2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Değerim 16 diye
Canım hic takilna gec dollenir birşey olur dua et sadece bence değişecek değerin
Arkadaşıma da aynısını dediler kürtaj dediler aaa son kez bakalim dediler gümbür gümbür buradayım dedi yarib badka bir yerde baktir ve lütfen imkanin varsa biraz iyi bir yer olsun poliklinik tarzı yerler çok anlam veremiyorlar.

ALLAH kabul etsin inşallah canım güzelce dinlen güzelce uyu Allahım yardımcın olsun şimdiden Ben de yarın kontrole gidicem bakalım değerimiz ne alemde doktor ne dicek hepimizin hakkında hayırlısı olsun bize ve yavrularımıza Can sağlığı versin yarın transferden sonra görüşürüz o zaman

Ah inşallahhh hepimiz güzel sonuçlar alalım arkadaşlar. İşlerimiz rast gitsin.
Benim Şişli Kolanda transferim olacak sabah. Çok tatlı güzel bir heyecan.
Mutlaka haberleşelim buradan durumlarımızla ilgili

C Ceyda2911 canım hoşgeldin listeye eklenmek istermisin baya yazmışsın ama gözümden kaçmış şimdi fark ettim
Başından beri buralardayım ama insanın 4. Denemesi olunca sessiz izliyor sanırım birazda umutsuz. Şimdi pozitifim inşallah keseyi görsem rahatlarım ama olur yazabilirsiniz

Ah canım çok emek vermissin çok benzerini bende yaşadım 1 yıl içerisinde dualarım seninle benimle ve tüm bekleyen arkadaşlarımla inşallah bizlerde güzel sonuçlar alacağız

Başından beri buralardayım ama insanın 4. Denemesi olunca sessiz izliyor sanırım birazda umutsuz. Şimdi pozitifim inşallah keseyi görsem rahatlarım ama olur yazabilirsiniz
Aynen canım pozitifi görmek de yetmiyor hep bi ötesini hayırla ve umutla bekliyoruz zor elde edince gerçekten çok tedirgin olunuyor Rabbim kimseyi yavrusuz kucağı boş bırakmasın amin

Canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağım ☺☺ transferimiz bir birine yakın olacak

Klinik bulabıldınızmı acaba avcılar ve çevresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…