2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Dualarım seninle inşallah güzelce artmıştır değerin
Canım biz senle konuşmuştuk değil mi adetin 5.günü gitmiştim ilk kontrole transfer tarihi içün merak etmiştin sen de ilk kontrole geç gidiyosun diye 5 aralıkta adet olmuştum 10 aralık ilk kontrol 24 aralık transfer

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761
Yaaaa
Amaaa sen cok tatlisin ❤ Canim tebrik ederim gozunuz aydin olsun cok cok sevindimmmm Insallah bu duyguyu bizlerde Tadariz Ya cok guzel

Canimsiniz kizlar cok tesekkur ederim ya Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Amin, cokca dua edin. Meryem suresi dinleyin. Gercektende Allahim ol derse oluyor. Hepimizi sevincli gunlerin beklediyinden eminim Bende zorlu gunler gecirdim, negatif alanlari cok iyi anliyorum. Inanin sabrin sonu selametdir Bir gun mutlaka olucak Haytafa kalp atisimiz var insallah, ama gordum ya onuda duyacagima eminim insallah.

Cnm hayırlı olsun kaçıncı günün bugün senin vajinal ultrasonda mı gördün kalp atılını da duydun mu

Ayın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Bebişin sana el sallıyo canım tebrikler benimde ilkinde 8. Gün böyleydi
Benim idrar testinde artık hiç çizgi çıkmıyor
Canım seni üzmek istemem ama benim geçen ay kimyasal oldu 8. Gün öğrendim 2-3 gün nerdeyse aynı koyluktaydı sonra silikleşmeye başladı test günümde kan 28 çıktı sonra düştü yükselmedi zaten ama senin taze transferde önce iğne etkisiyse sonradan yükselcekse bilemem ama inşallah pozitiftir
Kuzum bütün metaller çıkıyor dimi üst çamaşır da dahil herşey yumurta toplama gibi ona gore giyinip gideyim
Bende sadece alt tarafı cıkarttılar üste önluk giydim uyutulup serum vs olmadığı için üstü çıkarmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…