- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.221
Ne dedi canım doktorun sana ? ilaçları bırak 2 gün sonra test tekrar yap mı dedi ? benim bildiğim kadarıyla değerinin önce 0 olması gerekiyor adet görebilmek için. İlaçları bırakınca kişiye göre değişiyor adet olma ama yakın zamanda olunuyor genelde benim 5-6 güne gelmişti diye hatırlıyorumO zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyordoktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
Amin arkadaşlarım Sizin dualarınızı almak beni çok mutlu ediyor Allah hepinizden razı olsunRabbim yar ve yardimcin olsun canim benim kendine cok dikkat et yaa uzuldum bak simdi❤ Dualarim seninle insallah Bebegin sana sımsıkı tutunurrr Allahim Yardimci ol ❤
Allahım yaaaaa çok tatlıııııı bi görüntü yani insanı gerçekten içten içe delirten bi kare herkes anlayamaz bu duyguyu bizler dışındaKalbim hala güm güm
almışsın sonunda belgeni bakarsın artık 10 günKalbim hala güm güm
Aynen canım ilaçları bırak dedi değerin düşmesi lazım sonrasında evet adetle düşecekmiş işte acaba kaç günü bulur bu ben cuma test vereyim diyorum anca o güne kadar değer düşer diye düşündüm hemen iki gün sonra vermeyeyim diyorumNe dedi canım doktorun sana ? ilaçları bırak 2 gün sonra test tekrar yap mı dedi ? benim bildiğim kadarıyla değerinin önce 0 olması gerekiyor adet görebilmek için. İlaçları bırakınca kişiye göre değişiyor adet olma ama yakın zamanda olunuyor genelde benim 5-6 güne gelmişti diye hatırlıyorum
Bugün pek okuyamadım hiç şimdi geriye gidip okudum şükür bebekleri alıp evinize de gelmişsinizçok güzel bir duygu Rabbim sonunu güzel ve hayırlı etsin inşallah
Allahım yaaaaa çok tatlıııııı bi görüntü yani insanı gerçekten içten içe delirten bi kare herkes anlayamaz bu duyguyu bizler dışında
Gerçekten tarifi olmayan bir duygu içim kıpırkıpır sonuç ne olur bilemem hayırlısı Allah'tanalmışsın sonunda belgeni bakarsın artık 10 gün
inşallah hemencik olursun rahatlarsın canım benim haberdar et bizi. kafanı dağıt başka şeyler düşün imkanın varsa çık gez toz bu süreçte. Gerçekten zor geçiren bilir ancak bu süreciAynen canım ilaçları bırak dedi değerin düşmesi lazım sonrasında evet adetle düşecekmiş işte acaba kaç günü bulur bu ben cuma test vereyim diyorum anca o güne kadar değer düşer diye düşündüm hemen iki gün sonra vermeyeyim diyorum
Haklısın canım da vallahi elimde degilki çok kızıyorum zaten kendime bu yüzden birsey oldumu hep kötü tarafını düşünüyorumKız o değeri görünce ters takla atacaklar var burdahayırlısıyla sevin içini ferah tut :)
canım benim 22.güne denk geliyor. güne o kadar takılma doktorlar değerlere göre ayarlıyorlar günü
Üzgünüm canımBu saate kadar hallettim o ağlama işlerini iyiyimşimdi sizlerin umutlarına dualar ediyorum burda pozitifleri kaseleri kalp atışlarını okumak da çok iyi geliyor
Hah bundan ben de aldım. Pırıl pırıl görünüyor ordaKalbim hala güm güm
Aynen canım nasip inşallah nşllah bize sımsıkı tutunur bizimle olurÜzgünüm canımvardır bir hayır, sonraki denemende sağlıkla devam eder inş
Hah bundan ben de aldım. Pırıl pırıl görünüyor ordabakalım aynı gün transfer olduk birbirimize belirtileri rapor edelim efsunn210102 Nil Gunes
Hayırlı olsunGerçekten tarifi olmayan bir duygu içim kıpırkıpır sonuç ne olur bilemem hayırlısı Allah'tan
Eşinizde sıkıntı yoksa çatlama günü dahil hergün.. Sıkıntı varsa özellikle çatlamayı yakalamaya çalışınİyi akşamlar arkadaşlar. Benim dün yumurtlama gunumdu ve ilişki oldu bugün test yaptım hala t çizgisi koyu yani yumurtlama devam ediyorbugünde ilişki olmalı mı ? Bu arada ilişki günleri 15,18,19 aralikta ilişki oldu bugün de olsun mu karar veremedim. Eşimin sperm sayısı ile ilgili bir sıkıntı yok bu arada.
öyle evet geçecek bu günler de hayırlısıylainşallah hemencik olursun rahatlarsın canım benim haberdar et bizi. kafanı dağıt başka şeyler düşün imkanın varsa çık gez toz bu süreçte. Gerçekten zor geçiren bilir ancak bu süreci
Canım sen Allah ne verdiyse devammmmmİyi akşamlar arkadaşlar. Benim dün yumurtlama gunumdu ve ilişki oldu bugün test yaptım hala t çizgisi koyu yani yumurtlama devam ediyorbugünde ilişki olmalı mı ? Bu arada ilişki günleri 15,18,19 aralikta ilişki oldu bugün de olsun mu karar veremedim. Eşimin sperm sayısı ile ilgili bir sıkıntı yok bu arada.
Yok canım ilaçlardan dolayı zaten adet olma ihtimalimiz yok doktorun ona göre ayarlamıştır sıkıntı etme kendineBenimki 21. Güne denk geliyor bişi olmaz dimi ya
Ben bazen tam uzanıyorum bazen dediğin gibi uzanıyorum canım yormayacağız kendimizi.beslenme ile ilgili bişey dedi mi doktorlarınız kızlarNasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlar
Ben sırtım koltuğa dayalı ayaklari uzatıp tv izliyorum
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa sürede mucizesiyle ödüllensirsin inşallah seni dondurulmuşun var mı canımBu saate kadar hallettim o ağlama işlerini iyiyimşimdi sizlerin umutlarına dualar ediyorum burda pozitifleri kaseleri kalp atışlarını okumak da çok iyi geliyor
Amin canım aminHayırlı olsunçok heyecan verici inş 10 gün sonra da güzel haberler alırsın
Amin canım amin Var çok şükür bundan dolayı içim biraz daha rahatYok canım ilaçlardan dolayı zaten adet olma ihtimalimiz yok doktorun ona göre ayarlamıştır sıkıntı etme kendine
Ben bazen tam uzanıyorum bazen dediğin gibi uzanıyorum canım yormayacağız kendimizi.beslenme ile ilgili bişey dedi mi doktorlarınız kızlar
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa sürede mucizesiyle ödüllensirsin inşallah seni dondurulmuşun var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?