2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Maşallah canımm

İnşallah canım çok heyecanlıyım
Şimdiden hayırlı olsun o zaman, kan değerlerinde de görelim güzelce katlansın sonrası sağlıkla devam etsin

Ben transfere gidiyorum cağnım kızlar şans dileyin bir mucizee
İyi şanslar, bebişi al gel

Bugün transfer olacak arkadaşlar sizin adınıza çok mutluyum herşey gönlünüzce olsun sonuç bekleyen arkadaşlar içinizi ferah tutun inşallah herşey iyi olacak okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum hemsireyim ben nöbetler ev o bu derken hep bı kosturma halindeyim haftaya pztsi transferim var inşallah bu perşembe son kontrole gidicem hayırlısı hakkımızda

Günaydın :) İyi haftalar.
Geçmişe çok bakamadım ama şu mesajı görünce gözümüz gönlümüz açılsın dursun diye alıntılamadan geçemedim.

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun bebişin. :) Ne tatlı bir duygudur kimbilir tez zamanda bize de nasip olsun inşallah.

Canım nasılsın transfer oldu muu? Merakla bekliyoruz bugünün transfer olan annelerini ve minnoşları
Evet transfer oldum. 1saat yatırdılar şimdi aracımızda yatarak eve gidiyorum. Çok duygusal hissediyorum. 10 hafta her gün Progesteron iğne ve birsürü başka ilaç alacakmışım. Sonuç güzel olsun da her türlü dayanılır.
30 Aralıkta kandan gebelik testi yapılacak.
Yılbaşına sonuçlarla gireceğim. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahh

Yeni yıla müjdelerle kutlamalarla girelim inşallah yaa
Dikkat et bol bol dinlen minnoşun annesiii

Yeni yıla en güzel hediyeyle gireceksin inşallah dikkat et kendine de miniğine de canım

Yaban mersini ye canım
Heyecandan oluyor bana sa oldu geçti ama .

Ayyyyy maşallah maşallah maşallah Allahım korusun ikinizi de Çok güzeelllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…