2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bana 2 gün dikkat et dedi canim o da hani sürekli yatma kesinlikle çok zararlı rahimde kan akışı olmasi gerekiyor dedi hareket et dedi. Bende daha önceki 2 denemem de çok dikkat ettim 10 gun boyunca dışarı çıkmadım olmayınca bu sefer öyle yapmayacağım dedim. Bayağı aktif oldum bugün umarım bir zararı olmamıştırilk gunden beri igne için dışarı çıkmam gerekiyor mecbur yatarak vuruyorlar karnımın üzerine de yattım
Önceki 2 denemem de idrar testi yaptım pisman oldum bu sefer söz verdim yapmayacağım dedim ama yapma herhalde . Ayin 23 ü kan günü artık kalbim ağzımda giderim kan vermeye

Taransfee gününü saymazsam benm de 4 günüm bende 4 gündür sadece yatıyorum bi lavaboya gidip geliyorm bilemedim kalkınca sanki olmayacakmış hissiyatı var bnmde test günüm 23 aralık

Oylemi demekki her doktor farkli soluyor banada 3 gun dinlen sonra Donebilirsin normal hayatina denildi ve hala Dus almadim 3gun sonra denildi ama ben bisi olur die alamadimda daha , ilk tedavim benim , bana neden 27si denildi bilmiyorumki benim kan testim 27 aralik Seninle ayniyiz aslinda ama bilmiyorumki. Birde asiri gogus hassasiyeti var bende sende varmi ? Hic bisey olmamistir canim hic endiselenme ❤
Insallah Bu sefer olucak guven
Kacinci gun emriosuydu ve kac tane konuldu?
Bu arada yasin kac ben 27 yasindayim

Taransfee gününü saymazsam benm de 4 günüm bende 4 gündür sadece yatıyorum bi lavaboya gidip geliyorm bilemedim kalkınca sanki olmayacakmış hissiyatı var bnmde test günüm 23 aralık
Aa ne guzel kizlar ayniyiz birbirimize Haber verelim bu sitede o halde ❤ Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah

Test tarihi embriyoların kaç günlük olduğuna bağlı 3.gün embriyosu 13-14 gün beklerken 5.gün embriyosu 10 gün bekliyor gibi birşey

Ben dun aksam duş aldım canim baktim saclarim epey kirlendi ılık su ile yaptim. Benim yaşım 29 canim embriyom 6.gun embriyosuydu 1 tane transfer edildi. Senin kaçıncı gün kac tane

Ben dun aksam duş aldım canim baktim saclarim epey kirlendi ılık su ile yaptim. Benim yaşım 29 canim embriyom 6.gun embriyosuydu 1 tane transfer edildi. Senin kaçıncı gün kac tane
Aynen bende o durumdayim Oda tecrübesisiz Esim diyor Hayir biraz daha dur sanki bisi olucak saniyoruz
Saga saglim tutunsun insallah canim Yaa hayirli havadisler ver bize
5.gun emriyosu 2 adet transfer edildi bakalim Insallah tutunabilirler

Yani canim tamamen psikolojik bence hani biz rahat edelim die 2 yada 3 gun diyorlar. Zaten çok yatmanın bir faydası var die kanktlanmis bisey de yok biz işte aklımızda kalmasin diyoruz. Benim transferim il dışındaydı 2 gece kaldım otelde sonrasında yolda her 1.5 saatte bir durup yürüdüm biraz hareket edeyim die..
Nasip işte tamamen yani yatma ile de değil hareket ile de rabbim nasip etmiş olsun. Ama bence canim hareket et hep yatma çünkü hareket ile rahim kan gider

Aynen bende o durumdayim Oda tecrübesisiz Esim diyor Hayir biraz daha dur sanki bisi olucak saniyoruz
Saga saglim tutunsun insallah canim Yaa hayirli havadisler ver bize
5.gun emriyosu 2 adet transfer edildi bakalim Insallah tutunabilirler
Insallah canimm Aminn inşallah her ikimizde güzel haber verelim birbirimize benim 2. Denemem de eşim beni yıkadı yani duş alırken geldi saçımı falan taradı o kadar çok korkuyordum sonrasi malumm ... nasip tabi onda değilmiş demekki inşallah bu seferdedir

demi ya psikolojik işte evdekilere anlatamıyorum kaynanam hele yat yat diyor duş alaym dedim alma elini kaldırma hele şimdilik dedi bende ikilimde kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…