2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aslında çok mantıklı dediğin demekki bu yüzden pek önemsemiyorlar 3. Yada 5. Gün gelmeyi. Eğer sana 25-28 arası dediyse tam transfer tarihi oluyor

Kizlaaarr bugün transferinin 4. Günümdeyim herhangi bir farklılık hissedemedim henüz ☹. Acaba normal mi .. transferin 4. Gününde olan arkadaşlar sizde bir belirti denilebilecek ağrı sızı var mi
Bende ağrı var biraz halsizlik var ama.progestan fitil yapabilirmis bilmiyorum içime bugün bir kötü his düştü 4. Günüm bugun

Canim benim doktorum tam sokulmeye başladığında 1.gun olarak sayıyor. Ben ilk 2 gün çok az olurum 3.gun tam söküldüğunde o günü 1.gün olarak sayıyorum ve 2 yada 3. Günde gidiyorum
O zaman sende eğer az geldiği zamanı 1. Gün sayarsak 5 yada 6. Günde gitmiş oluyorsun kuzum demekki bir sorun olmuyor ki bu doktor bana 5. Gün gel dedi

Bde de bu sefer 4. Gün başladılar sorun degil

Kizlarrrrr prosestani vurdurdum,
Bacağımi da. Hastanede bıraktım geldim
Ohooo daha bismillah progestan mağdurları arasına hoş geldin 25 gündür kullanıyorum 15 gündür sabah akşam üstüne de 3 gunde 1 pruloton popo mopo kalmadı popomda derman kalmadı bugün progestan dex getirttim 1 hafta göbekten yapayım g.tte derman kalmadı dr göbekten olanın etkisi daha az olduğu için sabah akşam yap gece de fitil koy dedi etkisi artsın diye haftaya toto da kaldığımız yerden devam sağ salim gelsinler de her acıyı çekiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…