2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

transferim oldu canim daha idrara çıkmadim bekletiyorlar. Sizlerde durum nasıl?

Yarın transfer olacak canım kızlar bu gece dualarım sizler için, transferleriniz bir çırpıda çok kolay ve güzel geçsin inşallah alın gelin bebeleri
Allah razı olsun inşallah
çoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
Yaaa
Ayın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?

Biz geldiiikkk Allahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallahEki Görüntüle 2972761

Ben transfere gidiyorum cağnım kızlar şans dileyin @bir mucizee

Bebişlerinizi alın alın gelin bakalım grubumuzun çiçek anneleri

transferi olan kıızzllaaaar hadi güzel haberlerle gelin tez zamanda minnoşların sıkı sıkı tutunsun sizlere.. kendinize çok çok iyi bakın stres yapmayın dualarım sizlerlee

Derin derin nefesler al bebişim sonunda geldi çattı o gün al minnoşlarini evde rahat rahat dinlenmeler bitanem

Kız sakin ol hadi kap gel bebişleri

Ayyyy bende aynıyim ya duramiyorum yerimde

Aminnn canim tutsun da raziyiz.

transfer olucak kızlar dualarım sizinle inşallah kolay bir şekilde atlatıp evinize gelirsiniz ve sonunda o mutlu haberi alırsınjz inşallah

Her birinizden Allah razı olsun inşallah

Transfer tarihi bugün olan arkadaşlarımız vardı hatırladığım kadarıyla.. hepsine şimdiden şans ve kolaylık diliyorum.. inş sağlıklı bebiş haberlerini alırlar

@Katre_g Iron Butterfly kavuştınuz mu bebişlerinize

Ayni şuan almadılar bekliyorum karnim çatlayacak

transferim oldu canim daha idrara çıkmadim bekletiyorlar. Sizlerde durum nasıl?
Hepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,

Kuzum lekelenme herkeste olmuyor inan bana tutunma kanaması olsa dahi ödünü koparıyor insanın o yüzden hic sıkıntı etme olmaması daha iyi benim biliyorsun 8.gun başladı biz tutunma kanaması sandık ama düşük tehdidi çıktı 11.gun tam kanamaya dönüp hastanede yattım yani lekelenme icin stres yapma bende de adet sancısı dışında bu tedavide hiçbir belirti olmadı ikiz olmasına rağmen kendini uzme stres yapma istersen idrar testi yap kendini her sonuca hazirla datanabilirsenfe kanı bekle ben kanı bekleyemezdim uzuleceksem de kendimi hazırlamak icin test yaptım her tedavide rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah dualarımdasin uzme kendini kuzum

Ben de oldu biraz canım taze cennet hurması çok tükettim çok su ve sebze ağırlıklı beslen son çare dubalac şurup kabızlık pek istenmiyor ben de çok korkuyordum ama olabiliyor birden hareketsiz kalıyoruz
Canım ama transfer sonrası hurmayı bana yasaklamışlardı zararı var diye biliyorum arkadasada zararı olmasın

Hepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,
Sımsıkı tutunsun minnoş bugün transferi olan kızlar rabbim can versin kan versin hayırlı sağlıklı evlat olarak döndürsün rabbim hepinizin yüzünü guldursun sımsiki tutunsunlar size

Cümlemizden canım.yat dinlen bugün. İnşallah sağlıcakla senin ve bugün diğer transfer olan arkadaşlarimizinda güzel haberlerini alalım

10 dk sonra idrara cik dedi ben 15 dk tutabildim ancak feci sıkışık gittim çünkü yoksa beklerdim yarim saat felan.
Benim çok güzel geçti şükür 4 hücreli imiş kalitesi falan güzel dediler çok olumlu konuşuldu ama Allah'tan hayırlısı inşallah

Hadi hayirlisi olsun
İşlemden ne kadar sure sunra tuvalete çıktın kuzu ?
Tam 1 saat sonra çıktım 1buçuk 2 saat yattım hastanede daha yeni çıktık
Sımsıkı tutunsun minnoş bugün transferi olan kızlar rabbim can versin kan versin hayırlı sağlıklı evlat olarak döndürsün rabbim hepinizin yüzünü guldursun sımsiki tutunsunlar size
Yaaaaa farklı bir duyguymuş nasıl ağladım anlatamam Rabbim güzel günler göstersin hepimize inşllah

Canım aynı gün olmuşuz bende de hem gaz hem kabızlık var ya olur diyolardı da bu kadar kabızlık sorunu yaşayacagımı hiö tahmin etmiyordum
Evde yürü arada çok sıvı tüket ben yürüyorum sürekli gaz problemi geçmedi ama işte tam düzeliyo gibi oluyo tekrar başa sarıyo. Bide sol kaşıkta batma var benim sağ da da oluyo arada gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…