- 10 Aralık 2021
- 91
- 199
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.001
İnşallah geçer benim de hemencik. Heyecan hep var kalbim gümbür gümbür Allah kolaylık versin hepimizeYaban mersini ye canım
Heyecandan oluyor bana sa oldu geçti ama .
Derin derin nefesler al bebişimBende yoldayım kızlar anca girebildim sayfaya heyecan hat safadatirtir titriyorum resmen kalp çarpıntım başladı hastaneye yaklaştıkca
bitkisel şeyler tüketmeyin evet yaban mersini enfeksiyonu çözer ama şuan öyle bir denemde değilsin transferin yaklaşıyor ters etki yapabilr, yaban mersini rahmide temizlemeye yarayan bişey doktorlar önermiyor pek.Kızlar ya galiba ben idrar yolları enfeksiyonunu oldum . Yanma hissi var sürekli çişim geliyor gibi. Cumartesi transferim var sizce geçer mi o vakte kadarişin ilginci 1 haftadir antibiyotik kullanırken nasıl idrar yolları enfeksiyonu kapmış olabilirim ki aklım almıyor
Bende yoldayım kızlar anca girebildim sayfaya heyecan hat safadatirtir titriyorum resmen kalp çarpıntım başladı hastaneye yaklaştıkca
Ayyyy bende aynıyim ya duramiyorum yerimdeBende yoldayım kızlar anca girebildim sayfaya heyecan hat safadatirtir titriyorum resmen kalp çarpıntım başladı hastaneye yaklaştıkca
Aminnn canim tutsun da raziyiz.İnşallah geçer benim de hemencik. Heyecan hep var kalbim gümbür gümbür Allah kolaylık versin hepimizeYedim canım yabanmersini , ahududu ne bulduysam biraz pahalı ama bebişler için herşeye değer inşallah işe yarar
Canım benim doktorum orman meyveleri tutunma aşamasında da öncesinde de rahatlıkla ye dedi. İnfertiliteye iyi geliyormuş yapılmış çalışmalar varmis. Zaten çok pahalı azıcık yiyorum bir kahve fincanı kadar fazlası evet zararlı olabilirbitkisel şeyler tüketmeyin evet yaban mersini enfeksiyonu çözer ama şuan öyle bir denemde değilsin transferin yaklaşıyor ters etki yapabilr, yaban mersini rahmide temizlemeye yarayan bişey doktorlar önermiyor pek.
Sen bol bol ılık su iç ayaklarını sıcak tut günde bir bardağı geçmicek şekilde papatya iç geçer zaten idrar yolu enfeksiyonu değildir, soğuk havalar belki ondan olmuştur. Şiddetlenirse doktoruna sor. Estofrem kullanıyorsan o yapıyormuş bende de olmuştu. Doktor o sadece his su iç demişti ilaç vs kullandığımızda az su içmekten olurmuş.
Evet doğru söylüyorsunuz bol bol su içmek lazım. Günde 12 tane hap alıyorum suan ne kadar su içmeye çalışsam da az geldi demekbitkisel şeyler tüketmeyin evet yaban mersini enfeksiyonu çözer ama şuan öyle bir denemde değilsin transferin yaklaşıyor ters etki yapabilr, yaban mersini rahmide temizlemeye yarayan bişey doktorlar önermiyor pek.
Sen bol bol ılık su iç ayaklarını sıcak tut günde bir bardağı geçmicek şekilde papatya iç geçer zaten idrar yolu enfeksiyonu değildir, soğuk havalar belki ondan olmuştur. Şiddetlenirse doktoruna sor. Estofrem kullanıyorsan o yapıyormuş bende de olmuştu. Doktor o sadece his su iç demişti ilaç vs kullandığımızda az su içmekten olurmuş.
Bugün kaçıncı gündü canım senin? Yaptığını atsanaBenim idrar testinde artık hiç çizgi çıkmıyor
Ne güzel insanın içi kıpır kıpır ediyor bu resmi görünceBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
10. Günüm kan vermeye geldim şimdiBugün kaçıncı gündü canım senin? Yaptığını atsana
Ben şimdi evden geldim almadım yanıma hafif sıkısık durumdayım 1 1 buçuk olmasını bekliyorum saatinTransfere gitmiş yada gidecek olan canlarim idrara evde mi sıkışıp gittiniz yanıma su alicam ama evde de icmeye başladım.
Ben 1 gibi çıkarım evden hastane bana yakınBen şimdi evden geldim almadım yanıma hafif sıkısık durumdayım 1 1 buçuk olmasını bekliyorum saatin
Sağol canım aminnnSakin olun diyemeceğim çnkü insan olamıyorama inşallah sonuçlarınız hep güzel olur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?