- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.041
İçinizi ferah tutun agrı kasılmalar uyku hali normal bir hamile ne yasarsa onu yaşıyoruz tek farkı bizimki ilaçların etkisi herkeste belirtiler farklı 6güne kadar benimde yoğundu sonra daha azalıyor insallah tutunur ve her sey güzel gider düşünmeyin kötü şeylerBende ağrı var biraz halsizlik var ama.progestan fitil yapabilirmis bilmiyorum içime bugün bir kötü his düştü 4. Günüm bugun
Açıkçası transferden sonraki iki üç gün vardı minik minik kasılmalar sonra gaz falan olmaya başladı 8-9 günden sonra hiç bişey hissetmedim halâ da yok ara ara sol tarafa minik bi ağrı giriyor bu kadar ağrın olması normal canım rahim genişleyip kasılıyormuş tahlil de ben 9. Gün yaptığımda önce hiç bişey görmedim hatta gittim oturdum odada ağla ağla falan 5 dk beklemedim bile yani. 3-5 dk sonra baktığımda hafif silik şekilde vardı hemen hastaneye gittim gece 23:30 falan8 . Gün belirti varmıydı idrar tahlili yapıyom çıkmıyorsadece ağrım var
Fitile dikkat et canım enfeksiyon kapmayasinBende ağrı var biraz halsizlik var ama.progestan fitil yapabilirmis bilmiyorum içime bugün bir kötü his düştü 4. Günüm bugun
Yani benimle aynı gün transferi olan arkadaşlar 6. 7. Günde belirgin gördüğü olmuştu. Kan değerleri de yüksekti ama benim çok düşük mesela demek ki böyle de olabiliyor canını sıkmamaya çalış sen8 . Gün belirti varmıydı idrar tahlili yapıyom çıkmıyorsadece ağrım var
Güldürdun beni yaa baya ağrılı süreç allah yardımcımız olsunOhooo daha bismillah progestan mağdurları arasına hoş geldin 25 gündür kullanıyorum 15 gündür sabah akşam üstüne de 3 gunde 1 pruloton popo mopo kalmadı popomda derman kalmadı bugün progestan dex getirttim 1 hafta göbekten yapayım g.tte derman kalmadı dr göbekten olanın etkisi daha az olduğu için sabah akşam yap gece de fitil koy dedi etkisi artsın diye haftaya toto da kaldığımız yerden devam sağ salim gelsinler de her acıyı çekiyoz
Kızçelerim siz neden totonuzdan vurunuyosunuz bu progestanları ben karnımdan vuruyorum kendim, doktor totomu hiç katmadı işin içineOhooo daha bismillah progestan mağdurları arasına hoş geldin 25 gündür kullanıyorum 15 gündür sabah akşam üstüne de 3 gunde 1 pruloton popo mopo kalmadı popomda derman kalmadı bugün progestan dex getirttim 1 hafta göbekten yapayım g.tte derman kalmadı dr göbekten olanın etkisi daha az olduğu için sabah akşam yap gece de fitil koy dedi etkisi artsın diye haftaya toto da kaldığımız yerden devam sağ salim gelsinler de her acıyı çekiyoz
Sabah yapılıyor demi idrar testi öyle daha sağlıklı olur yazıyordu bende ağlıyorumAçıkçası transferden sonraki iki üç gün vardı minik minik kasılmalar sonra gaz falan olmaya başladı 8-9 günden sonra hiç bişey hissetmedim halâ da yok ara ara sol tarafa minik bi ağrı giriyor bu kadar ağrın olması normal canım rahim genişleyip kasılıyormuş tahlil de ben 9. Gün yaptığımda önce hiç bişey görmedim hatta gittim oturdum odada ağla ağla falan 5 dk beklemedim bile yani. 3-5 dk sonra baktığımda hafif silik şekilde vardı hemen hastaneye gittim gece 23:30 falan5.98 çıktı
Pazartesi randevudan sonra belli olur canım yazarım tam tarihiniAslında çok mantıklı dediğin demekki bu yüzden pek önemsemiyorlar 3. Yada 5. Gün gelmeyi. Eğer sana 25-28 arası dediyse tam transfer tarihi oluyor
