- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.061
Sağolasın canım Allah razı olsun.insallah sağlıcakla ilerlerBebişin sana el sallıyo canım tebriklerbenimde ilkinde 8. Gün böyleydi
Canım seni üzmek istememama benim geçen ay kimyasal oldu 8. Gün öğrendim 2-3 gün nerdeyse aynı koyluktaydı sonra silikleşmeye başladı test günümde kan 28 çıktı sonra düştü yükselmedi zaten ama senin taze transferde önce iğne etkisiyse sonradan yükselcekse bilemem ama inşallah pozitiftir
Bende sadece alt tarafı cıkarttılar üste önluk giydim uyutulup serum vs olmadığı için üstü çıkarmadılar
Kaçıncı gün yaptın canım testi günlerimiz aynıydı galiba seninle 14 ünde transfer oldum benSağolasın canım Allah razı olsun.insallah sağlıcakla ilerler
Opudan iki gün önce kabızlığım başladı. Daha düne kadar çok kötü kabizdim.afedersin resmen yara oldu artık. Bugün testim böyle çıktı. Transfer günü bile çıkabilmek için zorluyordum.neler neler yedim fayda etmedi.Kan vermedim daha.Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Ayni şuan almadılar bekliyorum karnim çatlayacakBen sıkışık gittim beklerken daha da sıkıştım
12aralik canım 3.gun embriyosu transfer oldum.bugun yaptım ama ilk idrar değil.sonrada bekleyip te yapmadim . inşallah hepimiz pozitif cikar .sağlıkla ilerlerKaçıncı gün yaptın canım testi günlerimiz aynıydı galiba seninle 14 ünde transfer oldum ben
Canim korkma benimde geldi yerlesmeymisKızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem başladıdoktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen sonuca göre bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik de gelip duruyor ve çok korkuyorum
Aman benim 5.gun zaten gelmişti bugün 11.gun yine geldi ve diğerine göre daha fazla kasık bel ağrımda varCanim korkma benimde geldi yerlesmeymis
Bisey olmaz Allah'ın izniyle. Doktor bana sürekli yat dinlen dedi.sende yat dinlen.testini ver.eve git güzelce yat.aman ilaçlarını aksatmaAman benim 5.gun zaten gelmişti bugün 11.gun yine geldi ve diğerine göre daha fazla kasık bel ağrımda var
Sağolasın canım inşallah hepimiz in sağlıkla ilerlesin . herkes te lekelenme olmaz .biraz genetik sanırım.benim kardeşim de annemde olmuş bende de oldu.arkadasim hamile onda olmadı o da tüp Bebek. O yüzden moralini yüksek tut.bu şart değil.zaten belirti 5-6 .haftadan sonra çıkar. Belkide hiç bir gebelik sıkıntısi olmaz.gorumcem ne bulantı ne kusma ne ağrı son zamanlara kadar yasamadiKızlar transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize insallah güzel haberler verirsinizbugün güzel haber alan 2 arkadaşım de hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip etsin ikinize de bizlere de nasip olsun inşallah
Bugun benim transferin 7. Gunundeyim progesteron iğnenin kalcama verdiği ağrı dışında bir ağrım belirtim diyebileceğim bisey yok. İnşallah da tutunmustur bebisim yabazı kişilerde 7. Veya 8.gunde bazen 6. Günde oluyor hafif kahverengi lekelenme oluyor tutunma kanaması bende o da yok iyice moralim bozuldu ☹
Ayyy hadi hayırlısıyla atlatAyni şuan almadılar bekliyorum karnim çatlayacak
Hiç hamilelik kalamadigim için hani kimyasal da dahil bilmiyorum ki vücudum ne tepki verecek.Sağolasın canım inşallah hepimiz in sağlıkla ilerlesin . herkes te lekelenme olmaz .biraz genetik sanırım.benim kardeşim de annemde olmuş bende de oldu.arkadasim hamile onda olmadı o da tüp Bebek. O yüzden moralini yüksek tut.bu şart değil.zaten belirti 5-6 .haftadan sonra çıkar. Belkide hiç bir gebelik sıkıntısi olmaz.gorumcem ne bulantı ne kusma ne ağrı son zamanlara kadar yasamadi
İlaç kullanıyor musun canım ? Duphalac şurup veriyorlar doktorlar kabiz olana transfer sonrası. Akşamdan suya iki kayısı koyup sabah içebilirsin kayısıyı da yiyeceksin tabiKızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
benimde gaz sorunum var yaa benimde 2.günüm 18de oldumKızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Ben de oldu biraz canım taze cennet hurması çok tükettim çok su ve sebze ağırlıklı beslen son çare dubalac şurup kabızlık pek istenmiyor ben de çok korkuyordum ama olabiliyor birden hareketsiz kalıyoruzKızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
O zaman dua edelim.sıkı sıkı tutunsunlar. İnşallah pozitif olur ve sağlıcakla ilerlesin.Hiç hamilelik kalamadigim için hani kimyasal da dahil bilmiyorum ki vücudum ne tepki verecek.
Bu 3. Denemem farklı olarak bisey olmadı gibi geliyor korkuyorum rabbim sağlıkla nasip etmiştir inşallah.anneme küçük kardeşimden hamile iken olmuş lekelenme . Ama ablamda olmadı herhalde yeğenlerimde... Ne bileyim canim istiyorum bebeğim beni bırakmadığına dair sinyal versin nasıl mutlu olurum varya ..
Geçmiş olsun canım, ben de eve dönüyorum şimdi. Benim hastanem yatırmaya gerek görmüyor. Ben de kalktım direkt arabaya bindim. Hayırlısıyla gelsin inşEvet transfer oldum. 1saat yatırdılar şimdi aracımızda yatarak eve gidiyorum. Çok duygusal hissediyorum. 10 hafta her gün Progesteron iğne ve birsürü başka ilaç alacakmışım. Sonuç güzel olsun da her türlü dayanılır.
30 Aralıkta kandan gebelik testi yapılacak.
Yılbaşına sonuçlarla gireceğim. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahh
Benim transferden sonraki 13. Gün bugün yine test istediler 1758 çıktı değerim haftaya kese 10 Ocak kalp atışı canimÇok şükür cnmBekleyince de acaba her şey yolunda mı diye sürekli düşünüyorsun senin kaçıncı gün cnm sen kalp atışını duydun mu
Bende de ince silik çizgi cikmisti için rahat olsun bugün rahat uyu cnmAminnnnn inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?