- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.181
Hayırlı olsun. İnşallah tutunur bebiş.
Amin insallah canım olumlu dusunelım olumlu olsunNe güzel yazı bu böyle Allah razı olsun inşallahhepimiz hamiş olalım güzel ilerleyelim inşallah
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim kendine cok dikkat et yaa uzuldum bak simdiBende şaşırdım kaldım istirahat et diyor nasıl edeyim ki çalışıyorum ev yemek ye İş rapor da vermiyor gebelik kendini sonlandırabillir dedi Çarşamba tekrar kan istedi
Ay bu yazilanlari okurken bende senin gibi dusunuyorum Artik napacagimizi sasirdik Rabbim Yar ve yardimcimiz olsun Kizlar yaaaGözün aydın olsun canim diyelim o zamandarısı bizlere olsun inşallah benimde bugun 7. Günüm tık yok yani lekelenme falan ben senin gibi lekelenme olanları görünce tutunma belirtisi ya benimde olsa keşke diyorum senin simdi bugün mü yani 11. Gününde mi lekelenme oldu canim
Olleyy test günün ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu canm,
Benim çok güzel geçti şükür 4 hücreli imiş kalitesi falan güzel dediler çok olumlu konuşuldu ama Allah'tan hayırlısı inşallah
Keyfini çıkarmaya başla hadi
2.ci gün canım 31 Aralık test günümOlleyy test günün ne zaman kaçıncı gün embriyosuydu canm,
Evet bende şimdi fark ettim giremedi çok galiba
Şuan seninle bebişin ne güzel duygu yarabbim
Canım teşekkür ederim sağolasınHayırlı olsun. İnşallah tutunur bebiş.
Canısı bu cumartesi verdiğim sonuçtu bugün gittiğim 43 çıktı maaselef sonuç olumsuz düşmesini bekliyoruz sağlıksız gebelik oluşmuş dediYaa canım bugün vericekrin dimi ay çok şükürçok şükür
Canım cumartesi vermiştim bu değer o zaman çıkmıştı bugün gittiğim 43 çıktı doktor sağlıksız gebelik oluşmuş ve düşmesini beklicez dediHuhuuuu yaşasınnnnay o kadar sevindim ki anlatamam. Çok şükür. Katlanarak artsın büyüsün minnoş gözün aydın.
Kız o değeri görünce ters takla atacaklar var burdaKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
canım benim 22.güne denk geliyor. güne o kadar takılma doktorlar değerlere göre ayarlıyorlar günüBenimki 21. Güne denk geliyor bişi olmaz dimi ya
Ciddi misinCanısı bu cumartesi verdiğim sonuçtu bugün gittiğim 43 çıktı maaselef sonuç olumsuz düşmesini bekliyoruz sağlıksız gebelik oluşmuş dedi
Evet canım aynı yerde verdimCiddi misindoktor mu dedi peki hiç belli olmaz ya aynı merkezde mi verdin
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim. Belki de artar tekrardan düzelme ihtimali yok muydu? Sen çok olumlu düşünen bir kadınsın Allah sana en hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda tekrardan deneme gücü versinCanısı bu cumartesi verdiğim sonuçtu bugün gittiğim 43 çıktı maaselef sonuç olumsuz düşmesini bekliyoruz sağlıksız gebelik oluşmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?