- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.121
Olur tabi şuan bile yeterli zaten ama daha da kalinlassin inşallahAynen canım ben de öyle hesapladımbugün rahim kalınlığına 7buçuk dedi sanırım 4güne biraz daha kalınlaşır ilaçları kullanmaya devam edeceğim için yeterli kalınlık olur diye düşünüyorum inş
Allah kucağında göstersin inşallah canımCanimsiniz kizlar cok tesekkur ederim yaAllah hepimizin dualarini kabul etsin. Amin, cokca dua edin. Meryem suresi dinleyin. Gercektende Allahim ol derse oluyor. Hepimizi sevincli gunlerin beklediyinden eminim Bende zorlu gunler gecirdim, negatif alanlari cok iyi anliyorum. Inanin sabrin sonu selametdir Bir gun mutlaka olucak Haytafa kalp atisimiz var insallah, ama gordum ya onuda duyacagima eminim insallah.
Yeşil mercimek çok gaz yapmaz mı?Canım transfer olan kızlarbugün size o kadar dua ettim ki anlatamam minnoşlarinizi alıp döndünüz evlere, şimdi bekleme zamanı bol bol ilikli et haşlama yiyin, yeşil mercimek yiyin, avokado ihmal etmeyin, kuruyemisleri çiğ tüketin, meyve yiyin bebeleri besleyin
Yaa canım bugün vericekrin dimi ay çok şükürTeste gidicem demiştim ya gittik canım değer 12’den 38 e yükselmiş çok şükür
Demekki nar suyu işe yarıyor canım ben eatrofemden 4gün 1 tane 4gün 2 tane 2 gün 3 tane içtimOlur tabi şuan bile yeterli zaten ama daha da kalinlassin inşallahay hadi yaa çok güzel bir haber bu Allah'ım inşallah
Hadi hayırlısı inşallahhKızlar biliyorsunuz bugün benimde muayene ve kan verme günümdü adetimin 5. Günü doktor muayene etti bir sıkıntı yok rahim güzel dedi eğer bir aksaklık olmazsa transfer 5 Ocak
Verdiği ilaçlar; estrofem günde 3 tane
Corasprin günde 1 tane
Folbol folik asit günde 1 tane
Transfer adettin 21. Gününe denk geliyor böyle transfer olan oldu mu aranızda?
Hadi gözün aydın canımKızlar biliyorsunuz bugün benimde muayene ve kan verme günümdü adetimin 5. Günü doktor muayene etti bir sıkıntı yok rahim güzel dedi eğer bir aksaklık olmazsa transfer 5 Ocak
Verdiği ilaçlar; estrofem günde 3 tane
Corasprin günde 1 tane
Folbol folik asit günde 1 tane
Transfer adettin 21. Gününe denk geliyor böyle transfer olan oldu mu aranızda?
Gaz yapması hiç sorun değil kuzum yeşil mercimek tül bebekte çok çok faydalı muhakkak tüketYeşil mercimek çok gaz yapmaz mı?
Senin demekki rahim çok iyiymiş az vermiş bana direk günde 3 tane verdiDemekki nar suyu işe yarıyor canım ben eatrofemden 4gün 1 tane 4gün 2 tane 2 gün 3 tane içtim
Hadi hayırlısı inşallahh
Teşekkür ederim beybimHadi gözün aydın canım
BEn çok kabızlık çekince hiç yemedim.tranfer öncesi yedim amaGaz yapması hiç sorun değil kuzum yeşil mercimek tül bebekte çok çok faydalı muhakkak tüket
Ben bir zararını bilmiyorum bilakis bebek için faydalı diye biliyorım taze olanın ama tabi herkesin yapısı farklı ben fayda gördüm paylaşmak istedim şimdi tekrar yazarım bir sıkıntı olmasınCanım ama transfer sonrası hurmayı bana yasaklamışlardı zararı var diye biliyorum arkadasada zararı olmasın
Canım ben yaş cennet hurması iyi diye yazmıştım ama bir arkadaşımıza da yasaklamışlar dilersen bir sor ben yanlış yönlendirmiş olmayımKızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
Insallah canim ya güzel haber veririm hepinizeKuzum lekelenme herkeste olmuyor inan bana tutunma kanaması olsa dahi ödünü koparıyor insanın o yüzden hic sıkıntı etme olmaması daha iyi benim biliyorsun 8.gun başladı biz tutunma kanaması sandık ama düşük tehdidi çıktı 11.gun tam kanamaya dönüp hastanede yattım yani lekelenme icin stres yapma bende de adet sancısı dışında bu tedavide hiçbir belirti olmadı ikiz olmasına rağmenkendini uzme stres yapma istersen idrar testi yap kendini her sonuca hazirla datanabilirsenfe kanı bekle ben kanı bekleyemezdim uzuleceksem de kendimi hazırlamak icin test yaptım her tedavide rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah dualarımdasin uzme kendini kuzum
İnsAllah canım12aralik canım 3.gun embriyosu transfer oldum.bugun yaptım ama ilk idrar değil.sonrada bekleyip te yapmadim . inşallah hepimiz pozitif cikar .sağlıkla ilerler
Allah Allah Ilk defa duyuyorum10. Günüm doktorun verdiği testi günü Tam düşük dediler beklediğimiz gibi değil ya vücüt bebeği reddediyor yada tutunmya çalışıyor diyor
Birazdan iğne vurup yollarlar seni de
Ay maşallah diyelim.. yarın benim de kontrolüm var bakalım transfer tarihi belirleyeceğiz aksilik olmazsa..Hepiniz iyiki varsınız aldım ben minişimi eve dönüyoruz şimdi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?