- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.081
transferim oldu canim daha idrara çıkmadim bekletiyorlar. Sizlerde durum nasıl?Geçmiş olsun canım, ben de eve dönüyorum şimdi. Benim hastanem yatırmaya gerek görmüyor. Ben de kalktım direkt arabaya bindim. Hayırlısıyla gelsin inş@Byrmseyda1 efsunn210102 siz ne durumdasınız?
10. Günüm doktorun verdiği testi günü Tam düşük dediler beklediğimiz gibi değil ya vücüt bebeği reddediyor yada tutunmya çalışıyor diyorYaa kacinci gunun canim ? Daha erken degilmi biraz daha beklesen ve bida versen ?
Allah razı olsun inşallahYarın transfer olacak canım kızlarbu gece dualarım sizler için, transferleriniz bir çırpıda çok kolay ve güzel geçsin inşallah alın gelin bebeleri
Yaaaçoook teşekkürler. Yoldayız, hastaneye gidiyoruz. 1 buçuk saat sonra transfer olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız tüm isteyenler olarak
Ayın 12sinde 3.gun embriyosu transfer edildi.kizlar testim aşağıda ne düşünüyorsunuz?
Canım hastane benim transferimde kullanmış ama benim hiç haberim yoktu, sonradan verdikleri epikriz raporunda gördüm :)
Güzel haberlerle geleceksin
Iron Butterfly efsunn210102 H hasretim0601 @Katre_g @Dorukkubra @Nil Gunes günaydın kızlaar, güzel ve heyecanlı bir gün. Minnoşları alın gelin hayırlısı ile. Kolay ve çoook güzel transferleriniz olsun
Biz geldiiikkkAllahim bu nasil bir sevinc, sonunda hamile olduguma inandim gozlerimle gordum ve inandim. Darisi tum bekleyenlerin basina kizlar insallah. Rabbim hepinizi bole sevindirsin insallah Eki Görüntüle 2972761
Bugün transfer olacak arkadaşlar sizin adınıza çok mutluyum herşey gönlünüzce olsun sonuç bekleyen arkadaşlar içinizi ferah tutun inşallah herşey iyi olacak okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum hemsireyim ben nöbetler ev o bu derken hep bı kosturma halindeyim haftaya pztsi transferim var inşallah bu perşembe son kontrole gidicem hayırlısı hakkımızda
Iron Butterfly canım benim opum ertelendi, doktor değerleri yeterli bulmadı. Çarşamba yani 22.12 de OPU olacağım. Ve bu ay transfer olmayacak ocak ayında yapmayı düşünüyor doktor, rahim kalınlığım yeterli değilmiş.
Bebişlerinizi alın alın gelin bakalım grubumuzun çiçek anneleri
Kızlar ya galiba ben idrar yolları enfeksiyonunu oldum . Yanma hissi var sürekli çişim geliyor gibi. Cumartesi transferim var sizce geçer mi o vakte kadarişin ilginci 1 haftadir antibiyotik kullanırken nasıl idrar yolları enfeksiyonu kapmış olabilirim ki aklım almıyor
transferi olan kıızzllaaaar hadi güzel haberlerle gelin tez zamanda minnoşların sıkı sıkı tutunsun sizlere.. kendinize çok çok iyi bakın stres yapmayın dualarım sizlerlee
Derin derin nefesler al bebişimsonunda geldi çattı o gün al minnoşlarini evde rahat rahat dinlenmeler bitanem
Kız sakin ol hadi kap gel bebişleri
Ayyyy bende aynıyim ya duramiyorum yerimde
Aminnn canim tutsun da raziyiz.
transfer olucak kızlar dualarım sizinle inşallah kolay bir şekilde atlatıp evinize gelirsiniz ve sonunda o mutlu haberi alırsınjz inşallah
Her birinizden Allah razı olsun inşallahTransferi olan ve olacak kızçeler inşallah hayırlısıyla çok güzel geçerben de kontrolden geldim şimdi 24 aralık cuma transfer inş Iron Butterfly bugün belki müsait olmazsın müsait olunca benim tarihi de güncellersin canım benim
Canım aynı gün olmuşuz bende de hem gaz hem kabızlık var ya olur diyolardı da bu kadar kabızlık sorunu yaşayacagımı hiö tahmin etmiyordumbenimde gaz sorunum var yaa benimde 2.günüm 18de oldum
Bugun çok rahat uyucam.cok şükür.insallah hepimizin ki sağlıcakla ilerler.guzel kokularını içimize çekmeyi nasip etsin rabbimBende de ince silik çizgi cikmisti için rahat olsun bugün rahat uyu cnm
Transfer tarihi bugün olan arkadaşlarımız vardı hatırladığım kadarıyla.. hepsine şimdiden şans ve kolaylık diliyorum.. inş sağlıklı bebiş haberlerini alırlar
Canimsiniz kizlar cok tesekkur ederim yaAllah hepimizin dualarini kabul etsin. Amin, cokca dua edin. Meryem suresi dinleyin. Gercektende Allahim ol derse oluyor. Hepimizi sevincli gunlerin beklediyinden eminim Bende zorlu gunler gecirdim, negatif alanlari cok iyi anliyorum. Inanin sabrin sonu selametdir Bir gun mutlaka olucak Haytafa kalp atisimiz var insallah, ama gordum ya onuda duyacagima eminim insallah.
