- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.941
Fitil olark Lucrin kulllanan var mı? progestan fitil kullanırken göğüslerde şişlik olurdu. Şuan yok. Hatta gayet sönükler. Prog dex iğnem de var ama hiç göğüs şişmem yok. Başka bir hareket de yok...Vallahi 3.transferim olduğu için artık pozitif görmek bir belirti yaşamak istiyorum sanırım
Ben Vitale Hastanesine gitmiştim acaba orasımi diye sordum canimAkdeniz universitesi
Valla ben de çok içmektense ilk aşamada yavaş yavaş azar azar içerim gibi geliyoBen isviçrede yaşıyorım canım memlektim gaziantep
Bende çok korkuyordum transferden önce ama bence o kadar fazla su icip kendimize ezyet etmeye gerek yok yarım litre icsek bence yeterli diye düşünüyorm ben öyle yaptm snrasnda 1 saat rahat bir şekilde yattm snrasnda lavaboya gittim soeun yaşamadım cnm
İnşallah canm benim ya sanki son zamanlar geçmiyor gibi gelseydi de şu test günü ki test günüm 23 aralık perşembe ama burda bir gün sonra testin sonucunu söylüyorlar amcak bir gün sonra belli olur
Offf evet resmen tek sıkımlık canımız var yani. Herkes donduruğ dondurup tekrar tekrar transfer ederken biz bir taneyi zor aldıkGelicek inşallahümitsiz olma Allahn izniyle sağlıkla gelicek yarın güzel haberlerini bekliyorum lütfen etiketle benimde
O telefon beklemek ne kadar zormuş onu anladm yalnıztüpün her aşaması çok zor hele bizim gibi sadece bir şansı olanlar daha da zor
Kız hiç gülücem yoktuAy ne biliyim ayaklarımı üşütünce olur diye düşündümaynen tamda dediğin gibi yaptım beybi iyi ısındım
Amaaan ben de yavaş yavaş az az içerim. Ben zaten bir bardak çayı bile gidip çöydürüyorum hemen dolar bence benimkiKuzum benim ilk transferde yaklaşık 1.5 litre su içmiştim sonra transfere 10 dk filan kala artık dayanamadım biraz yaptım. 2. Transferde de çok az içmiştim bu seferde doktor yeterli değil dedi ve transfer yapmadan sonda taktı ve su verdisen transfere 1 saat kala 1 lt yakın iç yeterli
Sen rekora koşmuşsuun. Her ne koşulda gidersen gidim 1.5 saat yapmadan yatamamBana yeterli gelmişti bende aynıyım tuvaletten çıkmam belki de ondan bir de ben söyle düşünmüştüm çok gelirse daha çok sıkıntı olur az gelirse bir şekilde içip arttırabilirim diye kendimce tabiSıkıntı yapmayın her şeyin çaresini bir şekilde buluyorlar zaten operasyonda ben heyecandan pek anlamadım ne zaman odaya aldılar orada sıkıştığımı hissettim yarım saatten fazla ameliyat odasında 1.5saate yakında normal odada tuttum tuvaletimi bana sonda veya süngü teklif edilmedi sanırım yeteri kadar durmuştum bilmiyorum
Sizi valla Allah kurtarsınEn güzeli evde ama
Uff birazdan iğne mi yatırmaya gidicem yaaa
Çok sağol kuzucum@efsunn210102Katre_g kızlar unutmadan yazim dedim çok takip edemiyorum burayı şuan. Şimdiden iyi şanslar Allah yardımcınız olsun inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur size
Yarın şenlik varNil Gunes Katre_g @efsunn210102 H hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah
Haydi bakalım tek gidin çift dönün hatta üç dönün inşallaheve gelene kadar yapışmış olsunlar anneeemmmmm nerdeydin sen desinler tutsunlar sizi hiiiçççççç bırakmasınlar Allahım sağlıkla hayırla nasip et aaamiiiiinnnnnnn
Ayyy çok güzel ya hep birlikte transfer olacak ve sonuçları alacaksınızdualarım hepimizle benimle birlikte transfer olacak yok herhalde, keza daha ilaçlara yarın başlayacağım 15 gün sürse ocağa kalıyorum
Bugün tüm gün son temizliği yaptımSen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazdemi @efsunn210102 ve H hasretim0601 aaaa tabi en çok da @CevikKiz la Katre_g de unutmim en aktif biziz sanırım kızlar acı gerçekler kusura bakmayın
Allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle kavuştay günü
İzmir kemalpaşa
Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosun
Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle
Yarın hepiniz için çok bereketli ve hayırlı bir gün olsunKızlar dualarım sizlerle Sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz
Ah inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.
Benim Şişli Kolanda transferim olacak sabah. Çok tatlı güzel bir heyecan.
Mutlaka haberleşelim buradan durumlarımızla ilgili
Tüm dualarım sizinlegüzel güzel tutunsun minnoşlarınız size
Nasip cnm herşey nasip kimsenin eli boş kalmasın hepimiz o duyguyu tadalimAynen işte o % 50 ihtimal bile hem korkutuyor hem heycanladırıyor
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin canimmCanımcımlar ben bugün erken kaçar (ama belki arada girebilirim )kalkıp duş alıp kuran okuyup namaz kılıcam İnşallah yarınımız yarınlarımız güzel geçer hayırla geçer Allah'a emanetsiniz gönülden
Walla cnm benm ki 1.30 daydı ben 12.30 gibi yavaş yavaş yarım litre su içmeye başlamıştım ama sadece yarım litre içtim saha fazlası değil doktorum da yani dolu değil feln diye hiç birşey demedi bir sorun cıkmadıSaatini nasıl ayarladın suyu icmek icın benm yarın transferim don embriyom cozulecek durumlarına gore arıyıp gelın diyecekler dun aradılar pazartesı transfer gunu kacda burda olabılırsınız dıye 1saat dedım aradıklarında içmeye baslasam gidene kadar yeterli olurmucok abrtmadam yavas yavas ıcsem cunku nezman arıyacak lar bılemıyorum?
