- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.541
Çok tebrik ederim canımkızlaar selaam herkeseee benim bugün test günümdü, 4 aralıkta çift embriyo transfer edilmişti. Şuan değerim 869 doktora yazdım ama henüz dönmedi, siz ne diyosunuz bu duruma normal midir tek midir çift midir sizce? Birde kesesi kalp atışı ne zaman bakılır
Kesinlikle doktoram danışın tedavi gören annelere aşı yasak yanlış bilmiyorsamAynı konuda bende tereddütlüyüm ben daha hiç aşı olmadım ve doktorum en azından ilk dozunu ol dedi ama burdaki arkadaşların cogunun doktoru en az iki ay beklenmesi gerektiğini söylemiş bu yüzden ben transfere kadar hiç aşı olmayacağım öyle karar aldık riske atmak istemiyorum siz ne yapacaksınız
Benim doktorum ilk dozu ol transferle aşının alakası yok dedi ama ben herhangi bir sorun oluşturur diye olmak istemiyorumKesinlikle doktoram danışın tedavi gören annelere aşı yasak yanlış bilmiyorsam
Teşekkür ederimDüzenledim şimdi kendr kendi kendime ne 11i diyorum farkında değildim
Şaka mı bu çok saçma sen cebelleşirken nasıl misafir çağırır senşn ne olursa olsun dinlenmem gerek ama haksızlık bu
Dualarım senin için de inşallah güzel haber alırsın başka şeylerle uğraşmana gerek kalmaz üzülmeyelim sevinelim hep birlikte gözyaşlarımın mutluluktan aksın sadece Allah'ım nolur
Ben bugün doktorumla görüştüm ve 3. Doz biontecht aşımı oldum.. zaten olumsuz etkisi olduğuna dair bi çalışma yokmuş bu konuda şöyle düşünün dedi doktor bey, sonrasında da ilerde gebelik elde edersek virüs kaparsanız bebeğinizi kaybederseniz hatta size bir şey olursa bu ihtimali mi göze alıyorsunuz deyince hemen vurundum aşımıAynı konuda bende tereddütlüyüm ben daha hiç aşı olmadım ve doktorum en azından ilk dozunu ol dedi ama burdaki arkadaşların cogunun doktoru en az iki ay beklenmesi gerektiğini söylemiş bu yüzden ben transfere kadar hiç aşı olmayacağım öyle karar aldık riske atmak istemiyorum siz ne yapacaksınız
İnş sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebişe canımValla bende öyle 70 küsür kişi var nerdeyse
Yarın trasfer öncesi son kontrolüm var eğer bi aksilik olmazsa bende 20 Aralık'ta transfer olacağım bakalım yarın nasıl olup geçeçek
Galiba ben Ocak ayına geçiş yapcam zaten her ay devrediyorÖyle valla şaka gibi zorlu süreçlerin yarısı bitti resmen nasip olursa eğer pazartesi tamamen anne adayı olucazkalp güm güm güm
Evet çoğumuz geçtiğimiz aşamalara bakıyoruz çoğumuz biraz önden gidiyor biraz yeni aramıza katılnlar Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ben yaşamadım henüz hiç hamilelik de yaşamadım zaten deMerhaba bende bu topikte yeniyim benim de 14 Aralık'ta 5. Gün tek embriyo transferim oldu ama 2 gündür bacak ağrısından uyuyamıyorum. Havalardan mı bununla alakası var mı bilemedim. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda
Kontrolüm yarın yarında regl tarihimin 10. Günü bir şey anlamadım bu işten bakalım sabah gideceğim inşallahNe zaman canım kontrolün kaçıncı günün bugün
Burda 5. gün embriyosu tutmazken 3. gün 2. gün embriyosu tutunuyor bende anne rahminin lab. göre daha iyi olduğunu biliyorum
Bacak ağrısı olup pozitif olanlar mı oldu yaniBen yaşamadım henüz hiç hamilelik de yaşamadım zaten deburda bacak ağrısı olduğunu söyleyen çok kişi oldu
Eğer zayıfsanız görünür fakat kilolu iseniz yağ ve kas kitlesi görüntüyü zorlaştırabilir ya da bu konuda netseniz idrara sıkışıp gitmenizi öneririmKizlar bugun benim 5+1, vajinal baktirmak istemiyorum ama keseyi gormesem rahat etmiycem. Karindan gorunurmu acaba yarin gitsem?
Bende henüz olmadım ve bana da doktorum transferden 2 ay öncesinde olmam gerekiyordu şimdi beklemede kal dediAynı konuda bende tereddütlüyüm ben daha hiç aşı olmadım ve doktorum en azından ilk dozunu ol dedi ama burdaki arkadaşların cogunun doktoru en az iki ay beklenmesi gerektiğini söylemiş bu yüzden ben transfere kadar hiç aşı olmayacağım öyle karar aldık riske atmak istemiyorum siz ne yapacaksınız
Evet olanlar olduBacak ağrısı olup pozitif olanlar mı oldu yanihavalar yağmurlu ona da bağlıyorum ben biraz ağrımı
Evet bir yandan da onu düşünüyorum ikilemde kaldım bende malesef. Siz hemen karar verip vurdurmussunuz ne güzelBen bugün doktorumla görüştüm ve 3. Doz biontecht aşımı oldum.. zaten olumsuz etkisi olduğuna dair bi çalışma yokmuş bu konuda şöyle düşünün dedi doktor bey, sonrasında da ilerde gebelik elde edersek virüs kaparsanız bebeğinizi kaybederseniz hatta size bir şey olursa bu ihtimali mi göze alıyorsunuz deyince hemen vurundum aşımı
Benide tereddütte bırakan da bu aslında, bazı doktorlar bişi olmaz diyor benim doktorum gibi, bazilarida beklemek lazım diyor. İkilemde kaldım. En iyisi sanırım transfer olana kadar riske atmamakBende henüz olmadım ve bana da doktorum transferden 2 ay öncesinde olmam gerekiyordu şimdi beklemede kal dedi
Piezoe yönteminde yumurta ile sperm mikroenjeksiyon yolu ile döllendiriliyor sonra yarım saat bekleyerek elektro şok veriliyor. O şokun verilmesi ile sperm ile yumurta strese girip kanallarını açıyorlar ve kromozomların sitoplazmaya gelmesin sağlanıyor..Piezo yönetimi hakkında eger bilgin varsa daha cok bilgilendirir misin bizi canım. Tesekkurler.
Bende aynı düşüncedeyim doktorum ol deseydi de transfer sürecinizde olmazdımBenide tereddütte bırakan da bu aslında, bazı doktorlar bişi olmaz diyor benim doktorum gibi, bazilarida beklemek lazım diyor. İkilemde kaldım. En iyisi sanırım transfer olana kadar riske atmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?