- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.761
Sende iyiki varsın canım hepimiz bu mutluluğu yaşayacağız inşallahSizlerde olmasanız ben delirirdim iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun
Tamam canım sağolKızlarr yarın transfer olacak arkadaşlara sesleniyorum
Transfer saatinizden en az 1 saat yada 45 dakika önce şu içmiş olun hani diyelim transfer saatiniz 12 de 11 de şu içmiş olun ki mesaneye inmiş olsun hemen inmiyor 750 ml yada 1 litre yeterli hatta çok içmeyin ki sonrasinda maksimum 45 dakika 1 saat kadar uzanmış şekilde yatabileniz. Cok içilirse tutmak sıkıntıben biraz içmek de geciktim yani erken içmedim geç indi aşağıya ee telas yaptım çok içtim bu sefer sonrasında çok sıkıştım ama yine de 45 dakika dayandım
Telaş etmeyin sakin olun inşallah transferlerin tamamı güzel geçer.
Hee bu arada ekrana da bakın bebisinize ben heyecandan ona da bakamadım
Karnimdan baktılar nokta nokta işaret yaptı doktorCanım ultrasonla görünüyor mubi de karnından mı baktılar vajinal mı
6. Günüm bugun canım adetimede var daha ben adet olmadan bir iki gün önce başlardı ağrım geneldeCanim kaçıncı günün bende öyle bir sancı durumu yok bende olmamasına taktım ☹
Canım sende adet sancısini andiran ağrılar olmusmuyduKarnimdan baktılar nokta nokta işaret yaptı doktor
Karnimdan baktılar nokta nokta işaret yaptı doktor
Bende deli gibi oluyordu ilk bi kaç gün yoktu sonra iki üç gün baya baya oldu geçen iki gün olmadı ama bugün yine biraz biraz varCanım sende adet sancısini andiran ağrılar olmusmuydu
Ayni canım bende 6. Gunumdeyim bugün bendeki agri goguslerde ateş basması gibi oluyor progesteron igne oluyorum o yapıyor muhtemelen adet olmayız zaten canım ilaçlardan dolayı ama bence ağrısı sancısı tamamen ilaçlardan6. Günüm bugun canım adetimede var daha ben adet olmadan bir iki gün önce başlardı ağrım genelde
Yaşayan da var yaşamayan da hiç anlam aramayınKızlar bu adet sancısına benzer ağrılar normal mi pozitif çıkan arkadaşlar sizde de oldu mu acaba
Kuzucum montun çorabın ıslanınca idrar yolu enfeksiyonu nasıl olcaksın ki? Telaşlanma temizlen paklan tv battaniyesinin altına giriverCanlarım ben bi halt ettimAnkara'da olanlar belki bilir burda şuan da lapa lapa kar yağıyor bende biraz hava almak için yürüyeyim dedim ama yürüyüşü epey abartmışım ayaklarım çoraplarım montum filan hep ıslandı. Korktum şimdide ya idrar yolu enfeksiyonu olursam? Eve gelince hemen çorapları çıkardım yeni yeni ısınabildim. Başka ne yapabilirim ama enfeksiyon filan olmamak için
Ben 3 gün çok şiddetli ağrı çektim. Hatta sabah akşam parol almak zorunda kaldım.Kızlar bu adet sancısına benzer ağrılar normal mi pozitif çıkan arkadaşlar sizde de oldu mu acaba
Yaa içim ferahladi sağol canimBende deli gibi oluyordu ilk bi kaç gün yoktu sonra iki üç gün baya baya oldu geçen iki gün olmadı ama bugün yine biraz biraz var
Taze transferse beklemeni tavsiye ederim cnm insallh sıkı sıkı tutunmuşturKızlar herkese merhaba yarın transferimin 10.cu günü yarın kan versem mi acaba erken mi çok kararsızım
Ayni canım bende 6. Gunumdeyim bugün bendeki agri goguslerde ateş basması gibi oluyor progesteron igne oluyorum o yapıyor muhtemelen adet olmayız zaten canım ilaçlardan dolayı ama bence ağrısı sancısı tamamen ilaçlarda
Isınmaya çalış ve grip olmamaya çalış bence enfeksiyon olmazsın yaCanlarım ben bi halt ettimAnkara'da olanlar belki bilir burda şuan da lapa lapa kar yağıyor bende biraz hava almak için yürüyeyim dedim ama yürüyüşü epey abartmışım ayaklarım çoraplarım montum filan hep ıslandı. Korktum şimdide ya idrar yolu enfeksiyonu olursam? Eve gelince hemen çorapları çıkardım yeni yeni ısınabildim. Başka ne yapabilirim ama enfeksiyon filan olmamak için
Ben kocaeli izmit tenim canım.Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Canım zaten yavas çıkar herkeste aynı olmazki çıkmazsa da canını sıkma arkadsim nerdeyse 2 aylık hamileydi ultrasonda göremedi alttan bakıldı öyle göründü kese demem o ki icn ferah olsun hepimizn emekleri sonu verecektamam canım yarın gidicem de doktora bakar muhtemelen de görünüyor mu acaba çok merak ediyorum benimki daha mini minnacık çünkü
Evet canım hayırla sağlıkla aminCanım zaten yavas çıkar herkeste aynı olmazki çıkmazsa da canını sıkma arkadsim nerdeyse 2 aylık hamileydi ultrasonda göremedi alttan bakıldı öyle göründü kese demem o ki icn ferah olsun hepimizn emekleri sonu verecek
Oldu canım ağrım 7. Gün lekelenme geldi ama herkeste aynı olmuyo tabi çok korkup test yapmistim hayali çizgi cikmistiCanım sende adet sancısini andiran ağrılar olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?