- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.941
Aynen hep yazalım kızlarAmin Kizlar Amin Ozaman Birbirimize surekli haberler verelim❤
Sağol canm en çokta kızım için istiyorum hep yanlızım neden bir kardeşim yok diyorRabbim evladını sana bağışlasın. Hayirli sağlıklı ömürler nasip etsin canım inşallah kızının kardeşi de bu sefer olurakıllı bir abla olur kızın ablalık eder
Aynen oyle Kizlar Yasayan bu zorluklardan gecen insanlar anliyor birbirini ancak ❤ Rabbim hepimizin dermanini Yavrularimizi bize bagislasin insallahAmin aminben herkese dua ediyorum hep yaşayan biliyor çnkü bu zor günleri
Oyy kiyamam Insallah ablasinin duasi Kabul olacaktir Sevimli bi kardesi OlucakSağol canm en çokta kızım için istiyorum hep yanlızım neden bir kardeşim yok diyorallah en çok kızımın yüzüne baksın
Insallah küçük kızının duasi kabul olur canim.Sağol canm en çokta kızım için istiyorum hep yanlızım neden bir kardeşim yok diyorallah en çok kızımın yüzüne baksın
Aynen cnmAynen oyle Kizlar Yasayan bu zorluklardan gecen insanlar anliyor birbirini ancak ❤ Rabbim hepimizin dermanini Yavrularimizi bize bagislasin insallah
Amin canm inşallahInsallah küçük kızının duasi kabul olur canim.seninki tek embriyo mu çift embriyo mu
Amin canm inşallahtek embriyo cnm , ben yurt dışında yaşıyorum burda 1 tane yapıyorlar ikiz gebeliği sağlıklı bulmuyorlarmış çok istedim hangi sehird
Hangi sehirdeydin canim sen?Amin canm inşallahtek embriyo cnm , ben yurt dışında yaşıyorum burda 1 tane yapıyorlar ikiz gebeliği sağlıklı bulmuyorlarmış çok istedim ama yapmadılar
İsviçredeyim cnm benHangi sehirdeydin canim sen?
Bnde ilk defa duyuyorum cnm bende bildiğim 2 en geç 3. Gün yani ki alttan muayenede oluyor sadece kan değilKızlar bende dün regl oldum ama yığın değildi. Doktorumu arayıp bilgi verdim oda pazartesi gel dedi. Ama pazartesi günü eğer dünü 1. Gün sayarsam 5. Gün oluyor. Transfer hazırlığına adetin 2 yada 3. Günü başlanıyor doktora söyledim bunu birşey olmaz zaten muayene etmeyeceğim kan vereceksin ve ilaçlara başlanacak dedi ama benim ilk iki transferim 2 yada 3. Gün baslamisti biraz kafamı kurcaladi bu durum. Aranızda bu şekilde 5. Gün başlayan var mı?
Yakin sayiliriz canim bende fransadan almanyaya gelin geldimİsviçredeyim cnm ben
Gönül hep bir olmak ister ama sağlık takdiri ilahi yolun açık olsun ablacım sohbetin muhabettin için sonsuz teşekkürler Allah'a emanet olasın inşallahIron Butterfly Canım beni de listeden kaldırabilirsin istersen burası hep hamiş dolsun insallah ama benm transferim mayıs-haziranı bulacak ameliyat kesinleşti rahim dinlendirme de olacak Umarım herkes yavrusuna kavuşur biranönce kızlar lütfen stres yapmayın kızarım valla
NO STRESSSSS NO PANIIIICCCC YESS POSITIVE YEESSSS BABBBIIEESSSS
Öpüyorum hepinizi
Ben öyle de içemiyorum aç karınlada yemek arası anca kabul ediyor mide yoksa midemde ağrı oluyorYemekten hemen sonra 1 bardak su ile yazmışlar eczaneden canım
Sonuc negatif kızlar
Hem rahim kalınlaştırıyormuş hemde sanırım tutunmaya yardımcı oluyormuşKızlar estrofem kullanan var mı eşim bugün çok zor bulmuş bu ilacı tam olarak ne işe yarıyor
Rabbim sabır dirayet versin inşallah azimle yeniden başlama isteği de gelsin ama inşallah kan testi verirseniz mucize olurBu 5 denememdişimdi sil baştan başlamamız gerekecek artık dermanım kalmadı ya
