- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.801
Ne demek canım benim test tarihimizde aynıdır muhtemelen 23. 12 benimki ayy bugün yarıladık günüSağol canım cevap için teşekkürler valla içim rahatladi
Canım benimde ilk 4 gün yoktu bugün biraz ateş basması oluyor ilaçlardan hep yani benimkisi progesteron ignesinden çünkü hormonhiç ağrım yok. Trans sonrası 3.gün
Ay ne biliyim ayaklarımı üşütünce olur diye düşündümYaşayan da var yaşamayan da hiç anlam aramayın
Kuzucum montun çorabın ıslanınca idrar yolu enfeksiyonu nasıl olcaksın ki? Telaşlanma temizlen paklan tv battaniyesinin altına giriver
İnşallah kuzum ısındım rahatladım şimdiIsınmaya çalış ve grip olmamaya çalış bence enfeksiyon olmazsın ya
Kuzum benim ilk transferde yaklaşık 1.5 litre su içmiştim sonra transfere 10 dk filan kala artık dayanamadım biraz yaptım. 2. Transferde de çok az içmiştim bu seferde doktor yeterli değil dedi ve transfer yapmadan sonda taktı ve su verdiDün embriyolog bu idrarla ilgili bilgi verirken çok aşırı mı sıkışık olmalıyım dedim evet dediben bir bardak çay içsem tuvalate giden insanım. Keşke şunun bir ölçüsü olsa da boşa kendimizi helak etmesek 1 bardak suysa çok iyi ama 1 bardak da az değil mi sanki ya
Benimde bugun 6.ci gunumdu canim insallah iyiye isarettir cunki benimde kasik agrilarim vardi simdi gogus ve sirt agrilarimda eklendi tam Oldum az yuruyorum geliyorum oturuyorum sonra bida insallah iyiye isarrttir canim zaten adet olmamiz suan icin erken korkma Rabbim gonlumuze gore versin insallah6. Günüm bugun canım adetimede var daha ben adet olmadan bir iki gün önce başlardı ağrım genelde
Evet galiba salı günü test vericem ben beklemek zorNe demek canım benim test tarihimizde aynıdır muhtemelen 23. 12 benimki ayy bugün yarıladık günü
Göğüs ağrısı v.s onlar zaten çok fazla ama progestan fitil yapıyor bence onu. İnsAllah iyiye işarettir az kaldı valla en zor kısmı test günü beklemekBenimde bugun 6.ci gunumdu canim insallah iyiye isarettir cunki benimde kasik agrilarim vardi simdi gogus ve sirt agrilarimda eklendi tam Oldum az yuruyorum geliyorum oturuyorum sonra bida insallah iyiye isarrttir canim zaten adet olmamiz suan icin erken korkma Rabbim gonlumuze gore versin insallah❤
Bana yeterli gelmişti bende aynıyım tuvaletten çıkmam belki de ondan bir de ben söyle düşünmüştüm çok gelirse daha çok sıkıntı olur az gelirse bir şekilde içip arttırabilirim diye kendimce tabiDün embriyolog bu idrarla ilgili bilgi verirken çok aşırı mı sıkışık olmalıyım dedim evet dediben bir bardak çay içsem tuvalate giden insanım. Keşke şunun bir ölçüsü olsa da boşa kendimizi helak etmesek 1 bardak suysa çok iyi ama 1 bardak da az değil mi sanki ya
Ay yarın bebeklerimizi alıp eve geleceğiz demi biz artık bizimle olacaklar inşallah.yarından sonra artık anne adıyıyız herşeye dikkat edeceğiz canım yumurtamızı çerezimizi etimizi sütümüzü balığımızı yiyeceğiz yan gelip yatacağız sonrada minnoşlarımızın güzel haberlerini paylaşacağız inşallah benim 12de sizinkiler kaçta kızlar yarın transferi olan arkadaşlarBildipim kadarıyla iyi geliyor baş ağrısına çok ağrıyorsa başın tam sık yazmayı başını yorganla kapa uyuma şansın varsa uyursun iyi olursun inşllah
Evet benim için çok zorlu süreçler oldu çevrem hep boşuna uğraştığımı düşündü devlet diye ama çok şükğr diyorum bende
Yarından sonra nelere dikkat ediyoruz H hasretim0601
Ankara etimesgut canısıSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Ya işte ben yapmak istemiyorum çok kafama takarm cıkmaz feln daha kötü olmak istemiyorumOlsun güzel bekleyiş bunlar erken gebelik testi al istersen
