2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaban mersini ye canım
Heyecandan oluyor bana sa oldu geçti ama .
İnşallah geçer benim de hemencik. Heyecan hep var kalbim gümbür gümbür Allah kolaylık versin hepimize Yedim canım yabanmersini , ahududu ne bulduysam biraz pahalı ama bebişler için herşeye değer inşallah işe yarar

Bende yoldayım kızlar anca girebildim sayfaya heyecan hat safada tirtir titriyorum resmen kalp çarpıntım başladı hastaneye yaklaştıkca
Derin derin nefesler al bebişim sonunda geldi çattı o gün al minnoşlarini evde rahat rahat dinlenmeler bitanem

bitkisel şeyler tüketmeyin evet yaban mersini enfeksiyonu çözer ama şuan öyle bir denemde değilsin transferin yaklaşıyor ters etki yapabilr, yaban mersini rahmide temizlemeye yarayan bişey doktorlar önermiyor pek.

Sen bol bol ılık su iç ayaklarını sıcak tut günde bir bardağı geçmicek şekilde papatya iç geçer zaten idrar yolu enfeksiyonu değildir, soğuk havalar belki ondan olmuştur. Şiddetlenirse doktoruna sor. Estofrem kullanıyorsan o yapıyormuş bende de olmuştu. Doktor o sadece his su iç demişti ilaç vs kullandığımızda az su içmekten olurmuş.

Bende yoldayım kızlar anca girebildim sayfaya heyecan hat safada tirtir titriyorum resmen kalp çarpıntım başladı hastaneye yaklaştıkca
Ayyyy bende aynıyim ya duramiyorum yerimde
Aminnn canim tutsun da raziyiz.

Canım benim doktorum orman meyveleri tutunma aşamasında da öncesinde de rahatlıkla ye dedi. İnfertiliteye iyi geliyormuş yapılmış çalışmalar varmis. Zaten çok pahalı azıcık yiyorum bir kahve fincanı kadar fazlası evet zararlı olabilir

Evet doğru söylüyorsunuz bol bol su içmek lazım. Günde 12 tane hap alıyorum suan ne kadar su içmeye çalışsam da az geldi demek

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Ne güzel insanın içi kıpır kıpır ediyor bu resmi görünce Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Transfere gitmiş yada gidecek olan canlarim idrara evde mi sıkışıp gittiniz yanıma su alicam ama evde de icmeye başladım.
Ben şimdi evden geldim almadım yanıma hafif sıkısık durumdayım 1 1 buçuk olmasını bekliyorum saatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…