- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.901
Tamamdır canım sağolEstrofem in yan etkileri olabiliyormuş canım bende de olmuştu doktorum önemli değil olabiliyor sıkıntı değil demişti sen de sor doktoruna kusmak sonuçta iyi bişey değil için rahat olsun sor sen
Ben suan 2. Deneme için rahim hazırlığındayım adetin 6. Günündeyim günüm belli değil dahaSize ne zaman transfer yapıldı listemde sadece adınız var
Hayırlı haberleri alırsın inşallah canımEvet bende varım yarın... ama iste benım saatim belli degil sadece aradıklarında insallah embriyom saglıklıysa gelın diyecekler oyle cıkacagız yola 2015 de dondurulmuş embriyom 1tane tup bebekle oglum oldu... hayırlısı hakkımızda yarın icın transfer olcak tum arkadaslara kolaylıklar herseyın yolunda gitmesinı diliyorum saglıkla alıp gelmeyi nasıp etsin insallah
İnşallah canım hepimiz güzel pozitif sonuçlar alalımHer yerde farklı herhaldeinşallah güzel sonuçlar alırsınız
canım sen zaten poiztif almadın mı. Rabbim inşallah hep sağlıkla devam ettirsinrabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah canım gerçekten insanda ne sağlık kalıyor ne psikoloji ne de paraBizim mesela bu olumsuz sonuçlanırsa tekrar ne zaman deneriz bilmiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla nasip etsin hepimize
Neden ağlıyorsunBen ağlıyorumçok kaptırdım kendimi
Oradaki adam dedi ki kimyasal gebelik veya boş gebelik olabilir çok düşük dediDeğerim 16 diye
Yarın hepiniz için çok bereketli ve hayırlı bir gün olsun@Nil Gunes @Katre_gefsunn210102 @hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Çok şükür değerimin yükseldiğini ve pozitifi gördüm canım aynen devam eder inşallah hepimizincanım sen zaten poiztif almadın mı. Rabbim inşallah hep sağlıkla devam ettirsin
Ama yapma kendini stres sokarak daha çok sıkıntı yapıyorsun 16 diye Allah korusun 0 yapacaksın yazık gğnah emeklerini düşün ve olumlu olmaya çalış lütfenDeğerim 16 diye
Olsun sen olumlu düşün bakarsın mucize olur umut açar ama stres yapma lütfenOradaki adam dedi ki kimyasal gebelik veya boş gebelik olabilir çok düşük dedi
Allah razı olsun inşallah cancağızımYarın hepiniz için çok bereketli ve hayırlı bir gün olsunKızlar dualarım sizlerle Sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz
Canım sen ikinci kan testini de yaptır ondan sonra kimyasal mı değil mi boş mu dolu mu Allah bilir boşver sen o adamı bozma moraliniOradaki adam dedi ki kimyasal gebelik veya boş gebelik olabilir çok düşük dedi
Her zaman dostumSen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazdemi efsunn210102 ve @hasretim0601 aaaa tabi en çok da CevikKiz la @Katre_g de unutmim en aktif biziz sanırım kızlar acı gerçekler kusura bakmayın
Rabbim ummadığın anda mutluluk yaşatsın inşallah o akan gözyaşların da mutluluk olsunkarnım çok ağrıyo Allahım sen yavrularımı bana bağışla
Kız dur kendi kendini yıpratma sen benim yazdığım değerlerimi okumadın mı sen 9. günde 16 görmüşsün ben 9.günümde 5.98 görmüştüm lütfen yapma böyle umutsuz olma hele ikinci kanı vermeden hiç umutsuz olma rica ediyorumkarnım çok ağrıyo Allahım sen yavrularımı bana bağışla
Aynen bence de lütfenKız dur kendi kendini yıpratma sen benim yazdığım değerlerimi okumadın mı sen 9. günde 16 görmüşsün ben 9.günümde 5.98 görmüştüm lütfen yapma böyle umutsuz olma hele ikinci kanı vermeden hiç umutsuz olma rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?