2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım benimki 19. Güne denk geldi
H hasretim0601 durumun nasıl canım
Beni daha çıkamadılar Dinleniyorum
Evdeyim canım dinleniyorum sen ne durumdasın
31 aralık dedi canım bana

Herşeyde vardır bir hayır o zaman Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin inşallah. O risk benide çok korkutuyor trasnfer masasina yatana kadar tek embriyo dedim doktorum ikna etti beni hâlâ korkuyorum ama Eabbim verirsede çok çok sevineceğim sağlık personeliyim işi gücü bırakıp onlarla ilgilenmeyi düşünüyorum hatta

Iyı aksamlar kızlar bugun 2 de gittim hastaneye yarım saat sonra transfer im oldu bırı iyi kalite bırı orta 2 tane transfer edildi embriyo bilgisi icın 11.30da aradılar takip ediyoruz sız 2de burda olun durumlarına gore bakıp dıger embriyoları da cozebılırız dedı beklemedım neysekı bu iki embriyom dısında kiler tekrar dondurulma icın uygun degılmiş..hayırlısı.. Bana embriyolog bır kâgıt verdı kalitesi bilgiler ve embriyonun goruntusü nasıl sekılde oldugunu gosterıyor
Bugun transfer olan tum arkadaslara guzel sonuclar almayı bu surecde kafamızı olumsuz dusuncelerden acabalardan uzak durduralım hergun sutumuzu beslenmezı yapalım gerisi allahtan eger dunyalıgı varsa ve bızım nasıbımızse hayırlısıyla guzel sonucu alırız ve bu guzel surecde hamilelik haberini alan arkadaslara da Allah tamamını erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canim hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin insallah ben ilk iki tüpe tek embriyo koydurdum sonrakilere de hep çift çift koydu doktorum. 2 defada tutar zaten diyordum ama 3.transfere kadar gelince bu transferde çiftleri kullandik. İkiz olursa da tabiki üzülmem ama riskleri gözümü çok korkutuyor. Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Hadi sıra sende çabucak peşimizden gel hadi
H hasretim0601 durumun nasıl canım
Beni daha çıkamadılar Dinleniyorum
Bende eve geldim şimdi
Ay maşallah diyelim.. yarın benim de kontrolüm var bakalım transfer tarihi belirleyeceğiz aksilik olmazsa..
Allah hayırlı kapılar açsın inşllah
Bekliyorum valla açlıktan ölmek üzereyim

Bende iyiyim canım hamd olsun anneme geldim 31 Aralık benim test tarihim
Amin canım. Yanlışlıkla yazdım. Şeydaya yazacaktım. Iron Butterfly sağlıkla tutunsun.
Yaaaaaaaa cancağızım Allah razı olsun inşallah aldım sonunda oldu inanabiliyormusun milim milim izledim pıt pıt gitti gözyaşlarım
Canım benimki 19. Güne denk geldi

Evdeyim canım dinleniyorum sen ne durumdasın

31 aralık dedi canım bana
Benlmde adet bitimini sayarsak 16.ci günümnüş 31 Aralık H hasretim0601 aynıyız bebiş

Ne güzel yazı bu böyle Allah razı olsun inşallah hepimiz hamiş olalım güzel ilerleyelim inşallah

Canım üzme kendini inşallah en güzel şekilde yükselir değerin

Nasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlar
Ben sırtım koltuğa dayalı ayaklari uzatıp tv izliyorum

Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım senin de 2.gündü değil mi 10.gün mü oluyor test günün benim de 2.gün konulacak da kaçmgün sonra test oluyor merak ettim
Evet canım benimde 2 ci gün embriyo 1.ci kalite ve 4 hücreli dediler bugün trafer oldum 31 Aralık test tarihim yine 12 gün sanırım arası
Nasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlar
Ben sırtım koltuğa dayalı ayaklari uzatıp tv izliyorum
Ben uyuyor gibi yatıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…