- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.741
Ortaya karışık devam et canısiKız ben okurken hepinizin dert ortağı oluyorum. Sonra kişiler çorba oluyor kimin ne sorunu vardı karıştırıyorum
Ben Almanyadim kizlar Aslen KayseriliyimSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Woooww bende aslen ErzurumluyumBen Almanyadim kizlar Aslen Kayseriliyim
Genetik sorun varsa gitmiyormus canım.insallah senin ki sağlıklıdırLaba güveniyorum açıkçası. Senin 5 taneden hiç elenme olmadıysa benimkinin de şansı var o zaman bayağı. Ben hep burda okuyorum 3.günde 8 taneydi 5. Güne 3 kaldı diye. Korktuö o yüzden. Ama lab kendine çok güveniyor bakalım
İnş canım inş bu sefer güzel olsun. Ne zaman test yapacaksın?
Evet ben de okudum ama 3.günden 5. Güne çok düşüş yaşayan da okudum o korkuttu biraz. İnş canım sağol
İkiz annesi olacaksın desenehayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsin kuzum inş benimki de gelir. Yarın transfer iptal olmayacakmışcasına hazırlık yapıyorum. Evi biraz çok kendimi yormadan temizleyip tertiplicem sonra yapmaya korkarım diye
Hemen gelsin yaaaaa reglin uğraştırmasın bekletmesin biziPeki bakalmyok kuzum hala regl bekliyorm sen naptın
Canım benim adetin ne zaman başladı ne kadar zamandır lekeleniyosun? Ben lekelenmenin nedenini soruyosun diye anladım ondan soruyorum bunları. Sadece sitemse o başkaYok işte tedaviye bu adetimle başlayacağım ama son adetimden beri lekelenmem bitmiyo
Canım stres yapma. Şu an hamilesin ve stres en kötü şey. Bir şeyin yoksa da sen etki edeceksin bebeğeDün yapmamıştım da benim için dua eder misinizŞuan tek ihtiyacım bu
İstanbul-BostancıSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Ya evet bunu ben de duydum. İnsan böyle olunca da gitmemesi daha iyi diye düşünmeden edemiyorGenetik sorun varsa gitmiyormus canım.insallah senin ki sağlıklıdır
Diyarbakır’da çalışıyoruz biz eşimle Merkezdeyiz 4 yıldırSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
MaşallahDiyarbakır’da çalışıyoruz biz eşimle Merkezdeyiz 4 yıldır
Amin amin amin amin amin amin
Ya evet bunu ben de duydum. İnsan böyle olunca da gitmemesi daha iyi diye düşünmeden edemiyorbakalım yarın sabah belli olacak durumlar inşallah çoook sağlıklıdır bebeğim
Soğuk aynen yağmur var bu aralar valla seviyoruz biz kalabilirsek 4 yıl daha kalmayı düşünüyoruzMaşallah
Soğuk mu oralar da sevdin mi oraları?
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallahSoğuk aynen yağmur var bu aralar valla seviyoruz biz kalabilirsek 4 yıl daha kalmayı düşünüyoruz
Uykularım kaçıyo çişimi tutucam diyeTransferi yarın olacak arkadaşlar özellikleIron Butterfly bu akşam geç saate kadar oturma yok bu akşam duş alıp sakince dizimizi izleyip uyuyoruz erkenden kalkıp mükemmel bir kahvaltı sonrasında hastane yolunu tutuyoruz pozitif şekilde
Ayy ya olmazsa ayy ya tutmazsa düşüncesini bırakıyoruz geride lütfen eziyet etmeyin kendinize nasıp deyip duamızı edip namazımızı kılıp çıkıyoruz
Düşük pozitif seyreder belki üzülme hemen şuan pozitif16 çıktı değerim9. Günde
Canim kaçıncı günün bende öyle bir sancı durumu yok bende olmamasına taktım ☹Kızlar bu adet sancısına benzer ağrılar normal mi pozitif çıkan arkadaşlar sizde de oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?