- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.161
İki embriyodan biri tutmamış muhtemelen onun lekelenmesi canimAmin canim herkese nasip olsun insallahvallahi enteresan bir süreç geçiriyorum benim ilk 5.gunde lekelenmem oldu bugün 11.gunum yine lekelenmem oldu ama 5.gune göre daha fazla birazda ağrım var
Bu sonuçtan sonra buda aklıma geldi canim sağlıklı olsun sonuna kadar gitsinde tek olsunİki embriyodan biri tutmamış muhtemelen onun lekelenmesi canim
HaDi inşallah senninki de pozitif çıksınİnsAllah canımbende yarin deneyim bakalım
Canım benimki 19. Güne denk geldiKızlar biliyorsunuz bugün benimde muayene ve kan verme günümdü adetimin 5. Günü doktor muayene etti bir sıkıntı yok rahim güzel dedi eğer bir aksaklık olmazsa transfer 5 Ocak
Verdiği ilaçlar; estrofem günde 3 tane
Corasprin günde 1 tane
Folbol folik asit günde 1 tane
Transfer adettin 21. Gününe denk geliyor böyle transfer olan oldu mu aranızda?
Evdeyim canım dinleniyorum sen ne durumdasın
31 aralık dedi canım banaÇokteşekkürlerrrr, transfer kısmını atlattık, sıra yatış faslında. 30 Aralıkta kandan bakılacak? Bugün transfer olan arkadaşlarda durum nedir, siz ne zaman test yaptıracaksınız?
USER=1055265]Iron Butterfly [/USER] efsunn210102 H hasretim0601 @Katre_g @Dorukkubra
Herşeyde vardır bir hayır o zaman Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin inşallah. O risk benide çok korkutuyor trasnfer masasina yatana kadar tek embriyo dedim doktorum ikna etti beni hâlâ korkuyorum ama Eabbim verirsede çok çok sevineceğimİnşallah canımhatta doktorum betahcg yi tekrarlamaya olur tekrarlamasan da dedi ama ben dayanamam tekrarlarim bu benim nasipse ikinci hamileligim olacak ilkinden 1 kızım var onda da aynı böyle kanamalı lekelenmeli geçmişti ilk 4 ayım sonrada erken doğum oldu. Sanırım bunun böyle başlaması aynı şeyleri tekrar yaşayacağım korkusu yapti bende Allah bilir tabiki ama tek tutmasi galiba benim için daha iyi olur geçmişte sorunlu hamilelik ve erken dogumum olunca ikizin riskleri gözümü korkutuyor du zaten
İnsAllahHaDi inşallah senninki de pozitif çıksın
Bana 1 ocak test tarihi dedilerCanım benimki 19. Güne denk geldi
31 aralık dedi canım bana
Amin canim hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin insallahHerşeyde vardır bir hayır o zaman Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin inşallah. O risk benide çok korkutuyor trasnfer masasina yatana kadar tek embriyo dedim doktorum ikna etti beni hâlâ korkuyorum ama Eabbim verirsede çok çok sevineceğimsağlık personeliyim işi gücü bırakıp onlarla ilgilenmeyi düşünüyorum hatta
Hadi sıra sende çabucak peşimizden gel hadiKızlar biliyorsunuz bugün benimde muayene ve kan verme günümdü adetimin 5. Günü doktor muayene etti bir sıkıntı yok rahim güzel dedi eğer bir aksaklık olmazsa transfer 5 Ocak
Verdiği ilaçlar; estrofem günde 3 tane
Corasprin günde 1 tane
Folbol folik asit günde 1 tane
Transfer adettin 21. Gününe denk geliyor böyle transfer olan oldu mu aranızda?
Bende eve geldim şimdi
Allah hayırlı kapılar açsın inşllahAy maşallah diyelim.. yarın benim de kontrolüm var bakalım transfer tarihi belirleyeceğiz aksilik olmazsa..
