2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Doktoru aradığımda kan verilecek saati geçmişti kuzum oda zaten böyle yapalım demedi ama dese çok mantikliymis aslında böyle yapmak biraz canım sıkıldı
Canın sıkılmasın canim bak başka arkadaşlar da öyle yapan olmuş doktordan doktora fark var demekki birde transfer tarihi önemli hani zaten ara kontroller yapılıyor o arada bakılır sorun olmaz inşallah sen içini ferah tut

Kesinlikle çok doğru
Kafamda birkac fikir oluştu bakalım ayatlayacagim sağol canım

Hayır ya güzel düşünelim illa çok mu yüksek çıkması gerekiyor artışı önemli değil mi
Bence de artış önemli ama doktor kimyasal dedi düşecek dedi ama bende umut var bi yanım da düşünmekten yorgun varsa vardır yoksa yoktur arada kalmak zor gerçekten

Evet işte bende transfere kadar ilaç süresi 15-16 gün sürüyor ya transfer tarihi geçmiş olursa diye tereddüt ettim inşallah bir sorun olmaz böyle

Kuzum senin değerin artacak biliyor musun hissediyorum cidden hissediyorum. Umutların boşa değil kalben hissediyorum yaaa
Bi de benim de transferden önceki adetim o kadar azdı ki doktor ilaçlardan dolayı dedi çünkü her ay olandan daha azdı normal bu dedi o yüzden sen de sıkma canını canım

Kuzum peki transfer hangi zamana denk geldi? Kafam karıştı benim ya transfer benim bildiğim 19-21 gün arası yapılıyor
Daha transfer olmadım canım benim pazartesi yani 20sinde kontrolüm var transfer tarihi vericek 5inde regl olmuştum ben. 25iyle 28i arası bi tarihte olucak dedi pazartesi belli olucak komtrole göre.ama ben şöyle düşünüyorum yani kendi fikrim zaten ilk başta sadece estrofem veriyolar kalınlaşma için bende pıhtılaşma var vitamin harici bide corasprin içiyorum. Adet olunca zaten rahinim duvarı dökülüyor yani ince olması gerekiyor sonra kalınlaşmaya başlıyor ben 5.gün gittiğimde mm olarak söylemedi ama rahim duvarı ince dedi sadece hemşireye ki böyle olması çok normal. İlk günlerinde hemen kalınlaşma olmuyordur belki ki ben nar auyuda içmeye başlamıştım kalınlaşma için ilaca destek olsun diye. Bilmiyorum ben böyle düşündüm uzun oldu ama

Bi de benim de transferden önceki adetim o kadar azdı ki doktor ilaçlardan dolayı dedi çünkü her ay olandan daha azdı normal bu dedi o yüzden sen de sıkma canını canım
Benim aslında derdim azalması değilde beni ta 5. Gün çağırması inşallah transfer zamanında bi atlama yapmaz doktor

Canim benim doktorum tam sokulmeye başladığında 1.gun olarak sayıyor. Ben ilk 2 gün çok az olurum 3.gun tam söküldüğunde o günü 1.gün olarak sayıyorum ve 2 yada 3. Günde gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…