2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Olur tabi şuan bile yeterli zaten ama daha da kalinlassin inşallah ay hadi yaa çok güzel bir haber bu Allah'ım inşallah

Allah kucağında göstersin inşallah canım doktorun ne kadar sonra kalp atışına çağırdı acaba?

Yeşil mercimek çok gaz yapmaz mı?

Kızlar biliyorsunuz bugün benimde muayene ve kan verme günümdü adetimin 5. Günü doktor muayene etti bir sıkıntı yok rahim güzel dedi eğer bir aksaklık olmazsa transfer 5 Ocak
Verdiği ilaçlar; estrofem günde 3 tane
Corasprin günde 1 tane
Folbol folik asit günde 1 tane
Transfer adettin 21. Gününe denk geliyor böyle transfer olan oldu mu aranızda?

Olur tabi şuan bile yeterli zaten ama daha da kalinlassin inşallah ay hadi yaa çok güzel bir haber bu Allah'ım inşallah
Demekki nar suyu işe yarıyor canım ben eatrofemden 4gün 1 tane 4gün 2 tane 2 gün 3 tane içtim
Hadi hayırlısı inşallahh

Hadi gözün aydın canım

Canım ama transfer sonrası hurmayı bana yasaklamışlardı zararı var diye biliyorum arkadasada zararı olmasın
Ben bir zararını bilmiyorum bilakis bebek için faydalı diye biliyorım taze olanın ama tabi herkesin yapısı farklı ben fayda gördüm paylaşmak istedim şimdi tekrar yazarım bir sıkıntı olmasın

Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Canım ben yaş cennet hurması iyi diye yazmıştım ama bir arkadaşımıza da yasaklamışlar dilersen bir sor ben yanlış yönlendirmiş olmayım

Insallah canim ya güzel haber veririm hepinize güzel haberler veririz birbirimize korkuyorum idrar testinden en iyisi kan testi günümü bekleyeyim bu seferde onun stresini yasamayayim

Kızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…