- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.861
Gebe kalınca beni unutmayın buralarda amaAllah razı olsun inşallah
Yaaaa hepimiz birimiz birimiz hepimiz için amaAllah razı olsun
Hikayemi anlatayım yaş 32 . Kronik rahatsızlıpım var . sürekli kullandığım ilaçlarım var . Eşim 34 . sorun yok ikimizde de görünürde. *Son amh 2 *. 1.tedavide ilk başta 12 folikül gördü doktor ama zamanla azalı opuda 6 olgun yum toplandı yer izmir tavmergen doktor aydındandı (deneyimlli biri değildi ) . 1 tane 5.gün transfer oldum 1.kalite tutmadı.Canım senin ilk ikisi neden negatif olmuştu? Özel değilse tabi. 3. Deneme olarak ilk ikisinden farklı olarak nasıl bir işlem yapıldı
@Zecmel Kalbim seninle kuzum rabbim gönlüne göre versin ,kızlar sizde dua edin lütfen arkadaşım bugün transferi var
Evet klinikte tedavi görüyorum adanada baby factoring Mersin'den gidip geliyordum tedavi süresince
Saatini nasıl ayarladın suyu icmek icın benm yarın transferim don embriyom cozulecek durumlarına gore arıyıp gelın diyecekler dun aradılar pazartesı transfer gunu kacda burda olabılırsınız dıye 1saat dedım aradıklarında içmeye baslasam gidene kadar yeterli olurmucok abrtmadam yavas yavas ıcsem cunku nezman arıyacak lar bılemıyorum?Ben isviçrede yaşıyorım canım memlektim gaziantep
Bende çok korkuyordum transferden önce ama bence o kadar fazla su icip kendimize ezyet etmeye gerek yok yarım litre icsek bence yeterli diye düşünüyorm ben öyle yaptm snrasnda 1 saat rahat bir şekilde yattm snrasnda lavaboya gittim soeun yaşamadım cnm
İnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olur
Canım ben ilk iki transferde lutinus kullanmıştım bunda da muhtemelen lutinus vericek lucrin duymadım hiç ben lucrini iğne olarak tek aeferlik yaptırmıştım. Ama lutinus bende şişlik yapmadı zaten göğüslerim oldukça küçük belki ondan şişmiyodurFitil olark Lucrin kulllanan var mı? progestan fitil kullanırken göğüslerde şişlik olurdu. Şuan yok. Hatta gayet sönükler. Prog dex iğnem de var ama hiç göğüs şişmem yok. Başka bir hareket de yok...Vallahi 3.transferim olduğu için artık pozitif görmek bir belirti yaşamak istiyorum sanırım
Sen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazGebe kalınca beni unutmayın buralarda ama
Estrofem in yan etkileri olabiliyormuş canım bende de olmuştu doktorum önemli değil olabiliyor sıkıntı değil demişti sen de sor doktoruna kusmak sonuçta iyi bişey değil için rahat olsun sor senKızlar biliyosunuz bugün transfer oldum. Estrofeme başladık bugün bide progestan fitil kullanıyorum. Ben de acayip bir mide bulantısı oldu ve istifra ettim. Neden olabilir acaba bilgisi olan yaşayan var mı?
Sen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazdemi efsunn210102 ve H hasretim0601 aaaa tabi en çok da CevikKiz la Katre_g de unutmim en aktif biziz sanırım kızlar acı gerçekler kusura bakmayın
Hastane öyle açıkladı. Para tuzağı mı gerçek mi bilmem embriyo bir solüsyonla birleşince daha iyi oluyormuş. Nitekim benım işime yaradı( Normalde de kalite sorunu var mıydu yok muydu bilmıyorum ) Ücreti 2 bin diye doktor önerdi diye tamam dedim.Emriyo gen nedirnki yani 5. Güne gitmesine katkimi sagliyor
Aaaa sende bizdensin yarın 7 oldu kızlar transferciSaatini nasıl ayarladın suyu icmek icın benm yarın transferim don embriyom cozulecek durumlarına gore arıyıp gelın diyecekler dun aradılar pazartesı transfer gunu kacda burda olabılırsınız dıye 1saat dedım aradıklarında içmeye baslasam gidene kadar yeterli olurmucok abrtmadam yavas yavas ıcsem cunku nezman arıyacak lar bılemıyorum?
