- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.521
Ben yazmıştım canım aslında hepsini karışıklık olmuştur olsun olur öyleTam bilgi yazmaya arkadaşları sayfalara bakarak buluyorum yazıyorumtam yazmayınca böyle oluyor işte şimdi hepsini silsem isim transfer yazsam sadece diye düşünüyorum bide deftere not düşüyorum yaaaa düşünün
Ne güzel olsun canımBen severim özenli iş yapmayı ama bu kadar oluyor olunca
Ben yazmıştım canım aslında hepsini karışıklık olmuştur olsun olur öyle
Teşeklürler, hoşbuldumMerhaba hoşgeldiniz listeye ekledim sizde
Çok sağol canım. İnş hepimiz en az uğraşla elde edelimCanım tesekkur ederim. Kesinlikle kalite daha önemli. İnşallah senin iki ymurtan da cok güzel ilerler ve sonucta pozitifi alırsın.
Ben de Ocakta daha tecrubeli ve hazır bir şekilde baslayacagım. Olmazsa da Türkiye yolcusuyım yazın.
Hepimiz birbirimize güzel haberler verelim inşallah
Sağol kuzu sen beni istersen 20 aralık transfer diye güncelleyiver. Totem yapmış olayım sizleDüzenledim şimdi kendr kendi kendime ne 11i diyorum farkında değildim
Şaka mı bu çok saçma sen cebelleşirken nasıl misafir çağırır senşn ne olursa olsun dinlenmem gerek ama haksızlık bu
Dualarım senin için de inşallah güzel haber alırsın başka şeylerle uğraşmana gerek kalmaz üzülmeyelim sevinelim hep birlikte gözyaşlarımın mutluluktan aksın sadece Allah'ım nolur
Valla bende öyle 70 küsür kişi var nerdeyseÇok sağol canım. İnş hepimiz en az uğraşla elde edelim
Sağol kuzu sen beni istersen 20 aralık transfer diye güncelleyiver. Totem yapmış olayım sizlesen hangi aşamadasın şimdi? O kadar isim var ki karıştırmaya başladım kusura bakma
Bu arada canım 3 deneme değil benimkiside 1. Deneme
Merhaba kızlarMerhaba hoşgeldiniz listeye ekledim sizde
Boş vaktim çok oluyor hem bilgi ediniyorum hemde çok düşünmekten alıyorum kendimi böyle şeylerle uğraşınca arada kaçıyor ama işte oluyor öyle deIron Butterfly olsun canım 75 kisilik listede 1-2 fire vermişsin gayet iyi yürütüyorsun süreci maşallah
Merhaba hoşgeldiniz henüz 6ci günmüş düşünüp üzmayin kendinizi takdiri ilahi inşallah pozitif sonuç görürsünüzMerhaba kızlarbende katıldım aranıza transferimin 6. Günündeyim 2 gündür idrar tahlili yapıyorum hiç bişi çıkmadı adet ağrısı var sadece sizce normal mi 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bana da
8. Günde denemeni tavsiye ederim canım. İnşallah tutunmuştur yavruların. Genelde 8.gün de belli ediyor.Merhaba kızlarbende katıldım aranıza transferimin 6. Günündeyim 2 gündür idrar tahlili yapıyorum hiç bişi çıkmadı adet ağrısı var sadece sizce normal mi 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bana da
İnşallah dediğiniz gibi olur pazartesi test günüm ama bugün şu pahalı testler varya hızlı test kiti diyorlar ondan aldım sabah yapsam mi çok tereddütte kaldımMerhaba hoşgeldiniz henüz 6ci günmüş düşünüp üzmayin kendinizi takdiri ilahi inşallah pozitif sonuç görürsünüz
Üzücü durumda oluyor insan ama bence acele etmeyin sabır deyip test gününüzü bekleyin ama yapmak isterseniz siz bilirsinizİnşallah dediğiniz gibi olur pazartesi test günüm ama bugün şu pahalı testler varya hızlı test kiti diyorlar ondan aldım sabah yapsam mi çok tereddütte kaldım
Ayyy. Ne güzel dediniz yavruların diye Allahım ağzınızdan Duysun inşallah hepimize nasip etsin8. Günde denemeni tavsiye ederim canım. İnşallah tutunmuştur yavruların. Genelde 8.gün de belli ediyor.
Cok erken canim uzulme, oburgun tekrarlarsnMerhaba kızlarbende katıldım aranıza transferimin 6. Günündeyim 2 gündür idrar tahlili yapıyorum hiç bişi çıkmadı adet ağrısı var sadece sizce normal mi 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bana da
Piezo yönetimi hakkında eger bilgin varsa daha cok bilgilendirir misin bizi canım. Tesekkurler.Ben kendi durumumdan bahsedeyim. Herkese fikir olması açısından.
Bende herhangi bi sorun yok. Amh 2.5-3 civarı eşimde ileri hız 0, morfoloji 0. Yıkanmış sperm miktarı 6.5 milyon civarı. Biz direk tüp bebek kararı aldık.
Bizde de tedavi başladı yumurta sayısı 10-15 civarı görünüyorsu. Doktor sağ yumurtalıkta küçük 15 mm civarı yumurta olduğu için 12 doz gonal-f 300 kullandırdı. Ve benden toplamda 22 yumurta toplandı. 16 sı olgun çıktı. Son opu tarihini verdiği gün eşimin 2.sperm sonucuna baktı morfoloji 0 dı. Doktor döllenme sorunu oluşabilir piezo yapalım dedi ve ücreti 4000 tl. Bizim için şok etkisi yarattı beklemediğimiz bi kalemdi ve çok denenmemiş. Embryologlara sordum muallak, yaptıranlara sordum muallak bir durumdu. Ben baya araştırdım başarı oranı gerçekten yüksekmiş. Eşimde keşke demeyelim dedi ve kabul ettik..
sonuç.. 16 yumurta 16 sı döllendi. 7 tane 1.kalite ve 5 tane 2.kalite toplam 12 tane 5.gün embryosu donduruldu.
Doktor bana piezo vardı niye kullanmadın deme, ben sana böyle bir yöntem var ve başarıyı arttırıyor diyebilirim sadece dedi..
kısacası bir sürü alternatif yöntem var ve yumurta varsa başarı oranı da doktora göre artıyor..
Daha cok erken canim biraz daha beklemelisin benimde bugun 3.cu gunum 5.ci gun emriyosu 2 adet insallah saga saglim tutunurlar. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin kizlarMerhaba kızlarbende katıldım aranıza transferimin 6. Günündeyim 2 gündür idrar tahlili yapıyorum hiç bişi çıkmadı adet ağrısı var sadece sizce normal mi 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bana da
Sabah mübarek günde yapımÜzücü durumda oluyor insan ama bence acele etmeyin sabır deyip test gününüzü bekleyin ama yapmak isterseniz siz bilirsiniz
Aynı konuda bende tereddütlüyüm ben daha hiç aşı olmadım ve doktorum en azından ilk dozunu ol dedi ama burdaki arkadaşların cogunun doktoru en az iki ay beklenmesi gerektiğini söylemiş bu yüzden ben transfere kadar hiç aşı olmayacağım öyle karar aldık riske atmak istemiyorum siz ne yapacaksınızArkadaşlar biontecht aşısı için üçüncü doz aşı hakkın gelmiş ama haftaya perşembe ya da cuma günü transferim var acaba vurunsam mı?yarın doktorumla da görüşeceğim ama aynı durumda olup da bilgisi olan var mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?