2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kesinlikle canim
Bugün totom yok zaten göbekten enox yaptılar göbeğim de acidi stabil ama çise gidiyorum 3 dür.
efsunn210102 bebeğim sende var mı resim ben çıktı yapmadılar diye telefonla girip çektim herkes güldü bana az önce ağlıyordum şimdi resim çekiyorsun diye
Al canim

Eklentiler

• 16400201416971621269053080968103.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Agir yeme pişmemiş salam sucuk vs tarzlar yeme sut sut ürünleri abartma dedi
Proteinli beslen
Uzanma
Egilme
Hızlı hareket yok
1 bardak çay _kahve içmesen daha iyi dedi

Test yapmaya ne dersin?

Canım aynen bu bir hafta içinde önce sevindik,sonra üzüldükBöylesi çok zormuş,Rabbim bizlere güç versinRabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versinNe güzel tekrar denemek,yeniden umud etmekRabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesinGüzel haberlerinizi bekliyorum

Yapcam canim dusunuyorum 10 ve 12.ci gunler Suan icin cok erken geliyor -Birazda korkuyorum ya Olmadiysa die
27si pazartesi kan vericem cunki ozaman istedi doktorum.
Daha çok varmış
Bende heyecanlı biriyim erkenden yapıcam
Varsa öyle de çıkar böyle de çıkar kafasındayim hemşire terbihledi ama yalandab he tamam yapmam dedim ama yapicam maalesef..
Kötüyü düşünme lütfen bebegin sana tutunmuştur inşallah.

O zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyor doktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
Canım ilk negatif transferde 6. Gün, bu kimyasalda ise 4. Gün adetim basladi.doktorum ilacları bıraktıktan 6 gün sonraya kadar olabilirsin.olmazsan haber verirsin demisti.

Eşinizde sıkıntı yoksa çatlama günü dahil hergün.. Sıkıntı varsa özellikle çatlamayı yakalamaya çalışın
Sıkıntı yok sperm değerlerinde. O zaman biz hergun devam bugün hatta yarın da olabilir.. Allah gücümüzü artırsın çünkü bir süre sonra görev gibi oluyor zor geliyor insana

Insallah canim Bende senin gibiyim aslinda Zor geciriyorum gunlerimi o yuzden test almadim eve yaparim durmam uzulmum daha erken die dedim senin kacinci gunun canim? 10 ve 12 gunler ideal ama Ozaman yapalim

Insallah canim Bende senin gibiyim aslinda Zor geciriyorum gunlerimi o yuzden test almadim eve yaparim durmam uzulmum daha erken die dedim senin kacinci gunun canim? 10 ve 12 gunler ideal ama Ozaman yapalim
Bugün transfer oldum ben körpe daha

Ayyy öylemiii Tebrik ederim Canim hadi insallah guzel haberler verirsin Bebisin Sana sımsıkı tutunur insalllah ❤ Burda Tüm gönüller bir duada Birlesiyorrr
Aminnn inşallah allah razı olsun.
Seninde inşallah canım
Sende protestan kullaniyor musub birde karından enox ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…