- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.981
Yarın sabah mi test vereceksin canım ?Yükselecek mi derken bilmeyenler varsa diye yazayım 9. Gün kan testi yaptım 5.98 çıkmıştı 11. Gün yani dün test yaptım 12.33 çıktı şu an içimde neler oluyor bilmiyorumeve ultrason Makinesi alasım var
İdrar testi varsa evde yap istersen. Değerin artmış ise orda da daha koyu çıkabilirAcaba benim durumum nolacak çok merak ediyorumdeğerim yükselecek mi nolacak meraklar içindeyim her gün kan testi yapasım var
Pazartesiyi bekleyeyim diyorum canım çünkü dün verdim testi yükselmişse güzel bi değer göreyim istiyorum düşecekse de sıfırlanmış halini göreyim istiyorum. Zaten şu geçen günler içindeki ruh hali değişimlerim de Allah’a emanetYarın sabah mi test vereceksin canım ?
Testlerin hepsini bitirdimİdrar testi varsa evde yap istersen. Değerin artmış ise orda da daha koyu çıkabilir
Amiiin canimmOlsun canim hic uzulme Daha erken artacaktir Kalbini gonlunu ferah tut ❤Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Ben şimdi hastanedeyim siz düzenltmem gereken yerleri yine etiket yapın gece uyuyakalmazsam düzenleme yapacağım zaten listeyeIron Butterfly canım benim transfer günüm 25 aralığa alındı listede 27 gözüküyor çok mühim değil ama güncelleme yaparken bir el atarsın belki bana da
Tabiki hoşgeldiniz aramızaBenide eklermisiniz35 yaşındayım sebepsiz infertilite. 30-31 Aralık 2.ci transferim olacak
Neden hastanedesinBen şimdi hastanedeyim siz düzenltmem gereken yerleri yine etiket yapın gece uyuyakalmazsam düzenleme yapacağım zaten listeye
Tabiki hoşgeldiniz aramıza
Doktoru aradığımda kan verilecek saati geçmişti kuzum oda zaten böyle yapalım demedi ama dese çok mantikliymis aslında böyle yapmak biraz canım sıkıldıCanim 2. Gün kan ver hangi değerlerini istiyorsa onlara baktir gönder olac takvimi oluşturuluyor. Benim il dışındaydım öyle yaptı yani adetin 2. Günü degerlerimi gönderdim (e2 lh progesteron) ilaç takvimi oluşturdu 13 günlük 13. Gün kontrole gittim
Kuzum peki transfer hangi zamana denk geldi? Kafam karıştı benim ya transfer benim bildiğim 19-21 gün arası yapılıyorCanım hadi hayırlı olsun inşben de adetin 5.günü gittim kan verip ilaçlara ogün başladım. Hatta ben regl olmadan doktorum randevuyu vermişti gününde gelseydi 7.gün gitmiş olucaktım gecikmeden dolayı 5.güne denk geldi
Bana günle alakalı bişi demedi sadece pazartesi gel kan alcam dedi sanırım benimde o günlere ayarlar çünkü 22 den sonra transfer yapılmıyor diye biliyorumHesapladım 22.güne denk geliyor ama bu sefer doğal siklus olacakta çok farketmiyor ilkinde 20.güne denk gelmişti. Yapılan kontroller sonucu değişiyor gün. Sana kaçıncı gün dedi doktor dedi mi birsey ?
Aslında aşırı değil, ama zaten tedavilerden dolayı benim çok azaldı adetim. Doktorunda aradım açmadı malesefBugün cok geldiyse bence bunu doktoruna bildir belki de doktorun az geldiğini zannettiği için öyle demiştir cnm
Aaaaaa çok güzelNeden hastanedesin
efsunn210102 ben eşime geçen doğum gününde pasta alıp kapının girişine sehpa üstüne koymuştum. Tam karşısına da kamera kurdum tripoda. 2 tane de konfeti almıştım eve girince başladım şarkıyı söylemeye "iyi ki doğduuun + paaattt + iyi ki doğduuun + paaaatt " hiç beklemiyordu acayip şaşırdı konfetiye falan çok gülmüştük tepkilerine, bize de komik bir hatıra videosu kaldı
Yaa inşallah artmıştırTestlerin hepsini bitirdimerken test kitini yapmıştım onun silik çıkan çizgisi var sadece
Valla bilmiyorum ki benim diğer Dr da muayene etmeden direk kan aldirirdi ilaçları o şekilde verirdi aslında muayene de etmesi lazım rahim ne durumda diye çünkü ben birde histeroskopi oldum ne var ne yok diyeBizdede ilk gun baslaniliyor canim bakiliyor sadece kan alinmiyorki ama farklilik gosterebiliyormu acaba doktor doktor ?
Maksat eğlenceli hatırlanacak bir doğum günü olmasıydı oldu da gerçektenAaaaaa çok güzel
Yani inşallah canım zaten değer böyle düşük çıkınca okumadığım şey kalmadı dış gebelik bile olabilirmişYaa inşallah artmıştır
Kac çıkmıştı canım senin testin? Kaçıncı gün test verdin?Acaba benim durumum nolacak çok merak ediyorumdeğerim yükselecek mi nolacak meraklar içindeyim her gün kan testi yapasım var
Hayır ya güzel düşünelim illa çok mu yüksek çıkması gerekiyor artışı önemli değil miYani inşallah canım zaten değer böyle düşük çıkınca okumadığım şey kalmadı dış gebelik bile olabilirmişstres heyecan merak 10 numara bende bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?