- 29 Mart 2021
- 156
- 395
- 33
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.981
Maşallah canımmBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Şimdiden hayırlı olsun o zaman, kan değerlerinde de görelim güzelce katlansın sonrası sağlıkla devam etsinİnşallah canım çok heyecanlıyım
İyi şanslar, bebişi al gel
Canım nasılsın transfer oldu muu? Merakla bekliyoruz bugünün transfer olan annelerini ve minnoşlarıçoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
Aminnn inşallah canım sağolasınCanım hastane benim transferimde kullanmış ama benim hiç haberim yoktu, sonradan verdikleri epikriz raporunda gördüm :)
Güzel haberlerle geleceksin
Iron Butterfly efsunn210102 @hasretim0601 @Katre_g @Dorukkubra Nil Gunes günaydın kızlaar, güzel ve heyecanlı bir gün. Minnoşları alın gelin hayırlısı ile. Kolay ve çoook güzel transferleriniz olsun
Tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun bebişin. :) Ne tatlı bir duygudur kimbilir tez zamanda bize de nasip olsun inşallah.Biz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Ayyy çok sevindim Allah yardımcın olsun sımsıkı tutunsun sana
Evet transfer oldum. 1saat yatırdılar şimdi aracımızda yatarak eve gidiyorum. Çok duygusal hissediyorum. 10 hafta her gün Progesteron iğne ve birsürü başka ilaç alacakmışım. Sonuç güzel olsun da her türlü dayanılır.Canım nasılsın transfer oldu muu? Merakla bekliyoruz bugünün transfer olan annelerini ve minnoşları
Bol şans canım, benim transferim oldu. Darısı başına
Vala canım elimden geldiğince iteliyorumBende fitil olarak kullanmıştım demekki halsizlik yaptı sende en iyisi dinlen sürekli malesef bu ilaç ve iğneler yan etkileri olan ilaçlarfitili nasıl yapıyorsun peki çok mu ileriye itiyorsun
Yeni yıla müjdelerle kutlamalarla girelim inşallah yaaEvet transfer oldum. 1saat yatırdılar şimdi aracımızda yatarak eve gidiyorum. Çok duygusal hissediyorum. 10 hafta her gün Progesteron iğne ve birsürü başka ilaç alacakmışım. Sonuç güzel olsun da her türlü dayanılır.
30 Aralıkta kandan gebelik testi yapılacak.
Yılbaşına sonuçlarla gireceğim. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahh
Yeni yıla en güzel hediyeyle gireceksin inşallahEvet transfer oldum. 1saat yatırdılar şimdi aracımızda yatarak eve gidiyorum. Çok duygusal hissediyorum. 10 hafta her gün Progesteron iğne ve birsürü başka ilaç alacakmışım. Sonuç güzel olsun da her türlü dayanılır.
30 Aralıkta kandan gebelik testi yapılacak.
Yılbaşına sonuçlarla gireceğim. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahh
Hayırla kucağına al diyoruz beybiko daha ne diyelimAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Rabbim yardımcınız olsun canım al ve gel al ve gellllll
Yaban mersini ye canımKızlar ya galiba ben idrar yolları enfeksiyonunu oldum . Yanma hissi var sürekli çişim geliyor gibi. Cumartesi transferim var sizce geçer mi o vakte kadarişin ilginci 1 haftadir antibiyotik kullanırken nasıl idrar yolları enfeksiyonu kapmış olabilirim ki aklım almıyor
AyyyyyBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?