- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.101
Hadi hayırlısı olsun canım benim
Benim çok güzel geçti şükür 4 hücreli imiş kalitesi falan güzel dediler çok olumlu konuşuldu ama Allah'tan hayırlısı inşallah
Canım sana evrak verdi mi embriyo görüntüsü ve ne olduğu yazan ?Evde yürü arada çok sıvı tüket ben yürüyorum sürekli gaz problemi geçmedi ama işte tam düzeliyo gibi oluyo tekrar başa sarıyo. Bide sol kaşıkta batma var benim sağ da da oluyo arada ggazda
Ayyyy hadi inşallah inşallahHadi hayırlısı olsun canım benim
Bana bir evrak verdiler orada kalitesi yazıyordu ama doktor güzel gelişmiş felan dedi.
Daha da duygulanacagin günler yakındır inşallahTam 1 saat sonra çıktım 1buçuk 2 saat yattım hastanede daha yeni çıktık
Yaaaaa farklı bir duyguymuş nasıl ağladım anlatamamRabbim güzel günler göstersin hepimize inşllah
Doktor bana bişi demedi fazla embriyoğa baya bişiler sordum o cevapladı gerçi o heyecandan ne dediyse de unuttum hiç biri aklımda değilHadi hayırlısı olsun canım benim
Bana bir evrak verdiler orada kalitesi yazıyordu ama doktor güzel gelişmiş felan dedi.
Verdiler embriyonun fotosu vardı baloncuklu bişiCanım sana evrak verdi mi embriyo görüntüsü ve ne olduğu yazan ?
Kağıt vermediler miDoktor bana bişi demedi fazla embriyoğa baya bişiler sordum o cevapladı gerçi o heyecandan ne dediyse de unuttum hiç biri aklımda değil
Heh orada embriyo kalitesi yazıyor mu ?Verdiler embriyonun fotosu vardı baloncuklu bişi
Hey işte pek bişi anlamadım ben ondanHeh orada embriyo kalitesi yazıyor mu ?
Tamam canımHey işte pek bişi anlamadım ben ondankağıtta yanımda değil şuan
Çok sevindim kuzumCanım biz senle konuşmuştuk değil mi adetin 5.günü gitmiştim ilk kontrole transfer tarihi içün merak etmiştin sen de ilk kontrole geç gidiyosun diye 5 aralıkta adet olmuştum 10 aralık ilk kontrol 24 aralık transfer
Allah korusun canımKızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem başladıdoktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen sonuca göre bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik de gelip duruyor ve çok korkuyorum
Ben hiç tutamam.hemen gittimBenl sedyeyle çıkardılar hiç ayağa kalmaktan baya yattım sonra kaltım gittim lavaboya
Bende baya bekledim taburcu edeceklerken gittim WC ye patlıcaktım az dahaBenl sedyeyle çıkardılar hiç ayağa kalmaktan baya yattım sonra kaltım gittim lavaboya
Aynen canım ben de öyle hesapladımÇok sevindim kuzumo zaman senin 19. Gün transfer olmuş oluyor dimi yanlış hesaplamadim
Huhuuuu yaşasınnnnTeste gidicem demiştim ya gittik canım değer 12’den 38 e yükselmiş çok şükür
Daha da duygulanacagin günler yakındır inşallahilk cift çizgi ilk kann degeri kese kalpatışı rabbim en kısa zaman da bugunleri bu heyecanlari bu duyguları tattirsin
Yok aşkısı vermediler bana da ama embriyolokla konuştum sadeceIron Butterfly canisi sana evrak verildi mi?
Bana su takliyesş yaptılar işlem esnasında çok sıkışık değilsin dlye aksi gibi transfer sonrası sıkıştım benBende baya bekledim taburcu edeceklerken gittim WC ye patlıcaktım az daha
Ayyyyy canım benimCanım transfer olan kızlarbugün size o kadar dua ettim ki anlatamam minnoşlarinizi alıp döndünüz evlere, şimdi bekleme zamanı bol bol ilikli et haşlama yiyin, yeşil mercimek yiyin, avokado ihmal etmeyin, kuruyemisleri çiğ tüketin, meyve yiyin bebeleri besleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?