Bekliyorum valla açlıktan ölmek üzereyim
Bende iyiyim canım hamd olsun anneme geldim 31 Aralık benim test tarihimÇokteşekkürlerrrr, transfer kısmını atlattık, sıra yatış faslında. 30 Aralıkta kandan bakılacak? Bugün transfer olan arkadaşlarda durum nedir, siz ne zaman test yaptıracaksınız?
USER=1055265]Iron Butterfly [/USER] efsunn210102 H hasretim0601 @Katre_g @Dorukkubra
Yaaaaaaaa cancağızım Allah razı olsun inşallah aldım sonunda oldu inanabiliyormusun milim milim izledim pıt pıt gitti gözyaşlarım
Benlmde adet bitimini sayarsak 16.ci günümnüşCanım benimki 19. Güne denk geldi
Ne güzel yazı bu böyle Allah razı olsun inşallahIyı aksamlar kızlar bugun 2 de gittim hastaneye yarım saat sonra transfer im oldu bırı iyi kalite bırı orta 2 tane transfer edildi embriyo bilgisi icın 11.30da aradılar takip ediyoruz sız 2de burda olun durumlarına gore bakıp dıger embriyoları da cozebılırız dedı beklemedım neysekı bu iki embriyom dısında kiler tekrar dondurulma icın uygun degılmiş..hayırlısı.. Bana embriyolog bır kâgıt verdı kalitesi bilgiler ve embriyonun goruntusü nasıl sekılde oldugunu gosterıyor
Bugun transfer olan tum arkadaslara guzel sonuclar almayı bu surecde kafamızı olumsuz dusuncelerden acabalardan uzak durduralım hergun sutumuzu beslenmezı yapalım gerisi allahtan eger dunyalıgı varsa ve bızım nasıbımızse hayırlısıyla guzel sonucu alırızve bu guzel surecde hamilelik haberini alan arkadaslara da Allah tamamını erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım üzme kendini inşallah en güzel şekilde yükselir değerinAmin canim hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin insallahben ilk iki tüpe tek embriyo koydurdum sonrakilere de hep çift çift koydu doktorum. 2 defada tutar zaten diyordum ama 3.transfere kadar gelince bu transferde çiftleri kullandik. İkiz olursa da tabiki üzülmem ama riskleri gözümü çok korkutuyor. Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Canım senin de 2.gündü değil mi 10.gün mü oluyor test günün benim de 2.gün konulacak da kaçmgün sonra test oluyor merak ettimNe güzel yazı bu böyle Allah razı olsun inşallahhepimiz hamiş olalım güzel ilerleyelim inşallah
Nasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlarHadi sıra sende çabucak peşimizden gel hadi
Bende eve geldim şimdi
Allah hayırlı kapılar açsın inşllah
Bende iyiyim canım hamd olsun anneme geldim 31 Aralık benim test tarihim
Yaaaaaaaa cancağızım Allah razı olsun inşallah aldım sonunda oldu inanabiliyormusun milim milim izledim pıt pıt gitti gözyaşlarım
Benlmde adet bitimini sayarsak 16.ci günümnüş31 Aralık H hasretim0601 aynıyız bebiş
Benimki 21. Güne denk geliyor bişi olmaz dimi yaCanım benimki 19. Güne denk geldi
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin canim hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin insallahben ilk iki tüpe tek embriyo koydurdum sonrakilere de hep çift çift koydu doktorum. 2 defada tutar zaten diyordum ama 3.transfere kadar gelince bu transferde çiftleri kullandik. İkiz olursa da tabiki üzülmem ama riskleri gözümü çok korkutuyor. Rabbim ne verirse hayırlısını versin
Evet canım benimde 2 ci gün embriyo 1.ci kalite ve 4 hücreli dediler bugün trafer oldum 31 Aralık test tarihim yine 12 gün sanırım arasıCanım senin de 2.gündü değil mi 10.gün mü oluyor test günün benim de 2.gün konulacak da kaçmgün sonra test oluyor merak ettim
Ben uyuyor gibi yatıyorum vallaNasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlar
Ben sırtım koltuğa dayalı ayaklari uzatıp tv izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?