Inşallah canım inşallah dualarim hepimizkr çok kalabalık ve herkesin herkese sevinip üzüldüğü topik olduk burasının samimiyeti cok guzel rabbim hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah
Yaaa o sevinci biliyorumhep ilk transfer gibi insanın içi kıpır kıpır oluyor hadi hayırlısı ile al buz bebeleri allahım pozitif mutluluğunu çığlığını attirsın bu defa
Sımsıkı tutunsun yavrucundualarım seninle hepimizle
Ayyyy hadi inşallah 20 Aralık hele kaç hepimizin günü olacak inşallah nasipli gün olurCok sevindim inşallah hayırlı guzel sonuclar alırsın bende bugun covıt testimi verdım cok sukur negatif cıktı pazartesi embriyolarım cozulecek ins saglıklıysa aynı gunde saat verıp transferımız gerceklesmıs olcak seninle aynı gunumuz allahım saglıkla bebışlerımızı almayı nasip etsin
Sultangazi de oturuyorum kocaman yer ama küçük bir eczanede bulabildimZeytinburnundaki eczaneme sorduö senin için yokmuş maalesef
10 eczane telden aradım 7n8 eczane sokak sokak gezdim resmenBak canım başka başka eczanelere . Bakmadan önce telefonla ara ara sor var mi diye boşuna gitmemis olursun. Bi de hemşire bana şey dedi bu ilacın muadili varmis eger estrofem bulamazsan onu al dedi adını bilmiyorum ama
Bence sadece pasta al sade kutla film fragmanı gibi inşallah Allah nasip eder pozitif olursan öyle sürpriz yaparsınKızlar bana fikir verin şimdi placeeeeeeeeeeeee
Eşimin 21 Aralık salı doğum günü ama ben transfer olacağım için kutlamayı pazara aldım
Eşim pazar günü 1 saatlik bir yere gidip gelecek o arada evi nasıl süslerim nasıl süpriz yapayım?
Merhaba hoşgeldiniz aramızaMerhaba hanımlar .
Aylardır transfer bekliyordum bu ay sonu nasip olursa transfer olacağım
12 günlük estrofeme basladim.
4 tane 3. Gün embryomuz var
Aa öyle miYakin sayiliriz canim bende fransadan almanyaya gelin geldim
Evet canim benim 2 embriyo bakalimAa öyle mikaç senedir almayadasın? Senin ki 2 embriyomu
Benim adetin 7.gün başladı canım sürecim olabiliyor doktora göre değişiyor birazKızlar bende dün regl oldum ama yığın değildi. Doktorumu arayıp bilgi verdim oda pazartesi gel dedi. Ama pazartesi günü eğer dünü 1. Gün sayarsam 5. Gün oluyor. Transfer hazırlığına adetin 2 yada 3. Günü başlanıyor doktora söyledim bunu birşey olmaz zaten muayene etmeyeceğim kan vereceksin ve ilaçlara başlanacak dedi ama benim ilk iki transferim 2 yada 3. Gün baslamisti biraz kafamı kurcaladi bu durum. Aranızda bu şekilde 5. Gün başlayan var mı?
Valla canım sıkıldı yaBnde ilk defa duyuyorum cnm bende bildiğim 2 en geç 3. Gün yani ki alttan muayenede oluyor sadece kan değil
Ne güzel şansın daha çok enEvet canim benim 2 embriyo bakalim❤
6 senedir Almanyadayim
Bizdede ilk gun baslaniliyor canim bakiliyor sadece kan alinmiyorki ama farklilik gosterebiliyormu acaba doktor doktor ?Valla canım sıkıldı yadün yoğun değildi bununda bilgisini verdim iyice sökülmesi lazım dedi ama zaten bugün söküldü. Hadi bugünü 1. Gün saydım diyelim pazartesi yine 4. Gün oluyor ve öyle olsa bile benim transfer tarihi tahmini 22. Günü filan geçiyor
Bugün cok geldiyse bence bunu doktoruna bildir belki de doktorun az geldiğini zannettiği için öyle demiştir cnmValla canım sıkıldı yadün yoğun değildi bununda bilgisini verdim iyice sökülmesi lazım dedi ama zaten bugün söküldü. Hadi bugünü 1. Gün saydım diyelim pazartesi yine 4. Gün oluyor ve öyle olsa bile benim transfer tarihi tahmini 22. Günü filan geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?