2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar yarın transferi olacakların Allah yardımcısı olsun dualarımız sizinle stres olmadan anının tadını çıkarmaya çalışın
Şey bişey sorucam hepiniz özeldesinşz sanırım sadece ben devletteyim transfer de her hangi bir ilaç yada serum tarzı bişey verilmiyor değil mi çatala yatıp embriyoyu koyup biraz dinlendirip eve gönderiyorlar değil mi aklıma gelmişken sormak istedim

Simdiiiiii grubumuzda kimler nereden yazıyor bakalım il ilçe paylaşın efenimmmm ,
İzmir kemalpaşa
İzmirdeyim canım ben benim de memleketim Erzurum
Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosun
Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle

rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah canım gerçekten insanda ne sağlık kalıyor ne psikoloji ne de para Bizim mesela bu olumsuz sonuçlanırsa tekrar ne zaman deneriz bilmiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla nasip etsin hepimize

Rabbim sana sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah

Aynen canım dediğin gibi oldu ama ben sanki bi kaç kişinin serum taktığını okumuştum bana takılmamıştı

Aynen canım dediğin gibi oldu ama ben sanki bi kaç kişinin serum taktığını okumuştum bana takılmamıştı
Benlm de gözüme çarptı sizlere sormak istedim inşallah bizlerin de sorunsuz geçer çok heycan yapmakta iyi değil yaaa belki ondanmıdır serum falan

Yok canım verilmiyor bende özelde yaptırdım bebişleri koyunca 1 saat yatırıp gönderdiler sadece ogünkü yapılcak iğneleri yanımda istemişlerdi onları yaptılar transferden sonra sadece

Benlm de gözüme çarptı sizlere sormak istedim inşallah bizlerin de sorunsuz geçer çok heycan yapmakta iyi değil yaaa belki ondanmıdır serum falan

Yok canım verilmiyor bende özelde yaptırdım bebişleri koyunca 1 saat yatırıp gönderdiler sadece ogünkü yapılcak iğneleri yanımda istemişlerdi onları yaptılar transferden sonra sadece
Gebelik aşısı gibi bir şey yapmadılar mı

Size ne zaman transfer yapıldı listemde sadece adınız var

sperm seçimi de yaptırsaydın
Yaptılar canım
Yok canım herhangi bi ilaç yok ama sanırım doktor transferden sonra bi fitil atıyo emin değilim ilk transferde hemşireyle aralarında konuşurken duymuştum. Serum bağışıklığı baskılamak için verenler var ama transfer esnasında mı veriliyor bilmiyorum yarın kontrolüm var bi görüşücem doktorla bu konuyu
İzmir kemalpaşa

Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosun

Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle
Medicalparkta yaptırıyorum canım

Aaaa sende bizdensin yarın 7 oldu kızlar transferci
Evet bende varım yarın... ama iste benım saatim belli degil sadece aradıklarında insallah embriyom saglıklıysa gelın diyecekler oyle cıkacagız yola 2015 de dondurulmuş embriyom 1tane tup bebekle oglum oldu... hayırlısı hakkımızda yarın icın transfer olcak tum arkadaslara kolaylıklar herseyın yolunda gitmesinı diliyorum saglıkla alıp gelmeyi nasıp etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…