2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben yazmıştım canım aslında hepsini karışıklık olmuştur olsun olur öyle

Çok sağol canım. İnş hepimiz en az uğraşla elde edelim
Sağol kuzu sen beni istersen 20 aralık transfer diye güncelleyiver. Totem yapmış olayım sizle sen hangi aşamadasın şimdi? O kadar isim var ki karıştırmaya başladım kusura bakma

Valla bende öyle 70 küsür kişi var nerdeyse
Yarın trasfer öncesi son kontrolüm var eğer bi aksilik olmazsa bende 20 Aralık'ta transfer olacağım bakalım yarın nasıl olup geçeçek

Iron Butterfly olsun canım 75 kisilik listede 1-2 fire vermişsin gayet iyi yürütüyorsun süreci maşallah
Boş vaktim çok oluyor hem bilgi ediniyorum hemde çok düşünmekten alıyorum kendimi böyle şeylerle uğraşınca arada kaçıyor ama işte oluyor öyle de

Merhaba hoşgeldiniz henüz 6ci günmüş düşünüp üzmayin kendinizi takdiri ilahi inşallah pozitif sonuç görürsünüz

8. Günde denemeni tavsiye ederim canım. İnşallah tutunmuştur yavruların. Genelde 8.gün de belli ediyor.

Merhaba hoşgeldiniz henüz 6ci günmüş düşünüp üzmayin kendinizi takdiri ilahi inşallah pozitif sonuç görürsünüz
İnşallah dediğiniz gibi olur pazartesi test günüm ama bugün şu pahalı testler varya hızlı test kiti diyorlar ondan aldım sabah yapsam mi çok tereddütte kaldım

İnşallah dediğiniz gibi olur pazartesi test günüm ama bugün şu pahalı testler varya hızlı test kiti diyorlar ondan aldım sabah yapsam mi çok tereddütte kaldım
Üzücü durumda oluyor insan ama bence acele etmeyin sabır deyip test gününüzü bekleyin ama yapmak isterseniz siz bilirsiniz

Piezo yönetimi hakkında eger bilgin varsa daha cok bilgilendirir misin bizi canım. Tesekkurler.

Daha cok erken canim biraz daha beklemelisin benimde bugun 3.cu gunum 5.ci gun emriyosu 2 adet insallah saga saglim tutunurlar. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin kizlar

Aynı konuda bende tereddütlüyüm ben daha hiç aşı olmadım ve doktorum en azından ilk dozunu ol dedi ama burdaki arkadaşların cogunun doktoru en az iki ay beklenmesi gerektiğini söylemiş bu yüzden ben transfere kadar hiç aşı olmayacağım öyle karar aldık riske atmak istemiyorum siz ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…