2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yarın sabah mi test vereceksin canım ?
Pazartesiyi bekleyeyim diyorum canım çünkü dün verdim testi yükselmişse güzel bi değer göreyim istiyorum düşecekse de sıfırlanmış halini göreyim istiyorum. Zaten şu geçen günler içindeki ruh hali değişimlerim de Allah’a emanet doktor kimyasal bu düşecek dedi çünkü artık ak mı kara mı pazartesiye kalsın dedim tabi dayanabilirsem bi yanım yarın gece test yap diyo eşim çalışıyor geç gelir beni de yalnız göndermek istemediği için akşama kalır dayanamazsam

Iron Butterfly canım benim transfer günüm 25 aralığa alındı listede 27 gözüküyor çok mühim değil ama güncelleme yaparken bir el atarsın belki bana da
Ben şimdi hastanedeyim siz düzenltmem gereken yerleri yine etiket yapın gece uyuyakalmazsam düzenleme yapacağım zaten listeye
Benide eklermisiniz 35 yaşındayım sebepsiz infertilite. 30-31 Aralık 2.ci transferim olacak
Tabiki hoşgeldiniz aramıza

Ben şimdi hastanedeyim siz düzenltmem gereken yerleri yine etiket yapın gece uyuyakalmazsam düzenleme yapacağım zaten listeye

Tabiki hoşgeldiniz aramıza
Neden hastanedesin

efsunn210102 ben eşime geçen doğum gününde pasta alıp kapının girişine sehpa üstüne koymuştum. Tam karşısına da kamera kurdum tripoda. 2 tane de konfeti almıştım üstüne konfeti patlatbileceğim bir yere gizlendim, eve girince başladım şarkıyı söylemeye "iyi ki doğduuun + paaattt + iyi ki doğduuun + paaaatt" hiç beklemiyordu acayip şaşırdı konfetiye falan çok gülmüştük tepkilerine, bize de komik bir hatıra videosu kaldı

Doktoru aradığımda kan verilecek saati geçmişti kuzum oda zaten böyle yapalım demedi ama dese çok mantikliymis aslında böyle yapmak biraz canım sıkıldı

Kuzum peki transfer hangi zamana denk geldi? Kafam karıştı benim ya transfer benim bildiğim 19-21 gün arası yapılıyor

Hesapladım 22.güne denk geliyor ama bu sefer doğal siklus olacakta çok farketmiyor ilkinde 20.güne denk gelmişti. Yapılan kontroller sonucu değişiyor gün. Sana kaçıncı gün dedi doktor dedi mi birsey ?
Bana günle alakalı bişi demedi sadece pazartesi gel kan alcam dedi sanırım benimde o günlere ayarlar çünkü 22 den sonra transfer yapılmıyor diye biliyorum

Aaaaaa çok güzel

Bizdede ilk gun baslaniliyor canim bakiliyor sadece kan alinmiyorki ama farklilik gosterebiliyormu acaba doktor doktor ?
Valla bilmiyorum ki benim diğer Dr da muayene etmeden direk kan aldirirdi ilaçları o şekilde verirdi aslında muayene de etmesi lazım rahim ne durumda diye çünkü ben birde histeroskopi oldum ne var ne yok diye

Aaaaaa çok güzel
Maksat eğlenceli hatırlanacak bir doğum günü olmasıydı oldu da gerçekten çok şaşırdı hoşuna gitti böyle bir şey beklemediği için ee düşük maliyetli de bir kutlama, tüp bebek yolcuları için ekonomi ekstra önemli malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…