2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim çok güzel geçti şükür 4 hücreli imiş kalitesi falan güzel dediler çok olumlu konuşuldu ama Allah'tan hayırlısı inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım benim
Bana bir evrak verdiler orada kalitesi yazıyordu ama doktor güzel gelişmiş felan dedi.

Evde yürü arada çok sıvı tüket ben yürüyorum sürekli gaz problemi geçmedi ama işte tam düzeliyo gibi oluyo tekrar başa sarıyo. Bide sol kaşıkta batma var benim sağ da da oluyo arada ggazda
Canım sana evrak verdi mi embriyo görüntüsü ve ne olduğu yazan ?

Tam 1 saat sonra çıktım 1buçuk 2 saat yattım hastanede daha yeni çıktık

Yaaaaa farklı bir duyguymuş nasıl ağladım anlatamam Rabbim güzel günler göstersin hepimize inşllah
Daha da duygulanacagin günler yakındır inşallah ilk cift çizgi ilk kann degeri kese kalpatışı rabbim en kısa zaman da bugunleri bu heyecanlari bu duyguları tattirsin

Hadi hayırlısı olsun canım benim
Bana bir evrak verdiler orada kalitesi yazıyordu ama doktor güzel gelişmiş felan dedi.
Doktor bana bişi demedi fazla embriyoğa baya bişiler sordum o cevapladı gerçi o heyecandan ne dediyse de unuttum hiç biri aklımda değil

Çok sevindim kuzum o zaman senin 19. Gün transfer olmuş oluyor dimi yanlış hesaplamadim

Allah korusun canım hiç korkma hiçbir şey olmayacak inşallah

Kızlar ben hep foto çektim yumurta toplama günü narkozlu gene transfer günü de sedyede falan iğnelerimi de saklıyorum hep

Çok sevindim kuzum o zaman senin 19. Gün transfer olmuş oluyor dimi yanlış hesaplamadim
Aynen canım ben de öyle hesapladım bugün rahim kalınlığına 7buçuk dedi sanırım 4güne biraz daha kalınlaşır ilaçları kullanmaya devam edeceğim için yeterli kalınlık olur diye düşünüyorum inş

Daha da duygulanacagin günler yakındır inşallah ilk cift çizgi ilk kann degeri kese kalpatışı rabbim en kısa zaman da bugunleri bu heyecanlari bu duyguları tattirsin
Çok duyguluyum anlatamam şimdi sizi anlamaya başladım ney sanırım
Iron Butterfly canisi sana evrak verildi mi?
Yok aşkısı vermediler bana da ama embriyolokla konuştum sadece
Bende baya bekledim taburcu edeceklerken gittim WC ye patlıcaktım az daha
Bana su takliyesş yaptılar işlem esnasında çok sıkışık değilsin dlye aksi gibi transfer sonrası sıkıştım ben
Ayyyyy canım benim Allah razı olsun inşallah sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…