- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.241
Ayy gercektenmi canimm Çok uzuldumCanısı bu cumartesi verdiğim sonuçtu bugün gittiğim 43 çıktı maaselef sonuç olumsuz düşmesini bekliyoruz sağlıksız gebelik oluşmuş dedi
Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda nasip napalımAyy gercektenmi canimm Çok uzuldumRabbim yardimcin olsun insallah canim ya dualarim seninle
Öyle canim hic üzme yipratma kendini Rabbim ne eylerse guzel eyler hersey bizler icin işte❤ kafani dagitmaya bak Sonrasinda guzel bi nefes Ve yoluna kaldigin yerden devam InsallahAmin canım hayırlısı olsun hakkımızda nasip napalım
Kesinlikle canimÜzgünüm canımvardır bir hayır, sonraki denemende sağlıkla devam eder inş
Hah bundan ben de aldım. Pırıl pırıl görünüyor ordabakalım aynı gün transfer olduk birbirimize belirtileri rapor edelim efsunn210102 @Nil Gunes
Al canimefsunn210102 bebeğim sende var mı resim ben çıktı yapmadılar diye telefonla girip çektim herkes güldü bana az önce ağlıyordum şimdi resim çekiyorsun diye
Agir yeme pişmemiş salam sucuk vs tarzlar yeme sut sut ürünleri abartma dediYok canım ilaçlardan dolayı zaten adet olma ihtimalimiz yok doktorun ona göre ayarlamıştır sıkıntı etme kendine
Ben bazen tam uzanıyorum bazen dediğin gibi uzanıyorum canım yormayacağız kendimizi.beslenme ile ilgili bişey dedi mi doktorlarınız kızlar
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa sürede mucizesiyle ödüllensirsin inşallah seni dondurulmuşun var mı canım
Benimki 20. Gündü canımTransfer olan kizlar size bir sorum var gerçi birkaç arkadaşım yazdı ama yazmayanlar için soruyorum transferleriniz adetinizin kaçıncı günü oldu?
Test yapmaya ne dersin?Kizlar bugun benim 7.ci gunum biraz Fazla ayakta kalinca bel agrisi giriyor, azcik oturuyorum sonra Tekrar devam ediyorum hareket olsun die kendimi cok yormuyorum ama Bugun kasik agrimda biraz Artti cokmu yurudum acaba Bilemedimvarmi sizde bu problemler?
Canım aynen bu bir hafta içinde önce sevindik,sonra üzüldükkızlar kalbim sizlere hepinizi çok sevdim derdimiz bir benim bu sefer olmadı bi sevindim bi üzüldüm sonra yine sevindim en son yine üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz anne oluruz böyle kucağımızda elimizde olurlarAllah yardımcınız olsun ben yine buralarda olucam pek çıkmaya niyetim yok en azından pozitif haberlerinizi görmeyi çok istiyorum benim iş minimum iki ay sonraya kaldı
Yapcam canim dusunuyorum 10 ve 12.ci gunler Suan icin cok erken geliyor ( -Birazda korkuyorum ya Olmadiysa dieTest yapmaya ne dersin?
Daha çok varmışYapcam canim dusunuyorum 10 ve 12.ci gunler Suan icin cok erken geliyor -Birazda korkuyorum ya Olmadiysa die
27si pazartesi kan vericem cunki ozaman istedi doktorum.
Canım ilk negatif transferde 6. Gün, bu kimyasalda ise 4. Gün adetim basladi.doktorum ilacları bıraktıktan 6 gün sonraya kadar olabilirsin.olmazsan haber verirsin demisti.O zaman kızlar sorayım ben şimdi ne zaman adet olucam ortalama kaç günü buluyordoktora soramadım hiç bişey öylece çıktım odasından evde aklıma geldi bu
Sabah ilk idrar canımKizlar bu arada ilk idrarlami yapiyorsunuz siz testi ?
Sıkıntı yok sperm değerlerinde. O zaman biz hergun devamEşinizde sıkıntı yoksa çatlama günü dahil hergün.. Sıkıntı varsa özellikle çatlamayı yakalamaya çalışın
Insallah canim Bende senin gibiyim aslinda Zor geciriyorum gunlerimi o yuzden test almadim eve yaparim durmam uzulmum daha erken die dedimDaha çok varmış
Bende heyecanlı biriyim erkenden yapıcam
Varsa öyle de çıkar böyle de çıkar kafasındayim hemşire terbihledi ama yalandab he tamam yapmam dedim ama yapicam maalesef..
Kötüyü düşünme lütfen bebegin sana tutunmuştur inşallah.
Bugün transfer oldum ben körpe dahaInsallah canim Bende senin gibiyim aslinda Zor geciriyorum gunlerimi o yuzden test almadim eve yaparim durmam uzulmum daha erken die dedimsenin kacinci gunun canim? 10 ve 12 gunler ideal ama Ozaman yapalim
Ayyy öylemiii Tebrik ederim Canim hadi insallah guzel haberler verirsin Bebisin Sana sımsıkı tutunur insalllahBugün transfer oldum ben körpe daha
Aminnn inşallah allah razı olsun.Ayyy öylemiii Tebrik ederim Canim hadi insallah guzel haberler verirsin Bebisin Sana sımsıkı tutunur insalllah❤ Burda Tüm gönüller bir duada Birlesiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?