- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.781
Heyecanlı telaşlı geçecek artıkEvet canım hayırla sağlıkla aminMerak işte her aşaması merak nasip olursa 9 ay nasıl geçecek Allah bilir
Yaaaaaa çoooookkk sevindimmmmmmHemen gelsin yaaaaa reglin uğraştırmasın bekletmesin bizine zaman bat canikom?
Benim tek embriyom 3. Güne ulaşmış. Dün haber verdiler yarına transfer randevusu aldık. Hatırlarsın belki 5. Gün olmadan transfer etmiyo doktorum. Yarıın için bir aksilik olursa sabah erkenden arayacaklarmış. Yarın telefon almamak için dua ediyorum
Canım benim adetin ne zaman başladı ne kadar zamandır lekeleniyosun? Ben lekelenmenin nedenini soruyosun diye anladım ondan soruyorum bunları. Sadece sitemse o başkastresten de bazen oluyor böyle anormallikler. Biz de ekstra stresliyiz malum bu dönemde. İlk tüp denemesinde insanda bir sürü soru işareti oluyo. Ben artık transfer aşamasına geldiğim için bir miktar giderdim o işaretleri ama başlangıçta çok ürkektim. O yüzden sana kolaylıklar diliyorum yeni yolunda
Canım stres yapma. Şu an hamilesin ve stres en kötü şey. Bir şeyin yoksa da sen etki edeceksin bebeğeofff çok zor dönemler hem stressiz olmamız lazım hem de en çok stresli olduğumuz dönemler sen güzel beslenemene dikkat et, ağır kaldırma falan gerisi testlere kalmış. Bir şey yoktur inş daha bu ilk kan sonucun.
İstanbul-Bostancı
Dün embriyolog bu idrarla ilgili bilgi verirken çok aşırı mı sıkışık olmalıyım dedim evet dediBenim de transfer olacaklara tavsiyem erken gidilmesi yönünde heyecan yatışıyor biraz çok su içmeyin 1 bardak ve 1.5 saat yeterli olmuştu bana doktor tam ayarında demişti sonrası 2saat daha tutabildim sonrayı da düşünün yüklenmeyin ben sabah erken oldum transferimi tavsiyem eğer çok geç değilse transferiniz aç gidin derim bir de o baskıyı yaşamayın
Ayy nedense sen böyle yazınca bir duygulandım gözlerim dolduYaaaaaa çoooookkk sevindimmmmmmyarın transfer mi olley olleyy
Çok şükür maşallah bebişine bak sana gelmek için nasıl çabalıyor o yüzden sen de çabala ümitli ol tamm mıyarın inşallah kötü bişey olmicak birbirinize kavuşup geleceksiniz tamm mııı
23 aralık canımTest günü ne zmn
Ayy inşallah canm ya ne güzel bunu bile duymakTutunma belirtileridir tutunmaya çalışma belirtileridir
Az kalmış güzel sonuç al inşallah23 aralık canım
Sağol canım cevap için teşekkürler valla içim rahatladiAyni canım bende 6. Gunumdeyim bugün bendeki agri goguslerde ateş basması gibi oluyor progesteron igne oluyorum o yapıyor muhtemelen adet olmayız zaten canım ilaçlardan dolayı ama bence ağrısı sancısı tamamen ilaçlardan
Yaa o kadar çok değil ama yinede herşeye aşırı takıldığımiz bir süreç olduğu içinBen 3 gün çok şiddetli ağrı çektim. Hatta sabah akşam parol almak zorunda kaldım.
Ben isviçrede yaşıyorım canım memlektim gaziantepSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Bende çok korkuyordum transferden önce ama bence o kadar fazla su icip kendimize ezyet etmeye gerek yok yarım litre icsek bence yeterli diye düşünüyorm ben öyle yaptm snrasnda 1 saat rahat bir şekilde yattm snrasnda lavaboya gittim soeun yaşamadım cnmUykularım kaçıyo çişimi tutucam diye
İnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olurAz kalmış güzel sonuç al inşallah
8. Gün yapayım diyorum testi çıkar varsa değil miOldu canım ağrım 7. Gün lekelenme geldi ama herkeste aynı olmuyo tabi çok korkup test yapmistim hayali çizgi cikmisti
Gelicek inşallahAyy nedense sen böyle yazınca bir duygulandım gözlerim dolduinş canım, ben o yüzden korkuyla karışık heyacanlıyım. Gün yaklaştıkça daha çok ümitleniyorum inş tek seferde sorunsuz sıkıntısız muradıma ererim darısı başına diye sana dua ettiğim günler gelir umarım
İzmirdeyim canım ben benim de memleketim ErzurumSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Bence yapma erken derim cnm 9 gün bekle 10. Gün yapacaksın bı gin daha beklesen bişey olmaz doktor bana 10. Gün bize yol gösterecek yapma dedi bende yaomadim8. Gün yapayım diyorum testi çıkar varsa değil mikan testi
hiç ağrım yok. Trans sonrası 3.günCanim kaçıncı günün bende öyle bir sancı durumu yok bende olmamasına taktım ☹
Olsun güzel bekleyiş bunlar erken gebelik testi al istersenİnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olur
Benimde 7. Gün oldu hemen olmayabilir yada herkeste olmayabilirhiç ağrım yok. Trans sonrası 3.gün
ama ağrı batma olmayınca da acaba orda değil mi oluyorBenimde 7. Gün oldu hemen olmayabilir yada herkeste olmayabilir
Antalya merkezSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?