2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

hiç ağrım yok. Trans sonrası 3.gün
Canım benimde ilk 4 gün yoktu bugün biraz ateş basması oluyor ilaçlardan hep yani benimkisi progesteron ignesinden çünkü hormon
Sonu güzel olsun da ağrısız da olsa ağrılı da olsa sonu güzel olsun hepimizin canım

Yaşayan da var yaşamayan da hiç anlam aramayın

Kuzucum montun çorabın ıslanınca idrar yolu enfeksiyonu nasıl olcaksın ki? Telaşlanma temizlen paklan tv battaniyesinin altına giriver
Ay ne biliyim ayaklarımı üşütünce olur diye düşündüm aynen tamda dediğin gibi yaptım beybi iyi ısındım

Kuzum benim ilk transferde yaklaşık 1.5 litre su içmiştim sonra transfere 10 dk filan kala artık dayanamadım biraz yaptım. 2. Transferde de çok az içmiştim bu seferde doktor yeterli değil dedi ve transfer yapmadan sonda taktı ve su verdi sen transfere 1 saat kala 1 lt yakın iç yeterli

6. Günüm bugun canım adetimede var daha ben adet olmadan bir iki gün önce başlardı ağrım genelde
Benimde bugun 6.ci gunumdu canim insallah iyiye isarettir cunki benimde kasik agrilarim vardi simdi gogus ve sirt agrilarimda eklendi tam Oldum az yuruyorum geliyorum oturuyorum sonra bida insallah iyiye isarrttir canim zaten adet olmamiz suan icin erken korkma Rabbim gonlumuze gore versin insallah

Göğüs ağrısı v.s onlar zaten çok fazla ama progestan fitil yapıyor bence onu. İnsAllah iyiye işarettir az kaldı valla en zor kısmı test günü beklemek aminnn hepimize rabbim gönlündeki o güzel hayırlı sağlıklı evladı versin

Bana yeterli gelmişti bende aynıyım tuvaletten çıkmam belki de ondan bir de ben söyle düşünmüştüm çok gelirse daha çok sıkıntı olur az gelirse bir şekilde içip arttırabilirim diye kendimce tabi Sıkıntı yapmayın her şeyin çaresini bir şekilde buluyorlar zaten operasyonda ben heyecandan pek anlamadım ne zaman odaya aldılar orada sıkıştığımı hissettim yarım saatten fazla ameliyat odasında 1.5saate yakında normal odada tuttum tuvaletimi bana sonda veya süngü teklif edilmedi sanırım yeteri kadar durmuştum bilmiyorum

Ay yarın bebeklerimizi alıp eve geleceğiz demi biz artık bizimle olacaklar inşallah.yarından sonra artık anne adıyıyız herşeye dikkat edeceğiz canım yumurtamızı çerezimizi etimizi sütümüzü balığımızı yiyeceğiz yan gelip yatacağız sonrada minnoşlarımızın güzel haberlerini paylaşacağız inşallah benim 12de sizinkiler kaçta kızlar yarın transferi olan arkadaşlar
Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Ankara etimesgut canısı

Bende de bugün sırt ağrısı başladı bende tek bende siye düşünüyordum inş iyiye işarettir bu belirtiler

Ben suan icin hic bisey kullanmiyorum sadece vitamin hapim var Ama tabi ignenin etkileri sanirim cuma gunu bitti benim ignem sukur ❤ insallah Canim amiiin

Ayyyy bakalım hayırlısı olur inşallah bizim içinde
Ne zaman transfer bebeğim?
Bebeğimmmmmm sen nerelerdesin kayıplara karışıp gitmişsin piyasaden gözlerim çok aradı seni hoşgeldin Allah nasip ederse yarın 1bucukta oldu sonunda kavuşuyorum mercimeğime
Ocak ayı için konu açtım tüp bebeğe başlayanlar die ama kimse yazmıyor bu grup çok güzel bende ilk kez tüp yaptircaz adet bekliyorum ama lekelenmem hiç bitmiyo sinir oldum
Biz aylara bakmıyoruz kiiız gel yamacımıza herkese açık alan sohbet muhabbet olsun Ocak Şubat'ta gelir geçer hayırlısı ile inşallah
Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Bebeğim kendim amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul
Woooww bende aslen Erzurumluyum
İstanbul/GOP
Ahhhh Erzurum ahhhh
Kızlar bugün adet oldum yarın bulunduğum şehirde kandan değerlerime baktırıp doktoruma atacağım tamam derse başlıyorum transfer hazırlıklarına çok şükür
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah sorunsuz ilerler işlemlerin canım

efsunn210102 bişi dicem
Az önce 1 porsiyon balık yedim geldim sabahta anama gidiyom kahvaltıya ordan hastaneye
Uykularım kaçıyo çişimi tutucam diye
Nasıl geçecek bu gece yaw
Böyle bilgiler edinmek çok güzel Allah razı olsun inşallah
Ama doktorlar tok gelin diyor öyle mi gitsem acaba yada sonkez söyle güzel kahvaltı yapıp mı gitsem aklımda deli sorular
İzmirdeyim canım ben benim de memleketim Erzurum

Iron Butterfly canm yarın transferin varmış galiba çok güzel geçsin sağlıkla kavuşup sağlıkla tutunsun inşallah sana
Allah razı olsun gülüm sağolasın inşallah zorlu süreçler bir nebze olsun geçti şükür
Allah'ın izni ile yarın bu saatlerde başlarız artık bu durumdayım şu durumdayım sen ne durumdasın nasılsın falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…