2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Günaydın canm güzel haberlerin olsun inşallah

Canım embriyoglue kullanacak mısınız
Canım hastane benim transferimde kullanmış ama benim hiç haberim yoktu, sonradan verdikleri epikriz raporunda gördüm :)
Gunaydin. Ilk kontrole gidiyorum kizlar. Dua edin ltfn
Güzel haberlerle geleceksin

Iron Butterfly efsunn210102 H hasretim0601 Katre_g D Dorukkubra Nil Gunes günaydın kızlaar, güzel ve heyecanlı bir gün. Minnoşları alın gelin hayırlısı ile. Kolay ve çoook güzel transferleriniz olsun

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Oyyy çok güzel bişi bu sağlıkla büyüsün darısı bize olsun inşallah

Ayın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Canim ilk idrar olmamasına ve 3.gun embriyosu olmasına rağmen henüz gününde gelmemiş ama bebis buradayım demiş
Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Yaaa ben bu resme bayıldım ama❤ benimde kan testi günüm bugün inşallah pozitifi alirim da bende sizlere böyle resim atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…