- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.041
Canım biz senle konuşmuştuk değil mi adetin 5.günü gitmiştim ilk kontrole transfer tarihi içün merak etmiştin sen de ilk kontrole geç gidiyosun diye 5 aralıkta adet olmuştum 10 aralık ilk kontrol 24 aralık transferDualarım seninle inşallah güzelce artmıştır değerin
Yaa kacinci gunun canim ? Daha erken degilmi biraz daha beklesen ve bida versen ?Çıkmadıyükselmemiş
YaaaaBiz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Kaç çıktı değerinKuzum bütün metaller çıkıyor dimi üst çamaşır da dahil herşey yumurta toplama gibi ona gore giyinip gideyim
Ne değeri kuzumKaç çıktı değerin
Transvajinal baktılar cnm haftaya kalp atışını da transvajinal bakıcaz dedi karından ne zaman görünmeye başlıyor acabaKarından mı baktılar usg yi yoksa transvajinal mı baktılar canım
Vajinal ultrasonla görünür cnm heralde doktor bir şey demedi mi ?Bende 2 Aralıkta transfer oldum gitsem benimde görünür mü acaba
Çok şükür cnmEvet hayırlısıyla insallh uzun bir yolculuk bizi beklesin bunlar tatlı telaş şükürler olsun
Aminnnnn inşallah canımHamilesin
Amin inşallah canımHayırlı olsuuuunn
Aminnnn inşallah canımM
Masallah canim gözün aydın darısı bize
Cok şükürValla öyle görünüyor canım
Cnm hayırlı olsun kaçıncı günün bugün senin vajinal ultrasonda mı gördün kalp atılını da duydun muCanimsiniz kizlar cok tesekkur ederim yaAllah hepimizin dualarini kabul etsin. Amin, cokca dua edin. Meryem suresi dinleyin. Gercektende Allahim ol derse oluyor. Hepimizi sevincli gunlerin beklediyinden eminim Bende zorlu gunler gecirdim, negatif alanlari cok iyi anliyorum. Inanin sabrin sonu selametdir Bir gun mutlaka olucak Haytafa kalp atisimiz var insallah, ama gordum ya onuda duyacagima eminim insallah.
Bebişin sana el sallıyo canım tebriklerAyın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Canım seni üzmek istememBenim idrar testinde artık hiç çizgi çıkmıyor
Bende sadece alt tarafı cıkarttılar üste önluk giydim uyutulup serum vs olmadığı için üstü çıkarmadılarKuzum bütün metaller çıkıyor dimi üst çamaşır da dahil herşey yumurta toplama gibi ona gore giyinip gideyim
Saol canim 5+5 bugun, vajinal bakti evet. Kalp duyamadik Allahin izniyle haftaya insallahCnm hayırlı olsun kaçıncı günün bugün senin vajinal ultrasonda mı gördün kalp atılını da duydun mu
Karından 6. Haftada görünüyor canim en erken o.yuzden merak ettim bendeTransvajinal baktılar cnm haftaya kalp atışını da transvajinal bakıcaz dedi karından ne zaman görünmeye başlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?