2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Genetik sorun varsa gitmiyormus canım.insallah senin ki sağlıklıdır

Peki bakalm yok kuzum hala regl bekliyorm sen naptın
Hemen gelsin yaaaaa reglin uğraştırmasın bekletmesin bizi ne zaman bat canikom?
Benim tek embriyom 3. Güne ulaşmış. Dün haber verdiler yarına transfer randevusu aldık. Hatırlarsın belki 5. Gün olmadan transfer etmiyo doktorum. Yarıın için bir aksilik olursa sabah erkenden arayacaklarmış. Yarın telefon almamak için dua ediyorum
Yok işte tedaviye bu adetimle başlayacağım ama son adetimden beri lekelenmem bitmiyo
Canım benim adetin ne zaman başladı ne kadar zamandır lekeleniyosun? Ben lekelenmenin nedenini soruyosun diye anladım ondan soruyorum bunları. Sadece sitemse o başka stresten de bazen oluyor böyle anormallikler. Biz de ekstra stresliyiz malum bu dönemde. İlk tüp denemesinde insanda bir sürü soru işareti oluyo. Ben artık transfer aşamasına geldiğim için bir miktar giderdim o işaretleri ama başlangıçta çok ürkektim. O yüzden sana kolaylıklar diliyorum yeni yolunda
Dün yapmamıştım da benim için dua eder misiniz Şuan tek ihtiyacım bu
Canım stres yapma. Şu an hamilesin ve stres en kötü şey. Bir şeyin yoksa da sen etki edeceksin bebeğe offf çok zor dönemler hem stressiz olmamız lazım hem de en çok stresli olduğumuz dönemler sen güzel beslenemene dikkat et, ağır kaldırma falan gerisi testlere kalmış. Bir şey yoktur inş daha bu ilk kan sonucun.
Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
İstanbul-Bostancı

Genetik sorun varsa gitmiyormus canım.insallah senin ki sağlıklıdır
Ya evet bunu ben de duydum. İnsan böyle olunca da gitmemesi daha iyi diye düşünmeden edemiyor bakalım yarın sabah belli olacak durumlar inşallah çoook sağlıklıdır bebeğim

Transferi yarın olacak arkadaşlar özellikle Iron Butterfly bu akşam geç saate kadar oturma yok bu akşam duş alıp sakince dizimizi izleyip uyuyoruz erkenden kalkıp mükemmel bir kahvaltı sonrasında hastane yolunu tutuyoruz pozitif şekilde
Ayy ya olmazsa ayy ya tutmazsa düşüncesini bırakıyoruz geride lütfen eziyet etmeyin kendinize nasıp deyip duamızı edip namazımızı kılıp çıkıyoruz

Uykularım kaçıyo çişimi tutucam diye

Kızlarr yarın transfer olacak arkadaşlara sesleniyorum
Transfer saatinizden en az 1 saat yada 45 dakika önce şu içmiş olun hani diyelim transfer saatiniz 12 de 11 de şu içmiş olun ki mesaneye inmiş olsun hemen inmiyor 750 ml yada 1 litre yeterli hatta çok içmeyin ki sonrasinda maksimum 45 dakika 1 saat kadar uzanmış şekilde yatabileniz. Cok içilirse tutmak sıkıntı ben biraz içmek de geciktim yani erken içmedim geç indi aşağıya ee telas yaptım çok içtim bu sefer sonrasında çok sıkıştım ama yine de 45 dakika dayandım
Telaş etmeyin sakin olun inşallah transferlerin tamamı güzel geçer.
Hee bu arada ekrana da bakın bebisinize ben heyecandan ona da bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…