pardon lutinus yazacaktım. Dğer mesajla karıştıCanım ben ilk iki transferde lutinus kullanmıştım bunda da muhtemelen lutinus vericek lucrin duymadım hiç ben lucrini iğne olarak tek aeferlik yaptırmıştım. Ama lutinus bende şişlik yapmadı zaten göğüslerim oldukça küçük belki ondan şişmiyodur
Benimkilere de embriyo gen yapıldı muhteöelen aynı doktor olduğu için. Benim yine de kaliteleri iyi olmadı sayıları bi öncekine göre fazla diğer opu da 4 tane dondurulmuştu bunda 6 ama yine de kliteli olamadılar sanıyorum ki sperm kaynaklıHastane öyle açıkladı. Para tuzağı mı gerçek mi bilmem embriyo bir solüsyonla birleşince daha iyi oluyormuş. Nitekim benım işime yaradı( Normalde de kalite sorunu var mıydu yok muydu bilmıyorum ) Ücreti 2 bin diye doktor önerdi diye tamam dedim.
Allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle kavuştay günü@Nil GunesKatre_g efsunn210102 H hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Sonuç olarak 2022 annesi olacağız hepimiz demi Ocak olmuş kasım olmuş ne önemi var kiAyyy çok güzel ya hep birlikte transfer olacak ve sonuçları alacaksınızdualarım hepimizle benimle birlikte transfer olacak yok herhalde, keza daha ilaçlara yarın başlayacağım 15 gün sürse ocağa kalıyorum
Allah razı olsun gülüm benimAllah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle kavuştay günü
600e koşan bir ben bıraktım sizehakkınızı helal edin yaaaa
Öyle valla sene 2022 şaka gibi ve biz Rabbim nasip ederse hamişler olucam keşke başlık değiştirme şansımız olsaydıSonuç olarak 2022 annesi olacağız hepimiz demi Ocak olmuş kasım olmuş ne önemi var kiAllahım amin
Hikayemi anlatayım yaş 32 . Kronik rahatsızlıpım var . sürekli kullandığım ilaçlarım var . Eşim 34 . sorun yok ikimizde de görünürde. *Son amh 2 *. 1.tedavide ilk başta 12 folikül gördü doktor ama zamanla azalı opuda 6 olgun yum toplandı yer izmir tavmergen doktor aydındandı (deneyimlli biri değildi ) . 1 tane 5.gün transfer oldum 1.kalite tutmadı.
2.transferden önce histereskopi oldum
Rahme çizik atıldı. 2 tane 3.gün 1. kalite konuldu.
İlaçlara ek Prograf kullandı aynı doktor( Bağışıjlık baskıladık) Araştırınca Bülent Traş gibi ünlü doktorlar da kullanıyormuş bazen. Yine tutmadı .
( Doktorum deneyimli değildi bence- 75 merionel 75 fostimonla başladı sonra merionel ikiye katlandı dozu) Bu dozlar ve ilaçlar kesınlikle yaramadı.
Bu ekimde izmir medicalpark funda gödeye karar verdim 2.opu için ( Ümit inceboz ve ali öner beyle de ön görüşmeye gittim) Hepsi olumluydu.Funda Hanım 5 yum gördü üzüldüm amh 2 neden daha fazla yum yok diye... artacak dedi. 14 tane topladı.( 175 gonal f ile)11 i olgunmuş.olgun 11i de döllendi. 9 yumurtam dondu. Bazıları orta bazıları iyi kalite. Medcalpark gebelik vadetmeyen yumurtayı asla dondurmuyor puanları kıtmış. Kasımda lucrin iğne yapıldı( geçici menapoz iğnesi) . aralık 16 da trans oldum 5.gün iki adet. İlaçlara ek Prednol ( kortizon) var bağışıklık baskılıyoruz . bunların Hepsi 1 yılda oldu.
sperm seçimi de yaptırsaydınBenimkilere de embriyo gen yapıldı muhteöelen aynı doktor olduğu için. Benim yine de kaliteleri iyi olmadı sayıları bi öncekine göre fazla diğer opu da 4 tane dondurulmuştu bunda 6 ama yine de kliteli olamadılar sanıyorum ki sperm kaynaklı
Canım embriyoglue kullanacak mısınızAllah razı olsun gülüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?