2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ya evet aklimizdaki dusunceler gercekten oyle yatarak durur diyoruz ama Rabbim hayirlisi ne ise onu versin Insallah❤ Cok istiyoruz 6 yillik evliyiz ve ilk tedavim ilk transferim Umudum cok bakalim nasip kismet. Iyi yapmissin Canim bende ole surekli hareket halindeyim sukur kabizlik filanda yasamadim hareket iyi oluyor
Insallah bu seferki tedavinde Tutunabilmistir canim ya cani gonulden istiyorum bilmeni istedim

Insallah ilk denemende olur canim rabbim zahmetsizce nasip etsin. Bizde hayırlısı ile cok istiyoruz son 1 yılda bu 3. Denemem çok yoruldum inşallah bu sefer yüzüm güler

Transfer olduğum gün hemşire dul alabilirsiniz ayakta demişti ama işte insan korkuyor bide ilk denemem ondan heralde
Bende ilk denemede öyleydim canim hatta 2. sinde de öyleydim. Bu sefer öyle yapmayacağım dedim yine de bekledim ama 3 gün inşallah seninde bu ilk denemen de olur canim

Aynen cnm rabbimden herşey bizde 8 yıllık evliyiz benm bir kızım var 6.5 yaşında evlendikten 3 ay snra normal yolla hamile kaldm kızımı doğurdum sonrasında o gün bugündür olmadı

Transfer olduğum gün hemşire dul alabilirsiniz ayakta demişti ama işte insan korkuyor bide ilk denemem ondan heralde
Bana 3gun sonra dus alabilirsin dediler Canim Ayakta baya ilik su ile denildi ama benimde ilk o yuzden bekleyim biraz daha dedim ya tedirginim ister istemez seni cok ii anliyorum

Insallah ilk denemende olur canim rabbim zahmetsizce nasip etsin. Bizde hayırlısı ile cok istiyoruz son 1 yılda bu 3. Denemem çok yoruldum inşallah bu sefer yüzüm güler
Inanirim canim bu surec gercekten cok yipratici Rabbim yardimcin olsun Canim ya Cani gonulden istiyorum insallah guzel haberler verirsin burda bizleree ❤

Aynen cnm rabbimden herşey bizde 8 yıllık evliyiz benm bir kızım var 6.5 yaşında evlendikten 3 ay snra normal yolla hamile kaldm kızımı doğurdum sonrasında o gün bugündür olmadı
Bak ne guzel o duyguyu tatmissin Rabbim bida tatdirsin insallah gonlune gore versin canim benim

Inanirim canim bu surec gercekten cok yipratici Rabbim yardimcin olsun Canim ya Cani gonulden istiyorum insallah guzel haberler verirsin burda bizleree ❤
Allah razi olsun canim sende, bende M mutluannne123456789 arkadaşımız da hepimiz guzel haber verelim pozitif diyelim inşallah

Rabbim evladını sana bağışlasın. Hayirli sağlıklı ömürler nasip etsin canım inşallah kızının kardeşi de bu sefer olur akıllı bir abla olur kızın ablalık eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…