- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.141
Bende şaşırdım kaldım istirahat et diyor nasıl edeyim ki çalışıyorum ev yemek ye İş rapor da vermiyor gebelik kendini sonlandırabillir dedi Çarşamba tekrar kan istediAllah Allah Ilk defa duyuyorumEe nolacakmis ya canim ne diyor doktorun bekleyin biraz daha ?
Bekliyorum valla açlıktan ölmek üzereyimBirazdan iğne vurup yollarlar seni de
Ne güzel işte canım doktorun bi sorun olmadığını söylemiş doktorun dediklerini yap ve stres yapıp bebişini etkilemeKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Gözün aydın canım benim kucağına almayı nasip etsin rabbim.Kızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Allah nasip etsin o güzel sesleri duymamızı cnmBenim transferden sonraki 13. Gün bugün yine test istediler 1758 çıktı değerim haftaya kese 10 Ocak kalp atışı canim
Gözün aydın olsun canim diyelim o zamanKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Gayet iyi değerin insAllah yükseliş gosterir devam eder ama teki tutmuş sanırım canım birde bence üzülerek bebeğin için işi daha da zorlastirma aynisini yasayan arkadasimin oglu suan 3 aylik kucağında lekelenme için progestan basladi daha dikkatli haraket etti kendine daha da dikkat etti çok şükür hiçbir sorun olmadi birşey olmaz Allah'ın izniyleKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Amin canim herkese nasip olsun insallahGözün aydın olsun canim diyelim o zamandarısı bizlere olsun inşallah benimde bugun 7. Günüm tık yok yani lekelenme falan ben senin gibi lekelenme olanları görünce tutunma belirtisi ya benimde olsa keşke diyorum senin simdi bugün mü yani 11. Gününde mi lekelenme oldu canim
İnşallah canımGayet iyi değerin insAllah yükseliş gosterir devam eder ama teki tutmuş sanırım canım birde bence üzülerek bebeğin için işi daha da zorlastirma aynisini yasayan arkadasimin oglu suan 3 aylik kucağında lekelenme için progestan basladi daha dikkatli haraket etti kendine daha da dikkat etti çok şükür hiçbir sorun olmadi birşey olmaz Allah'ın izniylehayırlı olsun Rabbim kucağına almayı sağlıkla sıhhatle hayirla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Dikkat et canım kendine inşallah da sağlıkla devam ederAmin canim herkese nasip olsun insallahvallahi enteresan bir süreç geçiriyorum benim ilk 5.gunde lekelenmem oldu bugün 11.gunum yine lekelenmem oldu ama 5.gune göre daha fazla birazda ağrım var
İnşallah tutunur canim. Dualarım seninle.Olur tabi şuan bile yeterli zaten ama daha da kalinlassin inşallahay hadi yaa çok güzel bir haber bu Allah'ım inşallah
Canim benim ya niye izin vermiyorlar ne kötüler şimdi zaten tam verimli çalışamazsın ki hep aklın oradadır Allah yardımcın olsun gün ola hayır ola inşallah düzelir her şey pozitif yöndeBende şaşırdım kaldım istirahat et diyor nasıl edeyim ki çalışıyorum ev yemek ye İş rapor da vermiyor gebelik kendini sonlandırabillir dedi Çarşamba tekrar kan istedi
Canım benim daha transfer 5 ocakta inşallah hepimizin tutunur dualarım hepimizleİnşallah tutunur canim. Dualarım seninle.
Evet canım 5 gunde bir yaptırıyorum o igneyi zaten çarşamba tekrar gideceğim iğneye. ilaclarimi aynı kullanıyorum sadece coraspini kestiDikkat et canım kendine inşallah da sağlıkla devam ederprolotun depot die bir igne sanki yapıyorlar kanama olduğunda tabi doktorun da bilir .sende takip et ama kendini ihmal etme canım
Çokteşekkürlerrrr, transfer kısmını atlattık, sıra yatış faslında. 30 Aralıkta kandan bakılacak? Bugün transfer olan arkadaşlarda durum nedir, siz ne zaman test yaptıracaksınız?Canım hastane benim transferimde kullanmış ama benim hiç haberim yoktu, sonradan verdikleri epikriz raporunda gördüm :)
Güzel haberlerle geleceksin
Iron Butterfly efsunn210102 H hasretim0601 Katre_g D Dorukkubra Nil Gunes günaydın kızlaar, güzel ve heyecanlı bir gün. Minnoşları alın gelin hayırlısı ile. Kolay ve çoook güzel transferleriniz olsun
Canım çok şükür değerin çok güzel çıkmış hiç kendini strese sokup bebeğini üzmeKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Tam olarak Bilmiyorum canim ama bilen yada ayni durumu yaşayan arkadaşlar da yazar. Hani belki vurma sıklığını değiştirir 5 günde değilde haftada 2 yaptırır belki. Zor elde edilince insan korkuyor . Onun için ihmal etme doktoruna sen kendinde söyle inşallah da sifa olur yapılan iğneler lekelenmen olmazEvet canım 5 gunde bir yaptırıyorum o igneyi zaten çarşamba tekrar gideceğim iğneye. ilaclarimi aynı kullanıyorum sadece coraspini kesti
Çok şükür canım inşallah ağrilarla lekelenmede geçerse daha rahat bir nefes alacagim. inşallah rabbim hepinize nasip etsinCanım çok şükür değerin çok güzel çıkmış hiç kendini strese sokup bebeğini üzmedarısı bizlere olsun inşallah
Amin canım. Yanlışlıkla yazdım. Şeydaya yazacaktım.Canım benim daha transfer 5 ocakta inşallah hepimizin tutunur dualarım hepimizle
Haklısın canım hemde hiç kolay bir süreç değil 2 gün sonra tekrar gideceğim bakalim daha detaylı konusuruz ozamanTam olarak Bilmiyorum canim ama bilen yada ayni durumu yaşayan arkadaşlar da yazar. Hani belki vurma sıklığını değiştirir 5 günde değilde haftada 2 yaptırır belki. Zor elde edilince insan korkuyor . Onun için ihmal etme doktoruna sen kendinde söyle inşallah da sifa olur yapılan iğneler lekelenmen olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?