2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

O zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyor doktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
Ne dedi canım doktorun sana ? ilaçları bırak 2 gün sonra test tekrar yap mı dedi ? benim bildiğim kadarıyla değerinin önce 0 olması gerekiyor adet görebilmek için. İlaçları bırakınca kişiye göre değişiyor adet olma ama yakın zamanda olunuyor genelde benim 5-6 güne gelmişti diye hatırlıyorum

Aynen canım ilaçları bırak dedi değerin düşmesi lazım sonrasında evet adetle düşecekmiş işte acaba kaç günü bulur bu ben cuma test vereyim diyorum anca o güne kadar değer düşer diye düşündüm hemen iki gün sonra vermeyeyim diyorum

Bugün pek okuyamadım hiç şimdi geriye gidip okudum şükür bebekleri alıp evinize de gelmişsiniz çok güzel bir duygu Rabbim sonunu güzel ve hayırlı etsin inşallah

Allahım yaaaaa çok tatlıııııı bi görüntü yani insanı gerçekten içten içe delirten bi kare herkes anlayamaz bu duyguyu bizler dışında

almışsın sonunda belgeni bakarsın artık 10 gün
Gerçekten tarifi olmayan bir duygu içim kıpırkıpır sonuç ne olur bilemem hayırlısı Allah'tan

inşallah hemencik olursun rahatlarsın canım benim haberdar et bizi. kafanı dağıt başka şeyler düşün imkanın varsa çık gez toz bu süreçte. Gerçekten zor geçiren bilir ancak bu süreci

Kız o değeri görünce ters takla atacaklar var burda hayırlısıyla sevin içini ferah tut :)

canım benim 22.güne denk geliyor. güne o kadar takılma doktorlar değerlere göre ayarlıyorlar günü
Haklısın canım da vallahi elimde degilki çok kızıyorum zaten kendime bu yüzden birsey oldumu hep kötü tarafını düşünüyorum

Bu saate kadar hallettim o ağlama işlerini iyiyim şimdi sizlerin umutlarına dualar ediyorum burda pozitifleri kaseleri kalp atışlarını okumak da çok iyi geliyor
Üzgünüm canım vardır bir hayır, sonraki denemende sağlıkla devam eder inş
Kalbim hala güm güm
Hah bundan ben de aldım. Pırıl pırıl görünüyor orda bakalım aynı gün transfer olduk birbirimize belirtileri rapor edelim efsunn210102 Nil Gunes

Aynen canım nasip inşallah nşllah bize sımsıkı tutunur bizimle olur

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim dün yumurtlama gunumdu ve ilişki oldu bugün test yaptım hala t çizgisi koyu yani yumurtlama devam ediyor bugünde ilişki olmalı mı ? Bu arada ilişki günleri 15,18,19 aralikta ilişki oldu bugün de olsun mu karar veremedim. Eşimin sperm sayısı ile ilgili bir sıkıntı yok bu arada.

Eşinizde sıkıntı yoksa çatlama günü dahil hergün.. Sıkıntı varsa özellikle çatlamayı yakalamaya çalışın

inşallah hemencik olursun rahatlarsın canım benim haberdar et bizi. kafanı dağıt başka şeyler düşün imkanın varsa çık gez toz bu süreçte. Gerçekten zor geçiren bilir ancak bu süreci
öyle evet geçecek bu günler de hayırlısıyla

Canım sen Allah ne verdiyse devammmmm

Benimki 21. Güne denk geliyor bişi olmaz dimi ya
Yok canım ilaçlardan dolayı zaten adet olma ihtimalimiz yok doktorun ona göre ayarlamıştır sıkıntı etme kendine
Nasıl pozisyon da uzanıyorsunuz kızlar
Ben sırtım koltuğa dayalı ayaklari uzatıp tv izliyorum
Ben bazen tam uzanıyorum bazen dediğin gibi uzanıyorum canım yormayacağız kendimizi.beslenme ile ilgili bişey dedi mi doktorlarınız kızlar
Bu saate kadar hallettim o ağlama işlerini iyiyim şimdi sizlerin umutlarına dualar ediyorum burda pozitifleri kaseleri kalp atışlarını okumak da çok iyi geliyor
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa sürede mucizesiyle ödüllensirsin inşallah seni dondurulmuşun var mı canım

Amin canım amin Var çok şükür bundan dolayı içim biraz daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…