2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kız o değeri görünce ters takla atacaklar var burda hayırlısıyla sevin içini ferah tut :)

canım benim 22.güne denk geliyor. güne o kadar takılma doktorlar değerlere göre ayarlıyorlar günü
Ah canım içimi rahatlattin teşekkür ederim doktorda öyle dedi aslında, önemi yok adet günlerinizi biz ilaçlarla ayarlayıp düzenliyoruz zaten dedi de buraya da sormadan edemedim yine de

Dualarım seninle canım Rabbim o güzel duyguyu tattırsın sağlıkla hayırla

Cumartesiden bu güne en az 70 çıkması lazım dedi ama sadece 5 artmış. Yani sağlıklı bir şekilde artmıyor dedi ne diyim hayırlısı olsun dedim sağlıkla hayırla ne zaman olacaksa o zaman olsun demek ki nasibi şimdi değilmiş olsun ben bekliyorum kim bilir bi mucize olur kendiliğinden gelir bana sürpriz yapar

Ah canım içimi rahatlattin teşekkür ederim doktorda öyle dedi aslında, önemi yok adet günlerinizi biz ilaçlarla ayarlayıp düzenliyoruz zaten dedi de buraya da sormadan edemedim yine de
İlk denememde o kadar çok kıyaslamıştım ki kendimi diğerleri ile sonradan gerçekten bunun gereksiz olduğunu anladım. Boşuna üzmüşüm kendimi. Diyordum başkasına şu ilacı verdiler bana neden vermediler acaba ? onun tarihi şu benim neden bu. böyle böyle geçmedi sonra günler bana hiç. Diyeceğim şu ki herkesin süreci aslında kendine özel. Verilen ilaçlar aynı olsa bile dozu farklı saati farklı. Biz yeter ki önce doktorumuza sonra kendimize inanalım ve güzel enerjilerle olumlayalım :) o bebekler buraya gelecek :)

Canım cumartesi vermiştim bu değer o zaman çıkmıştı bugün gittiğim 43 çıktı doktor sağlıksız gebelik oluşmuş ve düşmesini beklicez dedi
Yani ben defalarca kimyasal gebelik ve dış gebelik geçirdim. Üzülme vardır Allah’ın bi bildiği

Bu saate kadar hallettim o ağlama işlerini iyiyim şimdi sizlerin umutlarına dualar ediyorum burda pozitifleri kaseleri kalp atışlarını okumak da çok iyi geliyor

Ah inşallah tatlım ben ilk iki transferimde çok sorgulamadim bu 3. Olunca biraz pimpiriklendim ama doğru diyorsun yazdıklarında

Şuan seninle bebişin ne güzel duygu yarabbim hepiniz güzel haberler alın inşallah kuzum
Ne desem bilemedim gerçekten çok tuhaf bi duygu
Canım teşekkür ederim sağolasın
Yeni misin fark etmedim daha önceki yorumların varsa eger
Canım Cordelia benim bebek işim olmadan burda tanıdığım insan Allah razı olsun unutmamış beni
Ayyyy hadi inşllah Allah kucaklarımıza alacağımız zamanları yaşatsın şimdi
Canımmmmm ne desem bilemedim kırıldı sanki bir yanım çok üzüldüm gitme ama bizden hep bizimle ol iyi ol zor durum yaşaması aşması zor süreç Allah'ım yardım etsin

Ben geçen de dedim Allah ne hastaneye düşürsün nede onlarsız bıraksın inşallah kendiliğinden gebe kalırsın

O zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyor doktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
İnşallah en kısa zaman da adet olursun sonra kıvılcımlar olur da mucize deyip gelirsin aramıza Allah'ım bunu bize yalat lütfen

Aynen dedim onu ben de zalım çocuk bizi streslere sokuyor
aynen yaa.. şimdi şöyle ilaç desteği ne kadar aldın bilmiyorum kullandığın ilaçlar adeti geciktirebilir. Ama vücudun şuan düşük yaptığının farkında o yüzden onu mutlaka dışarı atar o yüzden sakin sakin bekle. Zaten normal adet gibi olacaksın biraz daha yoğun olabilir. Ama bi mucize olabilir mi evet o ihtimal de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…