2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

doktor hala dönmedi zaman geçmiyor

Tebrikler canım değerin çok iyi çıkmış bence çift gibi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı da bizlere olsun inşallah
Gözün aydın canım inşallah bizlerde veririz bu güzel haberi

Benimde en sevmediğim aşama bu transfer öncesi nevrim dönüyor ilaçlardan hatta transfer hazırlığında yumurta toplamaya göre çok daha fazla ilaç kullanılıyor diyebilirim

Benimde en sevmediğim aşama bu transfer öncesi nevrim dönüyor ilaçlardan hatta transfer hazırlığında yumurta toplamaya göre çok daha fazla ilaç kullanılıyor diyebilirim
Evet çoğu kişide kalp atışı duyulana kadar yada hamileliğin ilk birkaç haftasına kadar kullanılıyormus. Bende transfer oldum bugün 8.günum ve gunde 4 tane estrofem içiyorum.
Transfer öncesi ve transfer sonrası sürekli hormon ilacı yani. Çok teşekkür ederim ikinize de.

Bugün şidetli ağrından dolayı kendi doktorumun verdiği günü bekleyemedim bulunduğum hastahanenin doktoruna gittim devlet ben 5+3 diye biliyordum 4+2 dedi göbekten baktı ben dış gebelikten şüphelendim çok şiddetli agrım oldu çünkü meğersem dış gebelik değilmiş çok şükür keseyi görduk ama çok küçüktü acaba göbekten olduğu için mi bilemiyorum

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günün bugün birde değerin kaç çıkmıştı

Test günüm cumartesiydi

Gecmis olsun canim peki ağrının sebebi için birsey demedi mi? Daha çok küçük olduğu için bence de karından ultrasonda kucuk görünmüş olabilir vajinal ultrasonla daha iyi görülebilir di belki kendi doktorunla görüştüğünde daha iyi bilgi alirsin.

Ben kendi durumumdan bahsedeyim. Herkese fikir olması açısından.
Bende herhangi bi sorun yok. Amh 2.5-3 civarı eşimde ileri hız 0, morfoloji 0. Yıkanmış sperm miktarı 6.5 milyon civarı. Biz direk tüp bebek kararı aldık.
Bizde de tedavi başladı yumurta sayısı 10-15 civarı görünüyorsu. Doktor sağ yumurtalıkta küçük 15 mm civarı yumurta olduğu için 12 doz gonal-f 300 kullandırdı. Ve benden toplamda 22 yumurta toplandı. 16 sı olgun çıktı. Son opu tarihini verdiği gün eşimin 2.sperm sonucuna baktı morfoloji 0 dı. Doktor döllenme sorunu oluşabilir piezo yapalım dedi ve ücreti 4000 tl. Bizim için şok etkisi yarattı beklemediğimiz bi kalemdi ve çok denenmemiş. Embryologlara sordum muallak, yaptıranlara sordum muallak bir durumdu. Ben baya araştırdım başarı oranı gerçekten yüksekmiş. Eşimde keşke demeyelim dedi ve kabul ettik..
sonuç.. 16 yumurta 16 sı döllendi. 7 tane 1.kalite ve 5 tane 2.kalite toplam 12 tane 5.gün embryosu donduruldu.
Doktor bana piezo vardı niye kullanmadın deme, ben sana böyle bir yöntem var ve başarıyı arttırıyor diyebilirim sadece dedi..
kısacası bir sürü alternatif yöntem var ve yumurta varsa başarı oranı da doktora göre artıyor..

Yaaa Ne guzel bi haber canim mashallah

Avakodonun pekte bir tadı yok aslında yada ben sevemedim ondan öyle geliyor
Kızlar avokadoyu ben çok seviyorum . Tam bi tane yemeğe çalışmayın her gün ceyrek yeterli olur. Ama 5-6 gün dışarıda bekleyecek buzdolabına koymayacaksiniz hiç yumuşayacak. Yumuşamadan yerseniz kötü olur tadı. Üzerine karabiber,tuz limon koyun ekmeğin üzerine sürüp yiyin. Sakin yağ eklemeyin çünkü kendisi yağ grubuna giriyor yağ gibi birsey
transferden sonra ananas yemeği çok önermiyorlar aslında düsuge neden olduğu için. Maydanoz gibi yani
hatta hangi nedenle bile tüp bebek yaptırdığımızı yazabiliriz bence kader ortaklarımızı buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…