- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.961
Günaydın canm güzel haberlerin olsun inşallahValla ben de çok içmektense ilk aşamada yavaş yavaş azar azar içerim gibi geliyobilgiler için teşekkürler
Offf evet resmen tek sıkımlık canımız var yani. Herkes donduruğ dondurup tekrar tekrar transfer ederken biz bir taneyi zor aldıkO telefonla 1 aylık maddi manevi tüm emekler çöpe gidiyor. Negatifi görmek de çok zor olur ama bütün süreci yaşayıp transfer olmamak daha da üzücü olur benim için yarın sabah ararlarsa da aramazlarsa da etiketleyip yazıcam canım sende de gelişme oldukça etiketleyiver beni pilizzzz ben de seni merak ediyorum
Kız hiç gülücem yoktuüşenmedim internetten idrar yolu enfeksiyonu sebeplerine bktım ben mi yanlış biliyorum diye telaş yokkkk bebek varrrrr kendini çok dinleme, bir şey olmaz ufak tefek şeylerden ama dikkat göstermek lazım tabi
Amaaan ben de yavaş yavaş az az içerim. Ben zaten bir bardak çayı bile gidip çöydürüyorum hemen dolar bence benimki
Sen rekora koşmuşsuun. Her ne koşulda gidersen gidim 1.5 saat yapmadan yatamamyarım saat olabilir belki
Sizi valla Allah kurtarsın
Çok sağol kuzucumsen de bol bol dinlen şans hepimizle olsun aynı günlerde pozitifleri sıralamak dileğiyle
Yarın şenlik var
Bugün tüm gün son temizliği yaptımsonra 2 bölüm dizi izlim duş alim derken bu saat oldu sizin kadar aktif olamasan da elimden geleni yapmaya çalışıyorum efenim
Alıntılamayı unuttuğum varsa affola. Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Yarınki grup kalabalık. Sonuçlar da grubu şenlendirsin inş
Günaydın canım hakkinda hayırlısı olsun inşallahGunaydin. Ilk kontrole gidiyorum kizlar. Dua edin ltfn
Hayirli olsun insallahGünaydın canım hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Bende heyecandan uyuyamiyorum kalktim öğlen olmaz bugün heyecan dorukta transfer için
Canım hastane benim transferimde kullanmış ama benim hiç haberim yoktu, sonradan verdikleri epikriz raporunda gördüm :)Canım embriyoglue kullanacak mısınız
Güzel haberlerle geleceksinGunaydin. Ilk kontrole gidiyorum kizlar. Dua edin ltfn
Ben çizgiyi görüyorum pembiş pembişAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Bende oraliyim gerçi şimdi Düzce'de çalışıyorum ama sık sık gelip gidiyorum orayaBen kocaeli izmit tenim canım.
Ben çizgiyi görüyorum pembiş pembiş
İnşallah canım çok heyecanlıyımBen çizgiyi görüyorum pembiş pembiş
Amin inşallah canım.sende sağlıcakla geçir gebeliğiniBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.muhakkak abdest al. Bol dua et işlem yapilirken
Oyyy çok güzel bişi buBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Canim ilk idrar olmamasına ve 3.gun embriyosu olmasına rağmen henüz gününde gelmemiş ama bebis buradayım demişAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Yaaa ben bu resme bayıldım ama❤ benimde kan testi günüm bugün inşallah pozitifi alirim da bende sizlere böyle resim atarimBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Erken olmasına rağmen çok güzel çıkmış kuzumAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Aminn inşallah canımçoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?