2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

En güzeli evde ama
Uff birazdan iğne mi yatırmaya gidicem yaaa
Benim iğnem 17.00daydı bakalım yarından sonra değişecek mi saati
Teşekkürler bilgileriniz için çok çok çok sağolun

Fitil olark Lucrin kulllanan var mı? progestan fitil kullanırken göğüslerde şişlik olurdu. Şuan yok. Hatta gayet sönükler. Prog dex iğnem de var ama hiç göğüs şişmem yok. Başka bir hareket de yok...Vallahi 3.transferim olduğu için artık pozitif görmek bir belirti yaşamak istiyorum sanırım

Bu arada embriyoların 5 e gitmesinde sperm seçimi ve embriyo gen diye bir şey uyguluyor İzmir medicalpark. Benım nerdeys e hepsi gitti 5 e .Tabi önemli olan sonuç , nice çok yumurtası olup negatif görenler varken tek yumurtayla pozitif görenler var . Grupta pozitif bir hava hakim herkes çok heyecanlı maşşalah kızlar Rabbim ilk denemenizde güldürsün inşallah. Ben biraz temkinliyim ama 5.gün 2 adet olduğu için biraz da umudum var ama değil evde kaset test yapmak nası kan vercem ondan bile korkuyorum...(26sı)

Allah'ım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bence ne çok umutlu olmak gerek nede umutsuz nötr olmakta çok zor ama en azından sabit adim atmış oluyor insan

Canım senin ilk ikisi neden negatif olmuştu? Özel değilse tabi. 3. Deneme olarak ilk ikisinden farklı olarak nasıl bir işlem yapıldı

Rabbim yaşatsın inşallah canım moralini yüksek tut aynen iki tane konacaksa inşallah şansın daha yüksek hayırla sağlıkla nasip olsun

efsunn210102 Katre_g kızlar unutmadan yazim dedim çok takip edemiyorum burayı şuan. Şimdiden iyi şanslar Allah yardımcınız olsun inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur size
Sağol kuzum
İnşallah seninde bebisin sim sıkı tutunur sana allah razı olsun

Emriyo gen nedirnki yani 5. Güne gitmesine katkimi sagliyor

Haydi bakalım tek gidin çift dönün hatta üç dönün inşallah eve gelene kadar yapışmış olsunlar anneeemmmmm nerdeydin sen desinler tutsunlar sizi hiiiçççççç bırakmasınlar Allahım sağlıkla hayırla nasip et aaamiiiiinnnnnnn

Ayyy çok güzel ya hep birlikte transfer olacak ve sonuçları alacaksınız dualarım hepimizle benimle birlikte transfer olacak yok herhalde, keza daha ilaçlara yarın başlayacağım 15 gün sürse ocağa kalıyorum

Kızlar biliyosunuz bugün transfer oldum. Estrofeme başladık bugün bide progestan fitil kullanıyorum. Ben de acayip bir mide bulantısı oldu ve istifra ettim. Neden olabilir acaba bilgisi olan yaşayan var mı?
Progestani fitil olarak kullanıyorsun dimi? Bide bazı doktorlar onu ağızdan kullandiriyor o şekilde çok halsiz bıraktığını duydum ama fitil olarak bende kullanmıştım bende öyle bir etki yapmadı canim

Allah razı olsun inşallah
Yaaaa hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ama Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…