Ayni şuan almadılar bekliyorum karnim çatlayacak
Geçmiş olsun canım, ben de eve dönüyorum şimdi. Benim hastanem yatırmaya gerek görmüyor. Ben de kalktım direkt arabaya bindim. Hayırlısıyla gelsin inş@Byrmseyda1 efsunn210102 siz ne durumdasınız?
Hepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,transferim oldu canim daha idrara çıkmadim bekletiyorlar. Sizlerde durum nasıl?
Kuzum lekelenme herkeste olmuyor inan bana tutunma kanaması olsa dahi ödünü koparıyor insanın o yüzden hic sıkıntı etme olmaması daha iyi benim biliyorsun 8.gun başladı biz tutunma kanaması sandık ama düşük tehdidi çıktı 11.gun tam kanamaya dönüp hastanede yattım yani lekelenme icin stres yapma bende de adet sancısı dışında bu tedavide hiçbir belirti olmadı ikiz olmasına rağmenKızlar transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize insallah güzel haberler verirsinizbugün güzel haber alan 2 arkadaşım de hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip etsin ikinize de bizlere de nasip olsun inşallah
Bugun benim transferin 7. Gunundeyim progesteron iğnenin kalcama verdiği ağrı dışında bir ağrım belirtim diyebileceğim bisey yok. İnşallah da tutunmustur bebisim yabazı kişilerde 7. Veya 8.gunde bazen 6. Günde oluyor hafif kahverengi lekelenme oluyor tutunma kanaması bende o da yok iyice moralim bozuldu ☹
Cümlemizden canım.yat dinlen bugün. İnşallah sağlıcakla senin ve bugün diğer transfer olan arkadaşlarimizinda güzel haberlerini alalımAllah razı olsun inşallah
Yaaa
Her birinizden Allah razı olsun inşallah
Canım ama transfer sonrası hurmayı bana yasaklamışlardı zararı var diye biliyorum arkadasada zararı olmasınBen de oldu biraz canım taze cennet hurması çok tükettim çok su ve sebze ağırlıklı beslen son çare dubalac şurup kabızlık pek istenmiyor ben de çok korkuyordum ama olabiliyor birden hareketsiz kalıyoruz
Hadi hayirlisi olsunHepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,
Sımsıkı tutunsun minnoş bugün transferi olan kızlar rabbim can versin kan versin hayırlı sağlıklı evlat olarak döndürsün rabbim hepinizin yüzünü guldursun sımsiki tutunsunlar sizeHepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,
Cümlemizden canım.yat dinlen bugün. İnşallah sağlıcakla senin ve bugün diğer transfer olan arkadaşlarimizinda güzel haberlerini alalım
Benim çok güzel geçti şükür 4 hücreli imiş kalitesi falan güzel dediler çok olumlu konuşuldu ama Allah'tan hayırlısı inşallah10 dk sonra idrara cik dedi ben 15 dk tutabildim ancak feci sıkışık gittim çünkü yoksa beklerdim yarim saat felan.
Ben daha yatağa götürdüler yatmadan WC gittim10 dk sonra idrara cik dedi ben 15 dk tutabildim ancak feci sıkışık gittim çünkü yoksa beklerdim yarim saat felan.
Tam 1 saat sonra çıktım 1buçuk 2 saat yattım hastanede daha yeni çıktıkHadi hayirlisi olsun
İşlemden ne kadar sure sunra tuvalete çıktın kuzu ?
Yaaaaa farklı bir duyguymuş nasıl ağladım anlatamamSımsıkı tutunsun minnoş bugün transferi olan kızlar rabbim can versin kan versin hayırlı sağlıklı evlat olarak döndürsün rabbim hepinizin yüzünü guldursun sımsiki tutunsunlar size
Benl sedyeyle çıkardılar hiç ayağa kalmaktan baya yattım sonra kaltım gittim lavaboyaBen daha yatağa götürdüler yatmadan WC gittim
Evde yürü arada çok sıvı tüket ben yürüyorum sürekli gaz problemi geçmedi ama işte tam düzeliyo gibi oluyo tekrar başa sarıyo. Bide sol kaşıkta batma var benim sağ da da oluyo arada gazdanCanım aynı gün olmuşuz bende de hem gaz hem kabızlık var ya olur diyolardı da bu kadar kabızlık sorunu yaşayacagımı hiö tahmin etmiyordum
İnşallah canım inşllaj 31 Aralık bu arada benim test günümKızlar minnoşları alıp döndük evlerimize bakalın bu günler nasıl geçecek sonuç gününe kadar delirmeyiz inşallah
Vitale kime gittim?ben Kemal Özgür gittim geçen seneBen Vitale Hastanesine gitmiştim acaba orasımi diye sordum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?