- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.921
Canım hic takilna gec dollenir birşey olur dua et sadece bence değişecek değerinDeğerim 16 diye
ALLAH kabul etsin inşallah canımCanımcımlar ben bugün erken kaçar (ama belki arada girebilirim )kalkıp duş alıp kuran okuyup namaz kılıcam İnşallah yarınımız yarınlarımız güzel geçer hayırla geçer Allah'a emanetsiniz gönülden
Ah inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.Nil Gunes @Katre_g efsunn210102 @hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Bende fitil olarak kullanmıştım demekki halsizlik yaptı sende en iyisi dinlen sürekli malesef bu ilaç ve iğneler yan etkileri olan ilaçlarEvet canım fitil olarak kullanıyorum
Ayyy insallahh çoook aminnSonuç olarak 2022 annesi olacağız hepimiz demi Ocak olmuş kasım olmuş ne önemi var kiAllahım amin
Burda güzel bir grup oluşturdukSen dua et gebe olsakta olmasakta başın şişmesin burda malum bizim çenemiz düşük birazdemi efsunn210102 ve @hasretim0601 aaaa tabi en çok da CevikKiz la @Katre_g de unutmim en aktif biziz sanırım kızlar acı gerçekler kusura bakmayın
Ah canım çok emek vermissin çok benzerini bende yaşadım 1 yıl içerisinde dualarım seninle benimle ve tüm bekleyen arkadaşlarımlaHikayemi anlatayım yaş 32 . Kronik rahatsızlıpım var . sürekli kullandığım ilaçlarım var . Eşim 34 . sorun yok ikimizde de görünürde. *Son amh 2 *. 1.tedavide ilk başta 12 folikül gördü doktor ama zamanla azalı opuda 6 olgun yum toplandı yer izmir tavmergen doktor aydındandı (deneyimlli biri değildi ) . 1 tane 5.gün transfer oldum 1.kalite tutmadı.
2.transferden önce histereskopi oldum
Rahme çizik atıldı. 2 tane 3.gün 1. kalite konuldu.
İlaçlara ek Prograf kullandı aynı doktor( Bağışıjlık baskıladık) Araştırınca Bülent Traş gibi ünlü doktorlar da kullanıyormuş bazen. Yine tutmadı .
( Doktorum deneyimli değildi bence- 75 merionel 75 fostimonla başladı sonra merionel ikiye katlandı dozu) Bu dozlar ve ilaçlar kesınlikle yaramadı.
Bu ekimde izmir medicalpark funda gödeye karar verdim 2.opu için ( Ümit inceboz ve ali öner beyle de ön görüşmeye gittim) Hepsi olumluydu.Funda Hanım 5 yum gördü üzüldüm amh 2 neden daha fazla yum yok diye... artacak dedi. 14 tane topladı.( 175 gonal f ile)11 i olgunmuş.olgun 11i de döllendi. 9 yumurtam dondu. Bazıları orta bazıları iyi kalite. Medcalpark gebelik vadetmeyen yumurtayı asla dondurmuyor puanları kıtmış. Kasımda lucrin iğne yapıldı( geçici menapoz iğnesi) . aralık 16 da trans oldum 5.gün iki adet. İlaçlara ek Prednol ( kortizon) var bağışıklık baskılıyoruz . bunların Hepsi 1 yılda oldu. Sonuç günüm 26sı.
Aynen canım pozitifi görmek de yetmiyor hep bi ötesini hayırla ve umutla bekliyoruz zor elde edince gerçekten çok tedirgin olunuyor Rabbim kimseyi yavrusuz kucağı boş bırakmasın aminBaşından beri buralardayım ama insanın 4. Denemesi olunca sessiz izliyor sanırım birazda umutsuz. Şimdi pozitifim inşallah keseyi görsem rahatlarım amaolur yazabilirsiniz
He ya çenesi düşük enerjisi hiç bitmeyen çılgın bir grupBurda güzel bir grup oluşturdukherkes herşeyi paylaşıyor ne güzel
Benim transferimde kullanıldı canım. Embriyoglue deniyor. Benim çok şükür pozitif. Birde rahmin kasılmasını önlemek için bir serum verdilerEmbriyo yapıştırma gibi bir şey %25 arttırıyormuş tutunmayı da acaba kullanan var mı dedim canım
Tüm dualarım sizinleNil Gunes @Katre_g efsunn210102 @hasretim0601 @Dorukkubra
Kendimle birlite yarın 6 arkadaşımız birden transfer olacak kızlar bizlere çok dua edin inşallah güzel sonuçlar alalım sorunsuz sıkıntınız alıp gelelim minnoşları mercimekleri
Canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağım ☺☺ transferimiz bir birine yakın olacakAyyy çok güzel ya hep birlikte transfer olacak ve sonuçları alacaksınızdualarım hepimizle benimle birlikte transfer olacak yok herhalde, keza daha ilaçlara yarın başlayacağım 15 gün sürse ocağa kalıyorum
Aynen bende onlardan bahsediyorum çok faydasını görmüşler inşallah bizde görürüz sende görmüşsün çok sevindimBenim transferimde kullanıldı canım. Embriyoglue deniyor. Benim çok şükür pozitif. Birde rahmin kasılmasını önlemek için bir serum verdiler
Amin canım insallah. Allah hepimize hayırlısıyla anneliği tattırsın inşallahAynen bende onlardan bahsediyorum çok faydasını görmüşler inşallah bizde görürüz sende görmüşsün çok sevindim
Insallah canim benim hep birlikte ben erken yapmıyorum ama normal 10 günlük süre sonunda doktorum yapmamı istedi o zaman yapacağımİnşallah güzel haberler alırsn cnm ay ben erken yapmaya cesaret edemiyorm yaa
Vallahi canim sen bilirsin ben söz verdim kendime o çubuklardan yapmayacağım dieEvde sadece normal test var yani erken gebelik testi yokama burdakileri görünce bi yapasım geliyor
Akdeniz universitesiSizin hangi hasteneydi
Klinik bulabıldınızmı acaba avcılar ve çevresindeMerhaba kızlar ben aralık ayı tüp bebek yaptıranlardan değilim ilaç tedavi sürecindeyim şuan olmazsa tüp bebeğe geçicem inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi. istanbulda önerebilceğiniz dr klinik varmı ? Avcılar ve çevresi olması avantaj olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?