2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tamam canım sağol

Canlarım ben bi halt ettim Ankara'da olanlar belki bilir burda şuan da lapa lapa kar yağıyor bende biraz hava almak için yürüyeyim dedim ama yürüyüşü epey abartmışım ayaklarım çoraplarım montum filan hep ıslandı. Korktum şimdide ya idrar yolu enfeksiyonu olursam? Eve gelince hemen çorapları çıkardım yeni yeni ısınabildim. Başka ne yapabilirim ama enfeksiyon filan olmamak için

6. Günüm bugun canım adetimede var daha ben adet olmadan bir iki gün önce başlardı ağrım genelde
Ayni canım bende 6. Gunumdeyim bugün bendeki agri goguslerde ateş basması gibi oluyor progesteron igne oluyorum o yapıyor muhtemelen adet olmayız zaten canım ilaçlardan dolayı ama bence ağrısı sancısı tamamen ilaçlardan

Kızlar bu adet sancısına benzer ağrılar normal mi pozitif çıkan arkadaşlar sizde de oldu mu acaba
Yaşayan da var yaşamayan da hiç anlam aramayın
Kuzucum montun çorabın ıslanınca idrar yolu enfeksiyonu nasıl olcaksın ki? Telaşlanma temizlen paklan tv battaniyesinin altına giriver

Isınmaya çalış ve grip olmamaya çalış bence enfeksiyon olmazsın ya

Benim de transfer olacaklara tavsiyem erken gidilmesi yönünde heyecan yatışıyor biraz çok su içmeyin 1 bardak ve 1.5 saat yeterli olmuştu bana doktor tam ayarında demişti sonrası 2saat daha tutabildim sonrayı da düşünün yüklenmeyin ben sabah erken oldum transferimi tavsiyem eğer çok geç değilse transferiniz aç gidin derim bir de o baskıyı yaşamayın

tamam canım yarın gidicem de doktora bakar muhtemelen de görünüyor mu acaba çok merak ediyorum benimki daha mini minnacık çünkü
Canım zaten yavas çıkar herkeste aynı olmazki çıkmazsa da canını sıkma arkadsim nerdeyse 2 aylık hamileydi ultrasonda göremedi alttan bakıldı öyle göründü kese demem o ki icn ferah olsun hepimizn emekleri sonu verecek

Evet canım hayırla sağlıkla amin Merak işte her aşaması merak nasip olursa 9 ay nasıl geçecek Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…