2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ne güzel işte canım doktorun bi sorun olmadığını söylemiş doktorun dediklerini yap ve stres yapıp bebişini etkileme hayırlı olsun tamamına erdirsin inşallah

Gözün aydın canım benim kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Benim transferden sonraki 13. Gün bugün yine test istediler 1758 çıktı değerim haftaya kese 10 Ocak kalp atışı canim
Allah nasip etsin o güzel sesleri duymamızı cnm Ben de 10 ocağa kadar ilaçları kullanmaya devam edicekmişim 10 ocakta 8 haftalık olacak dedi doktor 8. Haftaya kadar ilaçlar kullanılcak dedi

Gözün aydın olsun canim diyelim o zaman darısı bizlere olsun inşallah benimde bugun 7. Günüm tık yok yani lekelenme falan ben senin gibi lekelenme olanları görünce tutunma belirtisi ya benimde olsa keşke diyorum senin simdi bugün mü yani 11. Gününde mi lekelenme oldu canim

Gayet iyi değerin insAllah yükseliş gosterir devam eder ama teki tutmuş sanırım canım birde bence üzülerek bebeğin için işi daha da zorlastirma aynisini yasayan arkadasimin oglu suan 3 aylik kucağında lekelenme için progestan basladi daha dikkatli haraket etti kendine daha da dikkat etti çok şükür hiçbir sorun olmadi birşey olmaz Allah'ın izniyle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı sağlıkla sıhhatle hayirla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Amin canim herkese nasip olsun insallah vallahi enteresan bir süreç geçiriyorum benim ilk 5.gunde lekelenmem oldu bugün 11.gunum yine lekelenmem oldu ama 5.gune göre daha fazla birazda ağrım var

İnşallah canımhatta doktorum betahcg yi tekrarlamaya olur tekrarlamasan da dedi ama ben dayanamam tekrarlarim bu benim nasipse ikinci hamileligim olacak ilkinden 1 kızım var onda da aynı böyle kanamalı lekelenmeli geçmişti ilk 4 ayım sonrada erken doğum oldu. Sanırım bunun böyle başlaması aynı şeyleri tekrar yaşayacağım korkusu yapti bendeAllah bilir tabiki ama tek tutmasi galiba benim için daha iyi olur geçmişte sorunlu hamilelik ve erken dogumum olunca ikizin riskleri gözümü korkutuyor du zaten

Amin canim herkese nasip olsun insallah vallahi enteresan bir süreç geçiriyorum benim ilk 5.gunde lekelenmem oldu bugün 11.gunum yine lekelenmem oldu ama 5.gune göre daha fazla birazda ağrım var
Dikkat et canım kendine inşallah da sağlıkla devam eder prolotun depot die bir igne sanki yapıyorlar kanama olduğunda tabi doktorun da bilir .sende takip et ama kendini ihmal etme canım

Bende şaşırdım kaldım istirahat et diyor nasıl edeyim ki çalışıyorum ev yemek ye İş rapor da vermiyor gebelik kendini sonlandırabillir dedi Çarşamba tekrar kan istedi
Canim benim ya niye izin vermiyorlar ne kötüler şimdi zaten tam verimli çalışamazsın ki hep aklın oradadır Allah yardımcın olsun gün ola hayır ola inşallah düzelir her şey pozitif yönde

Dikkat et canım kendine inşallah da sağlıkla devam eder prolotun depot die bir igne sanki yapıyorlar kanama olduğunda tabi doktorun da bilir .sende takip et ama kendini ihmal etme canım
Evet canım 5 gunde bir yaptırıyorum o igneyi zaten çarşamba tekrar gideceğim iğneye. ilaclarimi aynı kullanıyorum sadece coraspini kesti

Çokteşekkürlerrrr, transfer kısmını atlattık, sıra yatış faslında. 30 Aralıkta kandan bakılacak? Bugün transfer olan arkadaşlarda durum nedir, siz ne zaman test yaptıracaksınız?
USER=1055265] Iron Butterfly [/USER] efsunn210102 H hasretim0601 Katre_g D Dorukkubra

Canım çok şükür değerin çok güzel çıkmış hiç kendini strese sokup bebeğini üzme darısı bizlere olsun inşallah

Evet canım 5 gunde bir yaptırıyorum o igneyi zaten çarşamba tekrar gideceğim iğneye. ilaclarimi aynı kullanıyorum sadece coraspini kesti
Tam olarak Bilmiyorum canim ama bilen yada ayni durumu yaşayan arkadaşlar da yazar. Hani belki vurma sıklığını değiştirir 5 günde değilde haftada 2 yaptırır belki. Zor elde edilince insan korkuyor . Onun için ihmal etme doktoruna sen kendinde söyle inşallah da sifa olur yapılan iğneler lekelenmen olmaz

Haklısın canım hemde hiç kolay bir süreç değil 2 gün sonra tekrar gideceğim bakalim daha detaylı konusuruz ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…