2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Rabbim evladını sana bağışlasın. Hayirli sağlıklı ömürler nasip etsin canım inşallah kızının kardeşi de bu sefer olur akıllı bir abla olur kızın ablalık eder
Sağol canm en çokta kızım için istiyorum hep yanlızım neden bir kardeşim yok diyor allah en çok kızımın yüzüne baksın

Kızlar bende dün regl oldum ama yığın değildi. Doktorumu arayıp bilgi verdim oda pazartesi gel dedi. Ama pazartesi günü eğer dünü 1. Gün sayarsam 5. Gün oluyor. Transfer hazırlığına adetin 2 yada 3. Günü başlanıyor doktora söyledim bunu birşey olmaz zaten muayene etmeyeceğim kan vereceksin ve ilaçlara başlanacak dedi ama benim ilk iki transferim 2 yada 3. Gün baslamisti biraz kafamı kurcaladi bu durum. Aranızda bu şekilde 5. Gün başlayan var mı?

Bnde ilk defa duyuyorum cnm bende bildiğim 2 en geç 3. Gün yani ki alttan muayenede oluyor sadece kan değil

Gönül hep bir olmak ister ama sağlık takdiri ilahi yolun açık olsun ablacım sohbetin muhabettin için sonsuz teşekkürler Allah'a emanet olasın inşallah
Yemekten hemen sonra 1 bardak su ile yazmışlar eczaneden canım
Ben öyle de içemiyorum aç karınlada yemek arası anca kabul ediyor mide yoksa midemde ağrı oluyor
Sonuc negatif kızlar
Ne desem bilemedim
Kızlar estrofem kullanan var mı eşim bugün çok zor bulmuş bu ilacı tam olarak ne işe yarıyor
Hem rahim kalınlaştırıyormuş hemde sanırım tutunmaya yardımcı oluyormuş
Bu 5 denememdi şimdi sil baştan başlamamız gerekecek artık dermanım kalmadı ya
Rabbim sabır dirayet versin inşallah azimle yeniden başlama isteği de gelsin ama inşallah kan testi verirseniz mucize olur
Hiç arkadaş cevrem yoktu demekki cevre olmadan da arkadaş olmak isteyen olabiliyormuş ben hep öyle düşündüm hareket ettim Allah hepinizden razı olsun
Ayyyy hadi inşallah 20 Aralık hele kaç hepimizin günü olacak inşallah nasipli gün olur
Zeytinburnundaki eczaneme sorduö senin için yokmuş maalesef
Sultangazi de oturuyorum kocaman yer ama küçük bir eczanede bulabildim
Bak canım başka başka eczanelere . Bakmadan önce telefonla ara ara sor var mi diye boşuna gitmemis olursun. Bi de hemşire bana şey dedi bu ilacın muadili varmis eger estrofem bulamazsan onu al dedi adını bilmiyorum ama
10 eczane telden aradım 7n8 eczane sokak sokak gezdim resmen
Bence sadece pasta al sade kutla film fragmanı gibi inşallah Allah nasip eder pozitif olursan öyle sürpriz yaparsın
Merhaba hanımlar .
Aylardır transfer bekliyordum bu ay sonu nasip olursa transfer olacağım
12 günlük estrofeme basladim.
4 tane 3. Gün embryomuz var
Merhaba hoşgeldiniz aramıza

Benim adetin 7.gün başladı canım sürecim olabiliyor doktora göre değişiyor biraz

Bnde ilk defa duyuyorum cnm bende bildiğim 2 en geç 3. Gün yani ki alttan muayenede oluyor sadece kan değil
Valla canım sıkıldı ya dün yoğun değildi bununda bilgisini verdim iyice sökülmesi lazım dedi ama zaten bugün söküldü. Hadi bugünü 1. Gün saydım diyelim pazartesi yine 4. Gün oluyor ve öyle olsa bile benim transfer tarihi tahmini 22. Günü filan geçiyor

Bizdede ilk gun baslaniliyor canim bakiliyor sadece kan alinmiyorki ama farklilik gosterebiliyormu acaba doktor doktor ?

Bugün cok geldiyse bence bunu doktoruna bildir belki de doktorun az geldiğini zannettiği için öyle demiştir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…