2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende şaşırdım kaldım istirahat et diyor nasıl edeyim ki çalışıyorum ev yemek ye İş rapor da vermiyor gebelik kendini sonlandırabillir dedi Çarşamba tekrar kan istedi
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim kendine cok dikkat et yaa uzuldum bak simdi ❤ Dualarim seninle insallah Bebegin sana sımsıkı tutunurrr Allahim Yardimci ol

Ay bu yazilanlari okurken bende senin gibi dusunuyorum Artik napacagimizi sasirdik Rabbim Yar ve yardimcimiz olsun Kizlar yaaa

bir mucizee Iron Butterfly kızlar ben transferi tamamladım şükür. Şu idrara sıkışıklık başıma bela oldu biraz stresli ve gecikmeli oldu ama oldu eczaneye uğrama, dönüş yolu, yemek falan derken ancak bakabiliyorum. Bir sorun sıkıntı yok. Embriyolog gayet güzel sağlıklı bir embriyo veriyoruz size dedi. Bakalım Sizler nasılsınız, nasıl geçti?

Huhuuuu yaşasınnnn ay o kadar sevindim ki anlatamam. Çok şükür. Katlanarak artsın büyüsün minnoş gözün aydın.
Canım cumartesi vermiştim bu değer o zaman çıkmıştı bugün gittiğim 43 çıktı doktor sağlıksız gebelik oluşmuş ve düşmesini beklicez dedi

Dualarım bugün tramsfer olan herkesle inşallah bebişleriniz sizlere sıkı sıkı tutunur güzel sonuçlar alırsınız
Bende bugün adetin 2. Günü kan sonuçlarımı doktoruma ilettim başladık tedaviye günde 2 estrofem 1 corasprin 1 folik asit 31 aralıkta kontrole gideceğim ondan sonra transfer günüm belirlenecek

Kız o değeri görünce ters takla atacaklar var burda hayırlısıyla sevin içini ferah tut :)
Benimki 21. Güne denk geliyor bişi olmaz dimi ya
canım benim 22.güne denk geliyor. güne o kadar takılma doktorlar değerlere göre ayarlıyorlar günü

kızlar kalbim sizlere hepinizi çok sevdim derdimiz bir benim bu sefer olmadı bi sevindim bi üzüldüm sonra yine sevindim en son yine üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz anne oluruz böyle kucağımızda elimizde olurlar Allah yardımcınız olsun ben yine buralarda olucam pek çıkmaya niyetim yok en azından pozitif haberlerinizi görmeyi çok istiyorum benim iş minimum iki ay sonraya kaldı

Canısı bu cumartesi verdiğim sonuçtu bugün gittiğim 43 çıktı maaselef sonuç olumsuz düşmesini bekliyoruz sağlıksız gebelik oluşmuş dedi
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim. Belki de artar tekrardan düzelme ihtimali yok muydu? Sen çok olumlu düşünen bir kadınsın Allah sana en hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda tekrardan deneme gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…