik değilmiş çok şükür keseyi görduk ama çok küçüktü acaba göbekten olduğu için mi bilemiyorumHayırlı olsun insallah sağlıkla sonuna kadar gitsin2 embriyoda tuttu mu sizin. Bende 9 aralıkta çift embriyo transferi oldum bu 3.transferim pazartesi sonucu öğreneceğim kızımda biraz sorunlu bir hamilelik gecirdim ve erken doğum yaptığım için bu transferde ikisininde tutmasından biraz korkuyorum galiba ama tutarsa da tabiki sevinirim hersey rabbimden
Amin canım inşallah rabbim herkese o günleri göstersinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günün bugün birde değerin kaç çıkmıştıBugün şidetli ağrından dolayı kendi doktorumun verdiği günü bekleyemedim bulunduğum hastahanenin doktoruna gittim devlet ben 5+3 diye biliyordum 4+2 dedi göbekten baktı ben dış gebelikten şüphelendim çok şiddetli agrım oldu çünkü meğersem dış gebelik değilmiş çok şükür keseyi görduk ama çok küçüktü acaba göbekten olduğu için mi bilemiyorum
Test günüm cumartesiydiAyyy benlmde yarın bakalım nasıl olacak hakkımızda hayırlısı inşallah
Her zmaan dualarımızdasin inşallah mevlam güzel haber almayı nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun
Hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız valla Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Test gününüz ne zaman normal de
Hadi güzel haberlerle gel sevindir bizi inşallah
Gönlünüzce olsun canım hayırlı haberlerle birgün yolumuz kesişiz elbet
Üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım ciğerimçok sevindim senin adına ha gayret bizlerde böyle hamiş olabilecekmiyiz acaba
Hoşgeldiniz ekliyorum o zaman
Gecmis olsun canim peki ağrının sebebi için birsey demedi mi? Daha çok küçük olduğu için bence de karından ultrasonda kucuk görünmüş olabilir vajinal ultrasonla daha iyi görülebilir di belkiBugün şidetli ağrından dolayı kendi doktorumun verdiği günü bekleyemedim bulunduğum hastahanenin doktoruna gittim devlet ben 5+3 diye biliyordum 4+2 dedi göbekten baktı ben dış gebelikten şüphelendim çok şiddetli agrım oldu çünkü meğersem dış gebelik değilmiş çok şükür keseyi görduk ama çok küçüktü acaba göbekten olduğu için mi bilemiyorum
Evet canım 6 aralıkta olmuştuSüperinsan pinpirikleniyor. Peki transferiniz gerçekleşti mi?
Ben kendi durumumdan bahsedeyim. Herkese fikir olması açısından.Eşinizin sperm deger tahlilleri var mı özelden bana gonderseniz yanlış anlamazsanız bir de amh 0.94 te tek 1 yumurta olması o aya özgüdür benm amh 0.51 ilk opuda 10 gozuktu 6 sı dolu cıktı bence doktor değiştirmenizi tavsiye ederim benm eşimin hız ve morfoloji sorunu var hız düşük morfoloj 1 di ama sperm sayısı 15 milyon üstü 18 milyon civarı benm gittiğim hastane yıkamadan sonra ml'de 15 milyon ve altını subfertil kabul ediyordu morfoloji kötü olmasına ragmen hız da düşük olmasına rağmen imsi yöntemi denediler normal ivf yerine direk yumurtaya enjekte edildi işin icine girince daha cok anlıyosn yontemleri ve neler yapılması gerektiğini inan 0.94 amhtan 1 yumurta 2 yumurta normalde olmaz zaten az önce bu grupta okudum arkadaşın biri 0.01 amh 6 yumurta mı ne toplanmş benm amh düşmeden önce 0.97 ydi tüpbebeğe yonlendirmediler bile su durumda eşinizde sperm varsa eger sizde de tüplerde sorun ya da kist yoksa tek sorun düşük amh ise suan icin tüp beebk zorunda oldugunuzu bile sanmam yaşınızı bilmiyrum ama bir tek doktorla kalmayın birde fazla doktora gidip görüşme yapmakta fayda var ivf merkezi olan hastaneler ön görüşmeleri ücretsiz yapıyorlar deneyebilirsiniz.ha ama Allah bu ya belki de bu 5. gune gelecek transfer sonrası tutacak ve gerek kalmaayacak belki de
Hayirli olsun, cok guzel. Tekte ola bilir ciftteMaşalah gözün aydın
transferden sonra neler yaptın paylaşır mısın bizimle?
Kızlar üzülmeyin kuzenim yumurta rezervi dusuk 6 yıl sonra toplanan tek embiryo ile hamile şuanÜzülüyorum
Kaç yumurtan toplanmıştı senin
YaaaKızlar cok teşekkür ederim hepinize haberler iyi cok şükür herşey yolunda kalp atışı başlamış ama cok küçük oldukları için dibletmedi haftaya dinletecek rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahdualarım hepimizle sizibde böyle haberlerinizi almaj nasip olur inşallah
Kızlar avokadoyu ben çok seviyorum . Tam bi tane yemeğe çalışmayın her gün ceyrek yeterli olur. Ama 5-6 gün dışarıda bekleyecek buzdolabına koymayacaksiniz hiç yumuşayacak. Yumuşamadan yerseniz kötü olur tadı. Üzerine karabiber,tuz limon koyun ekmeğin üzerine sürüp yiyin. Sakin yağ eklemeyin çünkü kendisi yağ grubuna giriyor yağ gibi birseyAvakodonun pekte bir tadı yok aslında yada ben sevemedim ondan öyle geliyor
transferden sonra ananas yemeği çok önermiyorlar aslında düsuge neden olduğu için. Maydanoz gibi yaniHiç tüketmedim de bende ondan sordum ananas severim ama o da beni zehirledi geçen bi yazıda hem avakado hem ananası ezip karışım yapıp tüketen olmuş faydalı demekki öyle hamiş birisi yapmıştı transferden sonra
hatta hangi nedenle bile tüp bebek yaptırdığımızı yazabiliriz bence kader ortaklarımızı buluruzTopik'te ki arkadaşlara bilerek yaş deneme ebriyo transfer sonuç soruyorm ki hepimiz aynı yollardan geçiyoruz daha fazla bilgi sahibi olmak nelere dikkat etmek neler öğrenirime girmeye çalışıyorum bana daha mantıklı geliyor bunları bilmem daha iyi hissediyorum sonrasında kendimi tabi bu benim düşüncem
Aminn cnmmEvet cnm Rabbime çok şükürBugün doğumgünü 5 olduk Rabbim ona sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin En çok da ona kardeş olsun diye istemistim.Nasip değilmiş.Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?