Aynen canım zor ben gününde vereceğim nasip olursa perşembe günü hayırlı haberler alalım inşallahEvet galiba salı günü test vericem ben beklemek zor
Bende de bugün sırt ağrısı başladı bende tek bende siye düşünüyordum inş iyiye işarettir bu belirtilerBenimde bugun 6.ci gunumdu canim insallah iyiye isarettir cunki benimde kasik agrilarim vardi simdi gogus ve sirt agrilarimda eklendi tam Oldum az yuruyorum geliyorum oturuyorum sonra bida insallah iyiye isarrttir canim zaten adet olmamiz suan icin erken korkma Rabbim gonlumuze gore versin insallah❤
Ben suan icin hic bisey kullanmiyorum sadece vitamin hapim var Ama tabi ignenin etkileri sanirim cuma gunu bitti benim ignem sukurGöğüs ağrısı v.s onlar zaten çok fazla ama progestan fitil yapıyor bence onu. İnsAllah iyiye işarettir az kaldı valla en zor kısmı test günü beklemekaminnn hepimize rabbim gönlündeki o güzel hayırlı sağlıklı evladı versin
İnşallah güzel haberler alırsn cnm ay ben erken yapmaya cesaret edemiyorm yaaAynen canım zor ben gününde vereceğim nasip olursa perşembe günü hayırlı haberler alalım inşallah
Bende oyle bi yanim yap diyor bi yanim yapma sonuctan korkuyorum sanirimYa işte ben yapmak istemiyorum çok kafama takarm cıkmaz feln daha kötü olmak istemiyorum
Evde sadece normal test var yani erken gebelik testi yokAynen canım zor ben gününde vereceğim nasip olursa perşembe günü hayırlı haberler alalım inşallah
Ayyyy bakalım hayırlısı olur inşallah bizim içindeCanım ben onuncu gün test yaptım 11. Gün ultrasonla baktılar 11 günluk dediler ben adet görmemiştim opudan sonra bir ay geçici menopoza girdim bir ay sonra transfer oldu adet günümü onlar belirlicekmisyani ne kadarlik olduğunu hiç bilmiyorum ben ama dün 11 günlük dediler
BebeğimmmmmmNe zaman transfer bebeğim?
Biz aylara bakmıyoruz kiiız gel yamacımıza herkese açık alan sohbet muhabbet olsun Ocak Şubat'ta gelir geçer hayırlısı ile inşallahOcak ayı için konu açtım tüp bebeğe başlayanlar die ama kimse yazmıyor bu grup çok güzel bende ilk kez tüp yaptircaz adet bekliyorum ama lekelenmem hiç bitmiyo sinir oldum
Bebeğim kendim amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbulSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Ahhhh Erzurum ahhhhWoooww bende aslen Erzurumluyum
İstanbul/GOP
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sorunsuz ilerler işlemlerin canımKızlar bugün adet oldumyarın bulunduğum şehirde kandan değerlerime baktırıp doktoruma atacağım tamam derse başlıyorum transfer hazırlıklarına çok şükür
Hemen gelsin yaaaaa reglin uğraştırmasın bekletmesin bizine zaman bat canikom?
Benim tek embriyom 3. Güne ulaşmış. Dün haber verdiler yarına transfer randevusu aldık. Hatırlarsın belki 5. Gün olmadan transfer etmiyo doktorum. Yarıın için bir aksilik olursa sabah erkenden arayacaklarmış. Yarın telefon almamak için dua ediyorum
Canım benim adetin ne zaman başladı ne kadar zamandır lekeleniyosun? Ben lekelenmenin nedenini soruyosun diye anladım ondan soruyorum bunları. Sadece sitemse o başkastresten de bazen oluyor böyle anormallikler. Biz de ekstra stresliyiz malum bu dönemde. İlk tüp denemesinde insanda bir sürü soru işareti oluyo. Ben artık transfer aşamasına geldiğim için bir miktar giderdim o işaretleri ama başlangıçta çok ürkektim. O yüzden sana kolaylıklar diliyorum yeni yolunda
Canım stres yapma. Şu an hamilesin ve stres en kötü şey. Bir şeyin yoksa da sen etki edeceksin bebeğeofff çok zor dönemler hem stressiz olmamız lazım hem de en çok stresli olduğumuz dönemler sen güzel beslenemene dikkat et, ağır kaldırma falan gerisi testlere kalmış. Bir şey yoktur inş daha bu ilk kan sonucun.
