- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.881
Şey bişey sorucam hepiniz özeldesinşz sanırım sadece ben devletteyim transfer de her hangi bir ilaç yada serum tarzı bişey verilmiyor değil mi çatala yatıp embriyoyu koyup biraz dinlendirip eve gönderiyorlar değil mi aklıma gelmişken sormak istedimKızlar yarın transferi olacakların Allah yardımcısı olsun dualarımız sizinlestres olmadan anının tadını çıkarmaya çalışın
İzmir kemalpaşaSimdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosunİzmirdeyim canım ben benim de memleketim Erzurum
Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle@Nil Gunes @Katre_g @efsunn210102 @hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah canım gerçekten insanda ne sağlık kalıyor ne psikoloji ne de paraHikayemi anlatayım yaş 32 . Kronik rahatsızlıpım var . sürekli kullandığım ilaçlarım var . Eşim 34 . sorun yok ikimizde de görünürde. *Son amh 2 *. 1.tedavide ilk başta 12 folikül gördü doktor ama zamanla azalı opuda 6 olgun yum toplandı yer izmir tavmergen doktor aydındandı (deneyimlli biri değildi ) . 1 tane 5.gün transfer oldum 1.kalite tutmadı.
2.transferden önce histereskopi oldum
Rahme çizik atıldı. 2 tane 3.gün 1. kalite konuldu.
İlaçlara ek Prograf kullandı aynı doktor( Bağışıjlık baskıladık) Araştırınca Bülent Traş gibi ünlü doktorlar da kullanıyormuş bazen. Yine tutmadı .
( Doktorum deneyimli değildi bence- 75 merionel 75 fostimonla başladı sonra merionel ikiye katlandı dozu) Bu dozlar ve ilaçlar kesınlikle yaramadı.
Bu ekimde izmir medicalpark funda gödeye karar verdim 2.opu için ( Ümit inceboz ve ali öner beyle de ön görüşmeye gittim) Hepsi olumluydu.Funda Hanım 5 yum gördü üzüldüm amh 2 neden daha fazla yum yok diye... artacak dedi. 14 tane topladı.( 175 gonal f ile)11 i olgunmuş.olgun 11i de döllendi. 9 yumurtam dondu. Bazıları orta bazıları iyi kalite. Medcalpark gebelik vadetmeyen yumurtayı asla dondurmuyor puanları kıtmış. Kasımda lucrin iğne yapıldı( geçici menapoz iğnesi) . aralık 16 da trans oldum 5.gün iki adet. İlaçlara ek Prednol ( kortizon) var bağışıklık baskılıyoruz . bunların Hepsi 1 yılda oldu. Sonuç günüm 26sı.
Rabbim sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallahrabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah canım gerçekten insanda ne sağlık kalıyor ne psikoloji ne de paraBizim mesela bu olumsuz sonuçlanırsa tekrar ne zaman deneriz bilmiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla nasip etsin hepimize
Aynen canım dediğin gibi oldu ama ben sanki bi kaç kişinin serum taktığını okumuştum bana takılmamıştıŞey bişey sorucam hepiniz özeldesinşz sanırım sadece ben devletteyim transfer de her hangi bir ilaç yada serum tarzı bişey verilmiyor değil mi çatala yatıp embriyoyu koyup biraz dinlendirip eve gönderiyorlar değil mi aklıma gelmişken sormak istedim
Embriyo yapıştırma gibi bir şey %25 arttırıyormuş tutunmayı da acaba kullanan var mı dedim canımO neki
Benlm de gözüme çarptı sizlere sormak istedim inşallah bizlerin de sorunsuz geçer çok heycan yapmakta iyi değil yaaa belki ondanmıdır serum falanAynen canım dediğin gibi oldu ama ben sanki bi kaç kişinin serum taktığını okumuştum bana takılmamıştı
Yok canım verilmiyor bende özelde yaptırdım bebişleri koyunca 1 saat yatırıp gönderdiler sadece ogünkü yapılcak iğneleri yanımda istemişlerdi onları yaptılar transferden sonra sadeceŞey bişey sorucam hepiniz özeldesinşz sanırım sadece ben devletteyim transfer de her hangi bir ilaç yada serum tarzı bişey verilmiyor değil mi çatala yatıp embriyoyu koyup biraz dinlendirip eve gönderiyorlar değil mi aklıma gelmişken sormak istedim
Embriyo yapıştırma gibi bir şey %25 arttırıyormuş tutunmayı da acaba kullanan var mı dedim canım
Benlm de gözüme çarptı sizlere sormak istedim inşallah bizlerin de sorunsuz geçer çok heycan yapmakta iyi değil yaaa belki ondanmıdır serum falan
Gebelik aşısı gibi bir şey yapmadılar mıYok canım verilmiyor bende özelde yaptırdım bebişleri koyunca 1 saat yatırıp gönderdiler sadece ogünkü yapılcak iğneleri yanımda istemişlerdi onları yaptılar transferden sonra sadece
Size ne zaman transfer yapıldı listemde sadece adınız varYok canım verilmiyor bende özelde yaptırdım bebişleri koyunca 1 saat yatırıp gönderdiler sadece ogünkü yapılcak iğneleri yanımda istemişlerdi onları yaptılar transferden sonra sadece
Sen heyecanı tuvaletine sıkışıkken görBenlm de gözüme çarptı sizlere sormak istedim inşallah bizlerin de sorunsuz geçer çok heycan yapmakta iyi değil yaaa belki ondanmıdır serum falan
Yok canım yapılmadıGebelik aşısı gibi bir şey yapmadılar mı
Gebelik aşısı gibi bir şey yapmadılar mı
AllahhhhhSen heyecanı tuvaletine sıkışıkken görAllahım dehşet bişey
Yaptılar canımsperm seçimi de yaptırsaydın
Yok canım herhangi bi ilaç yok ama sanırım doktor transferden sonra bi fitil atıyo emin değilim ilk transferde hemşireyle aralarında konuşurken duymuştum. Serum bağışıklığı baskılamak için verenler var ama transfer esnasında mı veriliyor bilmiyorum yarın kontrolüm var bi görüşücem doktorla bu konuyuŞey bişey sorucam hepiniz özeldesinşz sanırım sadece ben devletteyim transfer de her hangi bir ilaç yada serum tarzı bişey verilmiyor değil mi çatala yatıp embriyoyu koyup biraz dinlendirip eve gönderiyorlar değil mi aklıma gelmişken sormak istedim
Medicalparkta yaptırıyorum canımİzmir kemalpaşa
Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosun
Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle
Her yerde farklı herhaldeYok canım yapılmadı
Hahhaa
Allahhhhh
Evet canım fitil olarak kullanıyorumProgestani fitil olarak kullanıyorsun dimi? Bide bazı doktorlar onu ağızdan kullandiriyor o şekilde çok halsiz bıraktığını duydum ama fitil olarak bende kullanmıştım bende öyle bir etki yapmadı canim
Aaaa sende bizdensin yarın 7 oldu kızlar transferci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?