Ağlama demicem istemsizce dökülüyor maalesefSabah yapılıyor demi idrar testi öyle daha sağlıklı olur yazıyordu bende ağlıyorumhep
Canım kan testini bir bekle de sonra ağlarsın. Kimileri geç görüyor bu pozitifi diyoruz her defasındaaaaSabah yapılıyor demi idrar testi öyle daha sağlıklı olur yazıyordu bende ağlıyorumhep
Ben göbekten olan ilacı bulamadım piyasada yokmuş. Şimdi totom acılar içinde iğneden dönüyorumefsunn210102 ana senin bacağı okurken progestanı unuttuğumu fark ettim hemen yaptım
Kızçelerim siz neden totonuzdan vurunuyosunuz bu progestanları ben karnımdan vuruyorum kendim, doktor totomu hiç katmadı işin içine
Göbekten olan başka totodan olan başkamıymışBen göbekten olan ilacı bulamadım piyasada yokmuş. Şimdi totom acılar içinde iğneden dönüyorum
Mrb canım bugün adetin 4. Günü estrofem başladım haftaya cumarteside kontrolum var bakalım hayırlısı bugün itibari ile ilaçlara başladık bayadır girmedim biras geç oldu amanacwes S Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif L lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca @NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Taze 5. Gün embriyosu karnım çok ağrıyo sadece başka bir şey yokCanım kan testini bir bekle de sonra ağlarsın. Kimileri geç görüyor bu pozitifi diyoruz her defasındaaaahayır tamam belki hamile olmayabilirsin de erkenden kendini helak etme. Üzülüyorum böyle üzülenlere ben de burda okdukça valla Belirtiler vs. Her şey kişiye göre değişiyo. Sabah yapılması daha sağlıklı denir evet, seyrelmemiş idrar olduğu için o da. Ama hamilelik olanların bir çoğu gün içinde yapınca çıkıyor. Gün içinde çıkmadıysa yarın sabah dene tabi. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu?
Hapı olan Protestan varya onun enjeksiyonu aynısı yani keşke göbekten olsa yaa benim elim daha hafif hemşireden daha az acıtıyorumGöbekten olan başka totodan olan başkamıymışhiç bilmiyordum bak bunu. Ben progestan dex kullanıyorum, bulamazsan prolutex de alabilirsin demişti doktor. Sen ne kullanıyosun toto için. Toto neden ağrıyo öyle ya kasa mı denk geliyor?
Ay çok güzel değerler ikiz mi ki acabaMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
değerler çok yüksek sanırım ve korkuyorum.
5. Gün genetik taraması yapılan dondurulmuş bir transferdi. Sizce normal mi
Bence çok normalMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
değerler çok yüksek sanırım ve korkuyorum.
5. Gün genetik taraması yapılan dondurulmuş bir transferdi. Sizce normal mi
Kan testi günün ne zaman? Sen bi hele sakin kal bakalım. Ya olur da gebeysen aslında ve ağlamaktan stresten sen zarar verirsen? Sen kendini kan testi gününe kadar pozitif tut ama her şeye de hazırla ruhunu tabiki. Hayat bu, her şey bizim için. Hepimizin önce canı sağolsunTaze 5. Gün embriyosu karnım çok ağrıyo sadece başka bir şey yok
Ay evet şimdi kendime iğne yapmaya alışınca, başka biri yapıca zaman huzursuz olmaya başladım, kendim yapasım geliyoHapı olan Protestan varya onun enjeksiyonu aynısı yani keşke göbekten olsa yaa benim elim daha hafif hemşireden daha az acıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?