2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canim 2. Gün kan ver hangi değerlerini istiyorsa onlara baktir gönder olac takvimi oluşturuluyor. Benim il dışındaydım öyle yaptı yani adetin 2. Günü degerlerimi gönderdim (e2 lh progesteron) ilaç takvimi oluşturdu 13 günlük 13. Gün kontrole gittim

E peki kuzum transfer senin adetten sonraki kaçıncı güne denk geliyor hesapladin mi hiç
Hesapladım 22.güne denk geliyor ama bu sefer doğal siklus olacakta çok farketmiyor ilkinde 20.güne denk gelmişti. Yapılan kontroller sonucu değişiyor gün. Sana kaçıncı gün dedi doktor dedi mi birsey ?

Pazar 3.gun transfer i oldum. 5.bucuk gün oldu

Merhaba kızlar ben aralık ayı tüp bebek yaptıranlardan değilim ilaç tedavi sürecindeyim şuan olmazsa tüp bebeğe geçicem inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi. istanbulda önerebilceğiniz dr klinik varmı ? Avcılar ve çevresi olması avantaj olur benim için

Canım hadi hayırlı olsun inş ben de adetin 5.günü gittim kan verip ilaçlara ogün başladım. Hatta ben regl olmadan doktorum randevuyu vermişti gününde gelseydi 7.gün gitmiş olucaktım gecikmeden dolayı 5.güne denk geldi

Bnde walla cnm hergün kıyafet değişsekte olmuyor insan rahat edemiyor
Sizi anlıyorum 6.güne kadar zor dayandım insan kendini psikolojik olarakta bunalıma girmiş gibi hissediyor şimdi bir de yıkanmayın diyorlar ya iyice yıkanasın geliyor 6.günün sabahı buz gibi sudan hallice bir suyla yıkandım çok kısa durdum rahatlıyor insan ne çok şeyin kıymetini bilmiyoruz umarım emeklerimizin karşılığını alırız

Aynen cnm insan tedirgin oluyor yaparsam birşet olursa benm yüzünden olmuş olucak diye düşünüyor ama bende yarın veya diğer gün yapmayı düşünüyorum

13 hamiş #anne'miz var artık kızlar darısı bizlerin başına olsun hamd olsun bugün ki günümüze halimize hep birlikte "elhamdülillah" yazalım mı ne dersiniz ilki benden olsun

"elhamdülillah"
Benide eklermisiniz 35 yaşındayım sebepsiz infertilite. 30-31 Aralık 2.ci transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…