2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba canım Ben adet olmayı bekliyorum transfer için . Yaklaşık 10 gün var adet olmama . İnşallah herkesin tedavisi güzel sonuçlanır

Ne aşamalara geldik Allah yardımcımız olsun güzel geçsin inşallah canım
Öyle valla şaka gibi zorlu süreçlerin yarısı bitti resmen nasip olursa eğer pazartesi tamamen anne adayı olucaz kalp güm güm güm
Merhaba canım Ben adet olmayı bekliyorum transfer için . Yaklaşık 10 gün var adet olmama . İnşallah herkesin tedavisi güzel sonuçlanır
Evet çoğumuz geçtiğimiz aşamalara bakıyoruz çoğumuz biraz önden gidiyor biraz yeni aramıza katılnlar Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar

Bizimkiyle sohbet ediyoruz diyorum

+ 2018'de başladı bizim serüvenimiz nerden nereye
- cevap olarak heee aynen dedi
+Bende Allah razı olsun nasıl motive ediyorsun beni öyle dur etme eyleme dedim şimdi gelmiş pazartesiye çok var diyor Allah'ım yaaaa

Hepsi dayaklık canım hiç bizim çektiğimiz sıkıntıyı stresi anlamıyorlar ben kıçımın üstüne zor oturuyorum sevgi değer kocam yarın akşam için misafir çağırmış çıldırmamak elde değil ruhsuz dedim kalktım yanından arkamdan gelmiş iptal mi edim diyo şaka gibi bu kocalar ya

Valla süreç zaten yorucu. Artık doktorun dediği gibi bekliyorum. Eğer olumsuz sonuçlanırsa başka yol yöntem araştırıcam tabi. Doktorum şu an 5. Güne ulaştırmaya çalışıcaz bu embriyoyu dedi. Eğer aksilik olmazsa 20 Aralıkta transferim olur. Olmazsa da dediğiniz doktor ve yöntemleri araştıracağım mutlaka

Canım benim de 1.demem ama 11. Yazılmış bir de 3.gün embriyolarım
Düzenledim şimdi kendr kendi kendime ne 11i diyorum farkında değildim
Şaka mı bu çok saçma sen cebelleşirken nasıl misafir çağırır senşn ne olursa olsun dinlenmem gerek ama haksızlık bu
Dualarım senin için de inşallah güzel haber alırsın başka şeylerle uğraşmana gerek kalmaz üzülmeyelim sevinelim hep birlikte gözyaşlarımın mutluluktan aksın sadece Allah'ım nolur

Bende iyiyim canım valla himleyim birşey hissetmiyorum korkmuyor değilim ama sabırla 22 sini bekliyorum kontrol için hayırlısıyla iyi sonuclar alırız

Bu arada canım 3 deneme değil benimkiside 1. Deneme
Tam bilgi yazmaya arkadaşları sayfalara bakarak buluyorum yazıyorum tam yazmayınca böyle oluyor işte şimdi hepsini silsem isim transfer yazsam sadece diye düşünüyorum bide deftere not düşüyorum yaaaa düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…