Bende 10.cu ve 12.ci gunlerde yapmak istiyorum ya Cesaretimi toplarsamInsallah canim benim hep birlikte ben erken yapmıyorum ama normal 10 günlük süre sonunda doktorum yapmamı istedi o zaman yapacağım
ALLAH kabul etsin inşallah canımgüzelce dinlen güzelce uyu Allahım yardımcın olsun şimdiden Ben de yarın kontrole gidicem bakalım değerimiz ne alemde doktor ne dicek hepimizin hakkında hayırlısı olsun bize ve yavrularımıza Can sağlığı versin yarın transferden sonra görüşürüz o zaman
Amin gülümAh inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.
Benim Şişli Kolanda transferim olacak sabah. Çok tatlı güzel bir heyecan.
Mutlaka haberleşelim buradan durumlarımızla ilgili
Kimimiz ne yaşıyor yada yaşayacak bilmiyoruz canım bizde birbirimize böyle destek oluyoruz Allah'ım kimseyi darda zorda bırakmasın gel buyur katıl aramıza hayat devam ediyor inşallah sağlıklı bir kese ve Miniş görürsünBaşından beri buralardayım ama insanın 4. Denemesi olunca sessiz izliyor sanırım birazda umutsuz. Şimdi pozitifim inşallah keseyi görsem rahatlarım amaolur yazabilirsiniz
Öyle ben normal hayatta kimse bana selam vermese konuşmada bende konuşamam bakamam ama burası çok farklı geldi mesela sürekli aklım burda kim ne yazdı yazan oldu mu durumlar nasıl diyeBurda güzel bir grup oluşturdukherkes herşeyi paylaşıyor ne güzel
Onlar biziz kuzumHe ya çenesi düşük enerjisi hiç bitmeyen çılgın bir grup
Allah razı olsun inşallahTüm dualarım sizinlegüzel güzel tutunsun minnoşlarınız size
Yaaaaa canım cancağızım Allah razı olsun inşallahYarın transfer olacak arkadaşlar aklım kalbim dualarım sizinle rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah rabbim sag salim kucagımiza alacağımız evlatlar nasip etsin bol pozitif göreceğimiz topik olsun haftays hepinizin pozitif haberine sevinelim inşallahben pek giremiyorum bu aralar dün eşim yurtdışından geldi pek giremiyorum nete malum pimpirikli biraz dualarım hepimizle
Allah razı olsun inşallah canısıRabbim emeklerini bosa cikarmasin canimm
Ayy inşallah canım minnoşları kucaklarımıza almak cennet kokularını içimize çekmek nasip olsjn inşallah hepimiz pozitif haberi verelimNil Gunes Katre_g @efsunn210102 H hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Yok kız unutur muyuz hiç iyi bir grup olduk burda bol enerjili bol bilgiliGebe kalınca beni unutmayın buralarda ama
Çenesi düşükler belli canımSen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazdemi @efsunn210102 ve H hasretim0601 aaaa tabi en çok da @CevikKiz la Katre_g de unutmim en aktif biziz sanırım kızlar acı gerçekler kusura bakmayın
Stres olmamak imkansız gibi canım ya daha şimdiden ateş basması başladıKızlar yarın transferi olacakların Allah yardımcısı olsun dualarımız sizinlestres olmadan anının tadını çıkarmaya çalışın
Bende aynı durumdayım vallaha 5.iğneyi oldum ama daha transferden sonrada devam edecek galibaKızlar totom iptal oldu benim progestan iğnelerinden daha hissedemiyorum kendisini
Sen rekora koşmuşsuun. Her ne koşulda gidersen gidim 1.5 saat yapmadan yatamamyarım saat olabilir belki
Ah sen bir de onu bana sor zor attım kendimi eşim konuşturdu dikkatimi dağıttı uyumaya çalıştım koyun bile saydımneyse çok şükür geçti en son dakikaları sayıyordum ben de biraz inat var ondan kaynaklı galiba
Bende erken yapmayacağım bu kadar bekledik biraz daha bekleyelimInsallah canim benim hep birlikte ben erken yapmıyorum ama normal 10 günlük süre sonunda doktorum yapmamı istedi o zaman yapacağım
Yok yok bende yapmayacağımVallahi canim sen bilirsin ben söz verdim kendime o çubuklardan yapmayacağım die
Aynen canm rabbim inşallah nasip eder her isteyene hayırlısıylaNasip cnm herşey nasip kimsenin eli boş kalmasın hepimiz o duyguyu tadalim
çoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarakYarın transfer olacak canım kızlarbu gece dualarım sizler için, transferleriniz bir çırpıda çok kolay ve güzel geçsin inşallah alın gelin bebeleri
Tebrikler canımTestlerden biri açıklanmış 38.32 Allahım neler oluyor
Kolay geçsin bebeyi kap gel canımçoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
çok teşekkürlerr, ben de çok az uuuyabildimm. Transfer sonrası güzel güzel uyuruz artıkKolay geçsin bebeyi kap gel canım
Off kabus gibi bir geceydi sürekli ama sürekli uyandım. Galiba bilinçaltım geç kalma ya da o kötü telefonu duyma endişesiyle kendisini ayık tuttu hep
Ay bu sefer de heyecandan uyuyamayız biz kesinçok teşekkürlerr, ben de çok az uuuyabildimm. Transfer sonrası güzel güzel uyuruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?