- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.501
AminAminn cnmmİyi ki doğmuş oğluşun bahtı açık olsun
Merhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür yarın doktor kontrolü var sizler nasılsınız@nacwes @Saturnyildizi @EfolisSandal kokusu @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Benimde yarın transfer öncesi son kontrolüm olcak stresten midem ağrıdı birazMerhaba kızlar biz iyiyiz çok şükür yarın doktor kontrolü var sizler nasılsınız
Ne aşamalara geldik Allah yardımcımız olsunBenimde yarın transfer öncesi son kontrolüm olcak stresten midem ağrıdı biraz
Merhaba canım@nacwes @Saturnyildizi @EfolisSandal kokusu @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Öyle valla şaka gibi zorlu süreçlerin yarısı bitti resmen nasip olursa eğer pazartesi tamamen anne adayı olucazNe aşamalara geldik Allah yardımcımız olsungüzel geçsin inşallah canım
Evet çoğumuz geçtiğimiz aşamalara bakıyoruz çoğumuz biraz önden gidiyor biraz yeni aramıza katılnlar Allah yardımcımız olsun hepimizinMerhaba canımBen adet olmayı bekliyorum transfer için . Yaklaşık 10 gün var adet olmama . İnşallah herkesin tedavisi güzel sonuçlanır
Canım benim de 1.demem ama 11. YazılmışCanım benim transfer günüm 4 aralık olacaktı.
Hepsi dayaklık canım hiç bizim çektiğimiz sıkıntıyı stresi anlamıyorlar ben kıçımın üstüne zor oturuyorum sevgi değer kocam yarın akşam için misafir çağırmış çıldırmamak elde değil ruhsuz dedim kalktım yanından arkamdan gelmiş iptal mi edim diyo şaka gibi bu kocalar yaKızlar
Bizimkiyle sohbet ediyoruz diyorum
+ 2018'de başladı bizim serüvenimiz nerden nereye
- cevap olarak heee aynen dedi
+Bende Allah razı olsun nasıl motive ediyorsun beni öyle dur etme eyleme dedim şimdi gelmiş pazartesiye çok var diyor Allah'ım yaaaa
Yolu yarıladık gerçekten artık bebeklerimizi bekliyoruz bize gelsin sımsıkı tutunsun pozitif olsunlar diyeNe aşamalara geldik Allah yardımcımız olsungüzel geçsin inşallah canım
Valla süreç zaten yorucu. Artık doktorun dediği gibi bekliyorum. Eğer olumsuz sonuçlanırsa başka yol yöntem araştırıcam tabi. Doktorum şu an 5. Güne ulaştırmaya çalışıcaz bu embriyoyu dedi. Eğer aksilik olmazsa 20 Aralıkta transferim olur. Olmazsa da dediğiniz doktor ve yöntemleri araştıracağım mutlakaBen kendi durumumdan bahsedeyim. Herkese fikir olması açısından.
Bende herhangi bi sorun yok. Amh 2.5-3 civarı eşimde ileri hız 0, morfoloji 0. Yıkanmış sperm miktarı 6.5 milyon civarı. Biz direk tüp bebek kararı aldık.
Bizde de tedavi başladı yumurta sayısı 10-15 civarı görünüyorsu. Doktor sağ yumurtalıkta küçük 15 mm civarı yumurta olduğu için 12 doz gonal-f 300 kullandırdı. Ve benden toplamda 22 yumurta toplandı. 16 sı olgun çıktı. Son opu tarihini verdiği gün eşimin 2.sperm sonucuna baktı morfoloji 0 dı. Doktor döllenme sorunu oluşabilir piezo yapalım dedi ve ücreti 4000 tl. Bizim için şok etkisi yarattı beklemediğimiz bi kalemdi ve çok denenmemiş. Embryologlara sordum muallak, yaptıranlara sordum muallak bir durumdu. Ben baya araştırdım başarı oranı gerçekten yüksekmiş. Eşimde keşke demeyelim dedi ve kabul ettik..
sonuç.. 16 yumurta 16 sı döllendi. 7 tane 1.kalite ve 5 tane 2.kalite toplam 12 tane 5.gün embryosu donduruldu.
Doktor bana piezo vardı niye kullanmadın deme, ben sana böyle bir yöntem var ve başarıyı arttırıyor diyebilirim sadece dedi..
kısacası bir sürü alternatif yöntem var ve yumurta varsa başarı oranı da doktora göre artıyor..
hadi hayırlısı, şifa olsunBen yarın başlıyorum iğneye canım
Düzenledim şimdi kendr kendi kendime ne 11i diyorum farkında değildimCanım benim de 1.demem ama 11. Yazılmışbir de 3.gün embriyolarım
Şaka mı bu çok saçma sen cebelleşirken nasıl misafir çağırır senşn ne olursa olsun dinlenmem gerek ama haksızlık buHepsi dayaklık canım hiç bizim çektiğimiz sıkıntıyı stresi anlamıyorlar ben kıçımın üstüne zor oturuyorum sevgi değer kocam yarın akşam için misafir çağırmış çıldırmamak elde değil ruhsuz dedim kalktım yanından arkamdan gelmiş iptal mi edim diyo şaka gibi bu kocalar ya
Dualarım senin için de inşallah güzel haber alırsın başka şeylerle uğraşmana gerek kalmaz üzülmeyelim sevinelim hep birlikte gözyaşlarımın mutluluktan aksın sadece Allah'ım nolurValla süreç zaten yorucu. Artık doktorun dediği gibi bekliyorum. Eğer olumsuz sonuçlanırsa başka yol yöntem araştırıcam tabi. Doktorum şu an 5. Güne ulaştırmaya çalışıcaz bu embriyoyu dedi. Eğer aksilik olmazsa 20 Aralıkta transferim olur. Olmazsa da dediğiniz doktor ve yöntemleri araştıracağım mutlaka
Merhaba hoşgeldiniz listeye ekledim sizdehadi hayırlısı, şifa olsun
Bende iyiyim canım valla himleyim birşey hissetmiyorum korkmuyor değilim ama sabırla 22 sini bekliyorum kontrol için hayırlısıyla iyi sonuclar alırız@nacwes @Saturnyildizi @EfolisSandal kokusu @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
Hayırlısı ile inşllahBende iyiyim canım valla himleyim birşey hissetmiyorum korkmuyor değilim ama sabırla 22 sini bekliyorum kontrol için hayırlısıyla iyi sonuclar alırız
İkiside olabilir canım hayırlısıyla inşallahHayırlısı ile inşllahkese mi göreceksin kalp atısı mı
Bu arada canım 3 deneme değil benimkiside 1. DenemeHayırlısı ile inşllahkese mi göreceksin kalp atısı mı
Tam bilgi yazmaya arkadaşları sayfalara bakarak buluyorum yazıyorumBu arada canım 3 deneme değil benimkiside 1. Deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?