- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.021
Amin canım inşallahHayırla kucağına al diyoruz beybiko daha ne diyelimRabbim tamamına erdirsin
HamilesinAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Ben bile heyecanlandım Allahın izniyle alın bebişinizide evde dinleninBen 1 gibi çıkarım evden hastane bana yakın
Ayy bende oyleyim heyecanliyim zaten elim Ayağım titriyor
en çok bu aşamada yıprandın kıyamam ya inşallah kan testin güzel çıkar da evde test yapmana gerek kalmaz artık10. Günüm kan vermeye geldim şimdi
Hayırlı olsuuuunnAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
MSağol canım aminnn
Masallah canim gözün aydın darısı bizeAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Ben sıkışık gittim beklerken daha da sıkıştımTransfere gitmiş yada gidecek olan canlarim idrara evde mi sıkışıp gittiniz yanıma su alicam ama evde de icmeye başladım.
Kuzum bütün metaller çıkıyor dimi üst çamaşır da dahil herşey yumurta toplama gibi ona gore giyinip gideyimBen sıkışık gittim beklerken daha da sıkıştım
Çıkmadıen çok bu aşamada yıprandın kıyamam ya inşallah kan testin güzel çıkar da evde test yapmana gerek kalmaz artık
YaaaaÇıkmadıyükselmemiş
Dualarım seninle inşallah güzelce artmıştır değerin10. Günüm kan vermeye geldim şimdi
Yani alt komple çıkıyo ama üste gerek yok dedi hemşire şal takmıştım onu bile çıkartmadım üstüne bone geçerdim. Kolyem vardı sorun olmadı. Uyutulmuyoruz da kısa sürüyo sadece dinleniyorsun. Bide konuşma çok kızdı bana doktor çok konuşuyorum diyeKuzum bütün metaller çıkıyor dimi üst çamaşır da dahil herşey yumurta toplama gibi ona gore giyinip gideyim
Hadi guzep haber al insallh canim10. Günüm kan vermeye geldim şimdi
Tamam canım benim iyi bakalım ona göre gideyim diye dedim.Yani alt komple çıkıyo ama üste gerek yok dedi hemşire şal takmıştım onu bile çıkartmadım üstüne bone geçerdim. Kolyem vardı sorun olmadı. Uyutulmuyoruz da kısa sürüyo sadece dinleniyorsun. Bide konuşma çok kızdı bana doktor çok konuşuyorum diye
Masallah barekallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Valla öyle görünüyor canımAmin canım inşallahtutmuş yani demi
Canım bende opu gibi herşeyi çıkarmışlardı ilk iki transferde de tamamen çıplak önlüklü oluyosun sen yine de her ihtimale karşı giyinTamam canım benim iyi bakalım ona göre gideyim diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?