2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yarın transfer olacak arkadaşlar aklım kalbim dualarım sizinle rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah rabbim sag salim kucagımiza alacağımız evlatlar nasip etsin bol pozitif göreceğimiz topik olsun haftays hepinizin pozitif haberine sevinelim inşallah ben pek giremiyorum bu aralar dün eşim yurtdışından geldi pek giremiyorum nete malum pimpirikli birazdualarım hepimizle

Akdeniz universitesi
Ben Vitale Hastanesine gitmiştim acaba orasımi diye sordum canim

Valla ben de çok içmektense ilk aşamada yavaş yavaş azar azar içerim gibi geliyo bilgiler için teşekkürler
Offf evet resmen tek sıkımlık canımız var yani. Herkes donduruğ dondurup tekrar tekrar transfer ederken biz bir taneyi zor aldık O telefonla 1 aylık maddi manevi tüm emekler çöpe gidiyor. Negatifi görmek de çok zor olur ama bütün süreci yaşayıp transfer olmamak daha da üzücü olur benim için yarın sabah ararlarsa da aramazlarsa da etiketleyip yazıcam canım sende de gelişme oldukça etiketleyiver beni pilizzzz ben de seni merak ediyorum
Ay ne biliyim ayaklarımı üşütünce olur diye düşündüm aynen tamda dediğin gibi yaptım beybi iyi ısındım
Kız hiç gülücem yoktu üşenmedim internetten idrar yolu enfeksiyonu sebeplerine bktım ben mi yanlış biliyorum diye telaş yokkkk bebek varrrrr kendini çok dinleme, bir şey olmaz ufak tefek şeylerden ama dikkat göstermek lazım tabi
Amaaan ben de yavaş yavaş az az içerim. Ben zaten bir bardak çayı bile gidip çöydürüyorum hemen dolar bence benimki
Sen rekora koşmuşsuun. Her ne koşulda gidersen gidim 1.5 saat yapmadan yatamam yarım saat olabilir belki
En güzeli evde ama
Uff birazdan iğne mi yatırmaya gidicem yaaa
Sizi valla Allah kurtarsın
@efsunn210102 Katre_g kızlar unutmadan yazim dedim çok takip edemiyorum burayı şuan. Şimdiden iyi şanslar Allah yardımcınız olsun inşallah bebekleriniz sımsıkı tutunur size
Çok sağol kuzucum sen de bol bol dinlen şans hepimizle olsun aynı günlerde pozitifleri sıralamak dileğiyle
Yarın şenlik var
Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah

Bugün tüm gün son temizliği yaptım sonra 2 bölüm dizi izlim duş alim derken bu saat oldu sizin kadar aktif olamasan da elimden geleni yapmaya çalışıyorum efenim
Allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle kavuştay günü

İzmir kemalpaşa

Sen nerdesin canım hangi merkeze gidiyosun

Hayırlısı ile gidip bebişlerinizi alın gelin inşallah kızlar dualarım sizinle

Yarın hepiniz için çok bereketli ve hayırlı bir gün olsunKızlar dualarım sizlerleSizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz

Ah inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.
Benim Şişli Kolanda transferim olacak sabah. Çok tatlı güzel bir heyecan.
Mutlaka haberleşelim buradan durumlarımızla ilgili

Tüm dualarım sizinle güzel güzel tutunsun minnoşlarınız size

Alıntılamayı unuttuğum varsa affola. Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Yarınki grup kalabalık. Sonuçlar da grubu şenlendirsin inş

Walla cnm benm ki 1.30 daydı ben 12.30 gibi yavaş yavaş yarım litre su içmeye başlamıştım ama sadece yarım litre içtim saha fazlası değil doktorum da yani dolu değil feln diye hiç birşey demedi bir sorun cıkmadı

Ah inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.
Benim Şişli Kolanda transferim olacak sabah. Çok tatlı güzel bir heyecan.
Mutlaka haberleşelim buradan durumlarımızla ilgili
Amin gülüm
Başından beri buralardayım ama insanın 4. Denemesi olunca sessiz izliyor sanırım birazda umutsuz. Şimdi pozitifim inşallah keseyi görsem rahatlarım ama olur yazabilirsiniz
Kimimiz ne yaşıyor yada yaşayacak bilmiyoruz canım bizde birbirimize böyle destek oluyoruz Allah'ım kimseyi darda zorda bırakmasın gel buyur katıl aramıza hayat devam ediyor inşallah sağlıklı bir kese ve Miniş görürsün
Burda güzel bir grup oluşturduk herkes herşeyi paylaşıyor ne güzel
Öyle ben normal hayatta kimse bana selam vermese konuşmada bende konuşamam bakamam ama burası çok farklı geldi mesela sürekli aklım burda kim ne yazdı yazan oldu mu durumlar nasıl diye
He ya çenesi düşük enerjisi hiç bitmeyen çılgın bir grup
Onlar biziz kuzum
Tüm dualarım sizinle güzel güzel tutunsun minnoşlarınız size
Allah razı olsun inşallah
Yaaaaa canım cancağızım Allah razı olsun inşallah
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin canimm
Allah razı olsun inşallah canısı

Ayy inşallah canım minnoşları kucaklarımıza almak cennet kokularını içimize çekmek nasip olsjn inşallah hepimiz pozitif haberi verelim
Gebe kalınca beni unutmayın buralarda ama
Yok kız unutur muyuz hiç iyi bir grup olduk burda bol enerjili bol bilgili
Çenesi düşükler belli canım
Kızlar yarın transferi olacakların Allah yardımcısı olsun dualarımız sizinle stres olmadan anının tadını çıkarmaya çalışın
Stres olmamak imkansız gibi canım ya daha şimdiden ateş basması başladı
Kızlar totom iptal oldu benim progestan iğnelerinden daha hissedemiyorum kendisini
Bende aynı durumdayım vallaha 5.iğneyi oldum ama daha transferden sonrada devam edecek galiba

Insallah canim benim hep birlikte ben erken yapmıyorum ama normal 10 günlük süre sonunda doktorum yapmamı istedi o zaman yapacağım
Bende erken yapmayacağım bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim
Vallahi canim sen bilirsin ben söz verdim kendime o çubuklardan yapmayacağım die
Yok yok bende yapmayacağım
Nasip cnm herşey nasip kimsenin eli boş kalmasın hepimiz o duyguyu tadalim
Aynen canm rabbim inşallah nasip eder her isteyene hayırlısıyla

Yarın transfer olacak canım kızlar bu gece dualarım sizler için, transferleriniz bir çırpıda çok kolay ve güzel geçsin inşallah alın gelin bebeleri
çoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak

çoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
Kolay geçsin bebeyi kap gel canım

Off kabus gibi bir geceydi sürekli ama sürekli uyandım. Galiba bilinçaltım geç kalma ya da o kötü telefonu duyma endişesiyle kendisini ayık tuttu hep

Kolay geçsin bebeyi kap gel canım

Off kabus gibi bir geceydi sürekli ama sürekli uyandım. Galiba bilinçaltım geç kalma ya da o kötü telefonu duyma endişesiyle kendisini ayık tuttu hep
çok teşekkürlerr, ben de çok az uuuyabildimm. Transfer sonrası güzel güzel uyuruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…