2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende ağrı var biraz halsizlik var ama.progestan fitil yapabilirmis bilmiyorum içime bugün bir kötü his düştü 4. Günüm bugun
İçinizi ferah tutun agrı kasılmalar uyku hali normal bir hamile ne yasarsa onu yaşıyoruz tek farkı bizimki ilaçların etkisi herkeste belirtiler farklı 6güne kadar benimde yoğundu sonra daha azalıyor insallah tutunur ve her sey güzel gider düşünmeyin kötü şeyler daha çok erken

8 . Gün belirti varmıydı idrar tahlili yapıyom çıkmıyor sadece ağrım var
Açıkçası transferden sonraki iki üç gün vardı minik minik kasılmalar sonra gaz falan olmaya başladı 8-9 günden sonra hiç bişey hissetmedim halâ da yok ara ara sol tarafa minik bi ağrı giriyor bu kadar ağrın olması normal canım rahim genişleyip kasılıyormuş tahlil de ben 9. Gün yaptığımda önce hiç bişey görmedim hatta gittim oturdum odada ağla ağla falan 5 dk beklemedim bile yani. 3-5 dk sonra baktığımda hafif silik şekilde vardı hemen hastaneye gittim gece 23:30 falan 5.98 çıktı

Bende ağrı var biraz halsizlik var ama.progestan fitil yapabilirmis bilmiyorum içime bugün bir kötü his düştü 4. Günüm bugun
Fitile dikkat et canım enfeksiyon kapmayasin bende bazen çok umutlaniyorum bazen de üzülüyorum gözyaşlarım pıtır pıtır düşüyor Rabbim bu sefer sevindirsin inşallah kaçıncı denemen senin canim

8 . Gün belirti varmıydı idrar tahlili yapıyom çıkmıyor sadece ağrım var
Yani benimle aynı gün transferi olan arkadaşlar 6. 7. Günde belirgin gördüğü olmuştu. Kan değerleri de yüksekti ama benim çok düşük mesela demek ki böyle de olabiliyor canını sıkmamaya çalış sen

Güldürdun beni yaa baya ağrılı süreç allah yardımcımız olsun

efsunn210102 ana senin bacağı okurken progestanı unuttuğumu fark ettim hemen yaptım
Kızçelerim siz neden totonuzdan vurunuyosunuz bu progestanları ben karnımdan vuruyorum kendim, doktor totomu hiç katmadı işin içine

Sabah yapılıyor demi idrar testi öyle daha sağlıklı olur yazıyordu bende ağlıyorum hep

Sabah yapılıyor demi idrar testi öyle daha sağlıklı olur yazıyordu bende ağlıyorum hep
Canım kan testini bir bekle de sonra ağlarsın. Kimileri geç görüyor bu pozitifi diyoruz her defasındaaaa hayır tamam belki hamile olmayabilirsin de erkenden kendini helak etme. Üzülüyorum böyle üzülenlere ben de burda okdukça valla Belirtiler vs. Her şey kişiye göre değişiyo. Sabah yapılması daha sağlıklı denir evet, seyrelmemiş idrar olduğu için o da. Ama hamilelik olanların bir çoğu gün içinde yapınca çıkıyor. Gün içinde çıkmadıysa yarın sabah dene tabi. Kaçıncı gün embriyosu, taze mi dondurulmuş mu?

Ben göbekten olan ilacı bulamadım piyasada yokmuş. Şimdi totom acılar içinde iğneden dönüyorum

Ben göbekten olan ilacı bulamadım piyasada yokmuş. Şimdi totom acılar içinde iğneden dönüyorum
Göbekten olan başka totodan olan başkamıymış hiç bilmiyordum bak bunu. Ben progestan dex kullanıyorum, bulamazsan prolutex de alabilirsin demişti doktor. Sen ne kullanıyosun toto için. Toto neden ağrıyo öyle ya kasa mı denk geliyor?

Mrb canım bugün adetin 4. Günü estrofem başladım haftaya cumarteside kontrolum var bakalım hayırlısı bugün itibari ile ilaçlara başladık bayadır girmedim biras geç oldu ama

Taze 5. Gün embriyosu karnım çok ağrıyo sadece başka bir şey yok

Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim her isteyene nasip etsin. Hepimize inşallah. Maalesef 3. Başarısız denemeden sonra 4. Denememin transferini 2 Aralık tarihinde oldum.
9. Gün 545
11. Gün 942
13. Gün 2980
15. Gün 6760 çıktı.
değerler çok yüksek sanırım ve korkuyorum.
5. Gün genetik taraması yapılan dondurulmuş bir transferdi. Sizce normal mi

Hapı olan Protestan varya onun enjeksiyonu aynısı yani keşke göbekten olsa yaa benim elim daha hafif hemşireden daha az acıtıyorum

Ay çok güzel değerler ikiz mi ki acaba

Bence çok normal

Taze 5. Gün embriyosu karnım çok ağrıyo sadece başka bir şey yok
Kan testi günün ne zaman? Sen bi hele sakin kal bakalım. Ya olur da gebeysen aslında ve ağlamaktan stresten sen zarar verirsen? Sen kendini kan testi gününe kadar pozitif tut ama her şeye de hazırla ruhunu tabiki. Hayat bu, her şey bizim için. Hepimizin önce canı sağolsun

Hapı olan Protestan varya onun enjeksiyonu aynısı yani keşke göbekten olsa yaa benim elim daha hafif hemşireden daha az acıtıyorum
Ay evet şimdi kendime iğne yapmaya alışınca, başka biri yapıca zaman huzursuz olmaya başladım, kendim yapasım geliyo bu tüpler hepimizi hemşire, doktor etti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…