2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sağolasın canım Allah razı olsun.insallah sağlıcakla ilerler

Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Opudan iki gün önce kabızlığım başladı. Daha düne kadar çok kötü kabizdim.afedersin resmen yara oldu artık. Bugün testim böyle çıktı. Transfer günü bile çıkabilmek için zorluyordum.neler neler yedim fayda etmedi.Kan vermedim daha.

Eklentiler

• IMG_20211220_122203.webp
    14 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem başladı doktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen sonuca göre bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik de gelip duruyor ve çok korkuyorum

Kaçıncı gün yaptın canım testi günlerimiz aynıydı galiba seninle 14 ünde transfer oldum ben
12aralik canım 3.gun embriyosu transfer oldum.bugun yaptım ama ilk idrar değil.sonrada bekleyip te yapmadim . inşallah hepimiz pozitif cikar .sağlıkla ilerler

Canim korkma benimde geldi yerlesmeymis

Kızlar transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize insallah güzel haberler verirsiniz bugün güzel haber alan 2 arkadaşım de hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip etsin ikinize de bizlere de nasip olsun inşallah
Bugun benim transferin 7. Gunundeyim progesteron iğnenin kalcama verdiği ağrı dışında bir ağrım belirtim diyebileceğim bisey yok. İnşallah da tutunmustur bebisim ya bazı kişilerde 7. Veya 8.gunde bazen 6. Günde oluyor hafif kahverengi lekelenme oluyor tutunma kanaması bende o da yok iyice moralim bozuldu ☹

Sağolasın canım inşallah hepimiz in sağlıkla ilerlesin . herkes te lekelenme olmaz .biraz genetik sanırım.benim kardeşim de annemde olmuş bende de oldu.arkadasim hamile onda olmadı o da tüp Bebek. O yüzden moralini yüksek tut.bu şart değil.zaten belirti 5-6 .haftadan sonra çıkar. Belkide hiç bir gebelik sıkıntısi olmaz.gorumcem ne bulantı ne kusma ne ağrı son zamanlara kadar yasamadi

Hiç hamilelik kalamadigim için hani kimyasal da dahil bilmiyorum ki vücudum ne tepki verecek.
Bu 3. Denemem farklı olarak bisey olmadı gibi geliyor korkuyorum rabbim sağlıkla nasip etmiştir inşallah. anneme küçük kardeşimden hamile iken olmuş lekelenme . Ama ablamda olmadı herhalde yeğenlerimde... Ne bileyim canim istiyorum bebeğim beni bırakmadığına dair sinyal versin nasıl mutlu olurum varya ..

Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
İlaç kullanıyor musun canım ? Duphalac şurup veriyorlar doktorlar kabiz olana transfer sonrası. Akşamdan suya iki kayısı koyup sabah içebilirsin kayısıyı da yiyeceksin tabi

Ben de oldu biraz canım taze cennet hurması çok tükettim çok su ve sebze ağırlıklı beslen son çare dubalac şurup kabızlık pek istenmiyor ben de çok korkuyordum ama olabiliyor birden hareketsiz kalıyoruz

O zaman dua edelim.sıkı sıkı tutunsunlar. İnşallah pozitif olur ve sağlıcakla ilerlesin.

Geçmiş olsun canım, ben de eve dönüyorum şimdi. Benim hastanem yatırmaya gerek görmüyor. Ben de kalktım direkt arabaya bindim. Hayırlısıyla gelsin inş @Byrmseyda1 efsunn210102 siz ne durumdasınız?

Çok şükür cnm Bekleyince de acaba her şey yolunda mı diye sürekli düşünüyorsun senin kaçıncı gün cnm sen kalp atışını duydun mu
Benim transferden sonraki 13. Gün bugün yine test istediler 1758 çıktı değerim haftaya kese 10 Ocak kalp atışı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…