- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.921
Ya evet aklimizdaki dusunceler gercekten oyle yatarak durur diyoruz ama Rabbim hayirlisi ne ise onu versin InsallahYani canim tamamen psikolojik bence hani biz rahat edelim die 2 yada 3 gun diyorlar. Zaten çok yatmanın bir faydası var die kanktlanmis bisey de yok biz işte aklımızda kalmasin diyoruz. Benim transferim il dışındaydı 2 gece kaldım otelde sonrasında yolda her 1.5 saatte bir durup yürüdüm biraz hareket edeyim die..
Nasip işte tamamen yani yatma ile de değil hareket ile de rabbim nasip etmiş olsun. Ama bence canim hareket et hep yatma çünkü hareket ile rahim kan gider
Transfer olduğum gün hemşire dul alabilirsiniz ayakta demişti ama işte insan korkuyor bide ilk denemem ondan heraldeVallahi canim sen bilirsin ben dün akşam ılık su ile ayakta duş aldım
Insallah ilk denemende olur canim rabbim zahmetsizce nasip etsin.Ya evet aklimizdaki dusunceler gercekten oyle yatarak durur diyoruz ama Rabbim hayirlisi ne ise onu versin Insallah❤ Cok istiyoruz 6 yillik evliyiz ve ilk tedavim ilk transferim Umudum cok bakalim nasip kismet. Iyi yapmissin Canim bende ole surekli hareket halindeyim sukur kabizlik filanda yasamadim hareket iyi oluyor
Bende ilk denemede öyleydim canim hatta 2. sinde de öyleydim. Bu sefer öyle yapmayacağım dedim yine de bekledim ama 3 günTransfer olduğum gün hemşire dul alabilirsiniz ayakta demişti ama işte insan korkuyor bide ilk denemem ondan heralde
Aynen cnm rabbimden herşeyYa evet aklimizdaki dusunceler gercekten oyle yatarak durur diyoruz ama Rabbim hayirlisi ne ise onu versin Insallah❤ Cok istiyoruz 6 yillik evliyiz ve ilk tedavim ilk transferim Umudum cok bakalim nasip kismet. Iyi yapmissin Canim bende ole surekli hareket halindeyim sukur kabizlik filanda yasamadim hareket iyi oluyor
Insallah bu seferki tedavinde Tutunabilmistir canim ya cani gonulden istiyorum bilmeni istedim
Bana 3gun sonra dus alabilirsin dediler Canim Ayakta baya ilik su ile denildi ama benimde ilk o yuzden bekleyim biraz daha dedim ya tedirginim ister istemez seni cok ii anliyorumTransfer olduğum gün hemşire dul alabilirsiniz ayakta demişti ama işte insan korkuyor bide ilk denemem ondan heralde
İnşallah rabbim sana hayırlısıyla bu sefer nasib eder cnmInsallah ilk denemende olur canim rabbim zahmetsizce nasip etsin.Bizde hayırlısı ile cok istiyoruz son 1 yılda bu 3. Denemem çok yoruldum inşallah bu sefer yüzüm güler
Aminnn aminnn canim hepimiz inşallah güzel haber verelim birbirimizeİnşallah rabbim sana hayırlısıyla bu sefer nasib eder cnm
Inanirim canim bu surec gercekten cok yipratici Rabbim yardimcin olsun Canim ya Cani gonulden istiyorum insallah guzel haberler verirsin burda bizleree ❤Insallah ilk denemende olur canim rabbim zahmetsizce nasip etsin.Bizde hayırlısı ile cok istiyoruz son 1 yılda bu 3. Denemem çok yoruldum inşallah bu sefer yüzüm güler
İnşallah canım inşallah Allah hepimize nasip etsinBende ilk denemede öyleydim canim hatta 2. sinde de öyleydim. Bu sefer öyle yapmayacağım dedim yine de bekledim ama 3 güninşallah seninde bu ilk denemen de olur canim
Bak ne guzel o duyguyu tatmissin Rabbim bida tatdirsin insallah gonlune gore versin canim benimAynen cnm rabbimden herşeybizde 8 yıllık evliyiz benm bir kızım var 6.5 yaşında evlendikten 3 ay snra normal yolla hamile kaldm kızımı doğurdum sonrasında o gün bugündür olmadı
Aynen gerçekten insan korkuyorBana 3gun sonra dus alabilirsin dediler Canim Ayakta baya ilik su ile denildi ama benimde ilk o yuzden bekleyim biraz daha dedim ya tedirginim ister istemez seni cok ii anliyorum
Allah razi olsun canimInanirim canim bu surec gercekten cok yipratici Rabbim yardimcin olsun Canim ya Cani gonulden istiyorum insallah guzel haberler verirsin burda bizleree ❤
Amin aminAminnn aminnn canim hepimiz inşallah güzel haber verelim birbirimize
Sağol canm rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahBak ne guzel o duyguyu tatmissin Rabbim bida tatdirsin insallah gonlune gore versin canim benim❤
Amin Kizlar Amin Ozaman Birbirimize surekli haberler verelim❤Allah razi olsun canimsende, bende M mutluannne123456789 arkadaşımız da hepimiz guzel haber verelim pozitif diyelim inşallah
Rabbim evladını sana bağışlasın. Hayirli sağlıklı ömürler nasip etsin canım inşallah kızının kardeşi de bu sefer olurAynen cnm rabbimden herşeybizde 8 yıllık evliyiz benm bir kızım var 6.5 yaşında evlendikten 3 ay snra normal yolla hamile kaldm kızımı doğurdum sonrasında o gün bugündür olmadı
Amin aminAllah razi olsun canimsende, bende M mutluannne123456789 arkadaşımız da hepimiz guzel haber verelim pozitif diyelim inşallah
Tamam inşallahAmin Kizlar Amin Ozaman Birbirimize surekli haberler verelim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?