2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaaaaa çoooookkk sevindimmmmmmyarın transfer mi olley olleyy
Çok şükür maşallah bebişine bak sana gelmek için nasıl çabalıyor o yüzden sen de çabala ümitli ol tamm mı yarın inşallah kötü bişey olmicak birbirinize kavuşup geleceksiniz tamm mııı

Dün embriyolog bu idrarla ilgili bilgi verirken çok aşırı mı sıkışık olmalıyım dedim evet dedi ben bir bardak çay içsem tuvalate giden insanım. Keşke şunun bir ölçüsü olsa da boşa kendimizi helak etmesek 1 bardak suysa çok iyi ama 1 bardak da az değil mi sanki ya

Son düzenleme:
Ayy nedense sen böyle yazınca bir duygulandım gözlerim doldu inş canım, ben o yüzden korkuyla karışık heyacanlıyım. Gün yaklaştıkça daha çok ümitleniyorum inş tek seferde sorunsuz sıkıntısız muradıma ererim darısı başına diye sana dua ettiğim günler gelir umarım

Sağol canım cevap için teşekkürler valla içim rahatladi

Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Ben isviçrede yaşıyorım canım memlektim gaziantep
Uykularım kaçıyo çişimi tutucam diye
Bende çok korkuyordum transferden önce ama bence o kadar fazla su icip kendimize ezyet etmeye gerek yok yarım litre icsek bence yeterli diye düşünüyorm ben öyle yaptm snrasnda 1 saat rahat bir şekilde yattm snrasnda lavaboya gittim soeun yaşamadım cnm
Az kalmış güzel sonuç al inşallah
İnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olur

Gelicek inşallah ümitsiz olma Allahn izniyle sağlıkla gelicek yarın güzel haberlerini bekliyorum lütfen etiketle benimde
O telefon beklemek ne kadar zormuş onu anladm yalnız tüpün her aşaması çok zor hele bizim gibi sadece bir şansı olanlar daha da zor

İnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olur
Olsun güzel bekleyiş bunlar erken gebelik testi al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…