İstanbul-Bostancı
Transferi yarın olacak arkadaşlar özellikleIron Butterfly bu akşam geç saate kadar oturma yok bu akşam duş alıp sakince dizimizi izleyip uyuyoruz erkenden kalkıp mükemmel bir kahvaltı sonrasında hastane yolunu tutuyoruz pozitif şekilde
Ayy ya olmazsa ayy ya tutmazsa düşüncesini bırakıyoruz geride lütfen eziyet etmeyin kendinize nasıp deyip duamızı edip namazımızı kılıp çıkıyoruz
Nasıl geçecek bu gece yawUykularım kaçıyo çişimi tutucam diye
Böyle bilgiler edinmek çok güzel Allah razı olsun inşallahKızlarr yarın transfer olacak arkadaşlara sesleniyorum
Transfer saatinizden en az 1 saat yada 45 dakika önce şu içmiş olun hani diyelim transfer saatiniz 12 de 11 de şu içmiş olun ki mesaneye inmiş olsun hemen inmiyor 750 ml yada 1 litre yeterli hatta çok içmeyin ki sonrasinda maksimum 45 dakika 1 saat kadar uzanmış şekilde yatabileniz. Cok içilirse tutmak sıkıntıben biraz içmek de geciktim yani erken içmedim geç indi aşağıya ee telas yaptım çok içtim bu sefer sonrasında çok sıkıştım ama yine de 45 dakika dayandım
Telaş etmeyin sakin olun inşallah transferlerin tamamı güzel geçer.
Hee bu arada ekrana da bakın bebisinize ben heyecandan ona da bakamadım
Ama doktorlar tok gelin diyor öyle mi gitsem acaba yada sonkez söyle güzel kahvaltı yapıp mı gitsem aklımda deli sorularBenim de transfer olacaklara tavsiyem erken gidilmesi yönünde heyecan yatışıyor biraz çok su içmeyin 1 bardak ve 1.5 saat yeterli olmuştu bana doktor tam ayarında demişti sonrası 2saat daha tutabildim sonrayı da düşünün yüklenmeyin ben sabah erken oldum transferimi tavsiyem eğer çok geç değilse transferiniz aç gidin derim bir de o baskıyı yaşamayın
İzmirdeyim canım ben benim de memleketim Erzurum
Allah razı olsun gülüm sağolasın inşallah zorlu süreçler bir nebze olsun geçti şükürIron Butterfly canm yarın transferin varmış galiba çok güzel geçsin sağlıkla kavuşup sağlıkla tutunsun inşallah sana
Allah'ın izni ile yarın bu saatlerde başlarız artık bu durumdayım şu durumdayım sen ne durumdasın nasılsın falan diyeAy yarın bebeklerimizi alıp eve geleceğiz demi biz artık bizimle olacaklar inşallah.yarından sonra artık anne adıyıyız herşeye dikkat edeceğiz canım yumurtamızı çerezimizi etimizi sütümüzü balığımızı yiyeceğiz yan gelip yatacağız sonrada minnoşlarımızın güzel haberlerini paylaşacağız inşallah benim 12de sizinkiler kaçta kızlar yarın transferi olan arkadaşlar
Ankara etimesgut canısı
Bende çok korkuyorum ya bi yandan durduyorum kendimi bekle diye ama ne bilimBende oyle bi yanim yap diyor bi yanim yapma sonuctan korkuyorum sanirim❤
Insallah Canim valla Bende bilmiyorum ama Gonlumuzu iyiye yoralim insallah iiyi olsunBende de bugün sırt ağrısı başladı bende tek bende siye düşünüyordum inş iyiye işarettir bu a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?